Dagens O bama


Obama


One response to “Dagens O bama

 • GA

  Upproret i Syrien startade med att rebeller gick över Syriens gräns för att störta assadregimen. Saudi, Turkiet USA och även andra västländer stödde motivet att störta Assad som också är en diktator. USA hade också planer att bomba Syrien, men blev stoppade av Ryssland.
  Västvärlden vill se en demokratisk regim i Syrien ,men statsreligionen är islam och det är endast en diktatur som fungerar i ett land med den religionen, som de borde förstå.
  Många trodde att assadregimen faller mycket snabbt, men kriget har pågått in på det femte året. Det som har hänt är att rebellerna bedrev ett terroristkrig och sedan har ISIS kommit in och många rebeller har gått över till ISIS, som därmed vunnit terräng och sannolikt kommer att fälla assadregimen.
  Det som kommer efter med ISIS är sannolikt en fanatisk islamregim med strikta islamlagar och det kommer at bli avrättningar i landet i stor skala, därför Syrien är ett land med många grupperingar som ISIS kommer anse skall bort. Det hände samma sak i Libyen men där gick det mycket snabbt och det som kom efter diktatorn blev mycket värre och strider pågår än mellan olika grupperingar. Men det som kommer att hända i Syrien blir sannolikt tusenfalt värre.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: