10 thoughts on “Muhammed skulle vara stolt

 1. Fy faan vilka svin!! Hjälplösa satar.och lära en 4 åring att slå med ett svärd mot människor.är det så barnen blir i muslimska skolor i sverige!? Jag hatar islam!! Faan tas politikerna som säger att de muslimerna som finns i sverige är helt oskyldiga.

 2. Mer sadana klipp sa att folk som koper Lofven, Mona Muslim, Friggelin, Rom-son och Batras korrupta elithyckleri och korruption kan se med egna ogon vad muslimer, islamister och jihadister star for och gor med varandra. Skulle de som kommer tillbaka till Sverige eller muslimer rent generellt agera annorlunda jamtemot vita, de som star for deras bidrag vid konflikt?

 3. Det är helt obegripligt att människor i Sverige kan sympatisera med IS när man ser hur de beter sig.

 4. De här människorna i filmen som blir piskade av IS terrorister är med stor sannolikhet idag när vi ser detta slaktade/mördade. De skriker allahua akbar, svenska kyrkans ärkebiskops valspråk när de piskar på människorna. Vad säger Svenska kyrkan, ringer de i några klockor ? Skulle inte tro det…Att ha allahu akbar som valspråk är att spotta på Bibeln och Jesus Kristus!!! SKÄMS….FYRFALT SKÄMS!!!!!!!!!
  Om man är okunnig om islam och vill veta något rekommenderar jag ANN BARNHARDT PÅ YOUTUBE…..”Islamic Sexuality A Survey Of Evil.”

 5. Ja herregud vår köra bostadsminister Mehmet Kaplan har helt rätt! Dessa stolta IS-krigare kan verkligen jämföras med våra frivilliga till finska vinterkriget..

 6. SVENSKEN som piskar får snart bostad och jobb + terapi i Stockholm….Gissar att dessa människor blev slaktade i vanlig IS anda senare. Detta är grova brott mot mänskligheten, mycket märkligt att IS kan sälja olja och ha en bra ekonomi utan att sanktioner införs från USA eller EU, de borde frysa tillgångarna direkt om det är möjligt.
  USA hade kunnat förhindrat detta men bombade inte IS ställningar eftersom de inte ville vara ett stöd för Assad, – det borde de gjort och förhindrat detta.

  • Assadregimen kommer sannolikt att falla och vad kommer efter den regimen, en islam med extrema sharia lagar och massor med avrättningar.

  • Det är faktiskt mycket som tyder på att är just USA och EU som skapat dessa monster. Enligt uppgift så förser dessa länder IS med vapen trots att de ger sken av att vara emot dessa mördare.
   Om det gamla ordspråket ”follow the money” tillämpas så är jag säker på att resultatet skulle förvåna många.

Kommentera