Stäng

Dagens allah aukbar

Dagens allah aukbar visar vad som beskrivs som mer moderata muslimer tillhörande de grupper som Obama stöder.

Det ”moderata” torde i dessa fall bestå i att man inte skär eller hugger huvudet av de man har bestämt sig för att mörda

.

LÄNK

Länk

FjärranÖsternRedaktören undrar: Är det inte nåt ”otidsenligt” med en så kallad religion som framkallar så mycket mordlystnad hos sina anhängare?

5 reaktioner på “Dagens allah aukbar

 1. USA, Frankrike, Norge, Danmark, Storbritannien räddade gemensamt Europa och vann 2:a världskriget, de räddade oss från Adolf Hitler och nazismen, -Sverige bidrog med järnmalm till tyska industrin. Vi har kristendomen, judendomen och HUMANISMEN gemensamt. Inte ens Gestapo betedde sig så illa som ISLAMISKA STATEN. VÄNSTERNAZISTERNA ställer sig aktivt på ISLAMISKA STATENS SIDA!! Nu senast visade de rödgröna politikerna i Stockholm att man tycker att återvändande IS terrorister ska belönas med förtur till bostad och arbete + terapi.
  ISLAM och de som bekänner sig till islam som är en TOTALITÄR VÅLDSIDEOLOGI och ingenting annat, – de respekterar inte vår demokrati och vår syn på mänskliga rättigheter, vilket betyder att man inte slaktar/avrättar människor såsom framgår av filmerna här. Den här ideologin bör förbjudas i Europa och vi måste sätta stopp för ytterligare muslimsk invandring, de bidrar inte med någonting positivt.
  I videon avrättas flera män och en IS terrorist läser upp ”domen”, – han och hans medhjälpare begår ett grovt brott mot mänskligheten och de bör ställas inför krigsrätt och dömas till livstids fängelse utan chans till benådning eller dödsstraff.
  IS finansieras på något sätt, bl.a. säljer de olja och krigsbyten, det förvånar mig att USA eller EU inte aktivt försöker förhindra denna handel och att man inte vidtar ekonomiska sanktioner mot IS, men det kanske kommer, vi får se….

 2. Alla muslimer är ockupanter.

  Alla muslimer är antidemokrater.

  Alla muslimer är primitiva.

  Alla muslimer är våldsbenägna.

  Alla muslimer är obildbara.

  Alla muslimer är lojala med islam.

  Alla muslimer är lojala endast med muslimer.

  Vad i HELVETE har de i landet att göra, och vad skall vi ha dem till?

  Kasta ut SKITEN innan vi har ett fullskaligt inbördeskrig i landet!

 3. Man undrar vilka människor vi importerar när man ser den här filmen.Är dom du vill ha hit Mona eller ? Inte ens djur beter sig på detta sätt.FY FAN FÖR SOSSAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Framtidens bödel för sju klöver folket. Sedan sitter huvuden på stolpar längs gator och torg. Sveriges politiker förtjänar med råge att råka ut för samma behandling anser jag. Sverige har den värsta grövsta kriminella gangstern i sju klövern. Jag önskar dem en plågsamt helvete samtliga sju klöver idioterna och dessa grovt kriminella tjuvar. Sveriges sju klöver önskar att Sverige skall bli detsamma som på ovanstående filmer just därför önskar jag samtliga i sju klövern denna behandling. Sveriges sju klöver är inte bara tjuvar och kriminella utan sjuka rasister mot de som bott i Sverige. Jag tror de flesta har samma önskan eller hur. Öga för öga tand för tand skall de i sju klövern få.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: