Ny Teliareklam, med dolda budskap om mångkultur…


De som tror att det är en tillfällighet får tro det men Pettersson antar att på Telias nivå styrs inte reklamkampanjerna av tillfälligheter. Det är medvetna, nästan dolda budskap som ”inga rasister på våra gator” ”alla för alla” ”mångfald” ”vi gillar olika” samt en massa multikulti som flimrar förbi, knappt synligt men det finns där…


13 responses to “Ny Teliareklam, med dolda budskap om mångkultur…

 • Sven-Erik

  Telia erbjuder ”öppen” fiber. Något som gör att alla satellit ”tittare” kan skrota disken och se hemländernas program. Telia kampanjpris är dyrt. Svensson betalar. Förlåt oavsiktlig reklam för fiber.

  Gilla

 • Grune

  Det talas i dag om ”skattemoral” lite var stans. Den moralen sjunker bara snabbare och snabbare ju fler som kommer underfund om vart våra skattepengar går.

  Gilla

 • Brandon

  TELIAS ledning borde inställa sig i USA hos Åklagarna där och förklara alla mutaffärer…Vore skönt om de kunde kräva att någon eller några utlämnas för grovt mutbrott och att de får sitta i ett par hundra år i en fängelsecell i det stora landet….MUTKOLVAR!!! + LANDSFÖRRÄDARE!!!

  Gilla

  • Argus

   Amerikas förenta staters intresse i mutor härör sig bara av att Ryssland ska anordna fotbolls-VM. Att alla andra, Sydafrika, Brasilien och Qatar antagligen också behövt ”sockra” erbjudandet bryr de sig inte om.

   Personligen anser jag att supermakterna kan ha sitt ”pissing contest” utan att blanda in andra. Svenska och finska mjölkböndar bland många andra lider av att EU är lurade upp på läktaren.

   Gilla

   • Fjodor

    FIFA och IOC är mutkolvar hela bunten. Det är bara pengar som styr var de stor sportevenemangen hamnar och inget annat.
    Globalisterna i USA är bara sura för att ett arrangemang gick till ett land med nationellt självstyre samtidigt som man utövar ekonomisk krigföring mot samma land.

    Gilla

 • Sven

  Vi noterar, samlar och registrerar för när uppgörelsens dag kommer…

  Gilla

 • Lugn och fin nu

  Ex. SVT använder också dolda budskap. Det kommer att bli mycket sådant framöver. Tag en kopia och spara ner dem. Kan vara bra att ha framöver.

  Gilla

 • Argus

  Inte bara Felia:

  Skönt att man inte har med dem att göra.

  Gilla

 • Lugn och fin nu

  Fredrik Reinfeldts nya motjuck anställdes ju där ganska nyligen så jag är inte förvånad.

  Gilla

 • Mary-Agnes

  ”Vi satsar miljarder…”
  På mutor i arabien.
  På hjärntvätt i Sverige.

  Gilla

 • svensson

  Det börjar bli för dj…la påfrestande med allt detta påtvingade multikulti. Allas lika värde som det tjatas om borde väl gälla att tycka olika också eller…Jag tänker dock inte ändra mina tankar och VILL EJ ha detta muslimelände.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  ”vi satsar miljarder men vet inte på vad”
  Det kan man inte säga om storsatsningen på att köpa oss kalifatet Sverigeistan! Där vet vi precis vad vi kommer att få för miljarderna, ett ställe som får Syrien att blekna i jämförelse!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: