Skakande brottslighet

Eyptiska myndigheter har gripit en kvinna som dansade i en musikvideo och hon kommer att ställas inför rätta för att ha ”anstiftat utsvävningar.”

Lågbudget produktionen med  titeln ”Hands Off” eller ”Sib Eddi” påi egyptisk arabiska, visar inget naket. Åklagaren Ahmed Bakly i Giza  sade i ett uttalande att klippet ”störde moralen.” Han beordrade också gripandet av den dansande damen som heter Wael Elsedeki.

 

10 thoughts on “Skakande brottslighet

  1. Fantastiskt att dom i arabländerna har resurser till detta när vi i Sverige inte ens har resurser till att bura in mördare och våldtäktsmän.

  2. Wael är killnamn så hon kan inte heta det i Mellanöstern. Hon heter nog Menna. Jag har för mig att det stod ”wael och menna”.

  3. Ja, inte naket kanske, men vem vill titta på dessa enorma doningar, män kanske? Tramsigt och ekivokt, snarare än tjusigt och tilltalande. Tycker jag som kvinna som gillar män!

  4. Nej, fy tusan man kan inte sjunga och dansa. Dessutom är väl kvinnan för gammal och har bröst. Misstänker att dessa myndigheter föredrar flickor utan bröst.

    Och mannen då? Dansar han inte? Tafsar på kvinnan och kliar sig i skrevet.

    • Pica pica :
      Det är bedrövligt den ovanan med män som hela tiden, håller på att pillra sig i skrevet, har aldrig sett europeiska som gör det men ser dagligen de ”solbrända” i alla nyanser i full aktivitet dessutom helt ogenerat, ja det stör mig.

      • Jag har fått berättat för mig att män från Mellanöstern har en påse med halm som organet ligger i.Jag vet inte om det stämmer men det kan ju vara en kli effekt kanske.

      • Det hör till Dansstilen hiphop som ursprungligen är från USA att ta på sitt skrev. De kopierar den kulturen i musikvideos i alla länder, inte bara i Europa.

      • I Tyskland sa man: ”nicht kratzen – waschen” när en karl gör så. Detta sa jag till en arbetskamrat som höll på. Han svarade att han hade en så väldigt lång en så han måste leda ned den i byxbenet mot knät…… Självförtroende är inte dumt.

Kommentera