Tabubelagd fråga

De krisstämplade socialdemokraterna håller sin kongress i helgen. Invandringsfrågan som är på var man och kvinnas läppar tas inte upp.

Inga motioner i frågan tänker behandlas, annat än att ämnet i sig nämns lite flyktigt i ett fåtal andra ämnesfrågor under kongressen.

K-G Bergström slår nog huvudet på spiken när han skriver att Socialdemokraterna är lika bakbundna i frågan som Alliansen var och de som knutit repet är Miljöpartiet.

Källa: Expressen

Här ser vi åter ett parti som tappar allt fler väljare, som hoppat i säng med Mp, det parti vars politik nu är på väg att sänka S till historiskt låga nivåer. Mig gör det inget, men att detta lilla extrema parti med cirka 6% av väljarna bakom sig ska ha så stort inflytande över svensk politik och Sveriges framtid är för mig obegripligt. Förpassa Mp dit där de hör hemma…under 4 procentstrecket.

7 thoughts on “Tabubelagd fråga

  1. Förvisso har MP några fanatiska väljare men de har ännu fler som är mycket mer emot.

    Om Annie och C växer ännu mer på Batra och M:s bekostnad kanske det börjar hända något? Vissa menar att hon och Alliansen borde lämna över ledartröjan till Annie.

    Den dag Stefan Löfven vaknar upp och upptäcker att MP har dragit ner sossarna i bottenskrapet har ännu inte hänt. Han är så maktgalen att han inte ser något.

  2. MP står för mycket elände men att skylla på dem är lågt, hela 7-klövern har lika stor del i landsförräderiet!

    • Ja dårar som dårar ! Även om jag inte kan tänka mig,att ”svittsaren” knarkar…Troligtvis är hans beteende medfött. 🙂

  3. Självfallet så bör de syriska och somaliska läkarna bli husläkare för regering och Riksdag. Det är viktigt att visa gott föredöme.

  4. Så som den här s.k. regeringen håller på s¨å kan nog sossarna och miljömupparna ta varandra i handen och vandra ut genom porten till riksdagshuset efter nästa val.
    Nu har dom ju föreslagit att dom skall ta av pensionerna för att bygga lägenheter. Dom vill helt enkelt in te sitta i regeringen.
    Det enklaste sättet för dom att slippa det är att utlysa nyval så att Sverigedemokraternafår ta över.

  5. ”Mig gör det inget……”
    Mig gör det väldigt mycket eftersom det är så lång tid kvar till nästa val. Under den tiden kommer Mp att hinna förstöra mycket av det lilla som fortfarande finns kvar av vårt land och välfärdssamhälle.

    • Säg inte så, nu hoppas vi på att något annat parti skall göra det enda rätta, nämligen lämna in ett förtroendevotum mot sittande regering och få till ett nyval i år helst, för så här kan det inte få fortsätta om vi skall undvika ett inbördeskrig.

Kommentera