Dagens allah aukbar

De entusiastiska muslimerna i ISIS har en viss ”kreativitet” när det gäller att mörda folk. Den variant som visas på videon nedan torde vara inspirerad av den likaledes mordiske kommunistiska Kim jong un i Mord Korea.

Eder FjärranÖsternRapportör tror inte: Att Måna Muslim  belönar dessa mordiska muslimer med nått bättre än en tvårummare i  Rinkeby när de kommer till Sverige!

Länk

11 thoughts on “Dagens allah aukbar

 1. Mördarna av pojken skriker ”allahua akbar” som är SVENSKA KYRKANS ärkebiskops valspråk…!
  Bra bilder på slaktarna, de är gemensamt ansvariga för slakten, de bör ställas inför rätta för ”brott mot mänskligheten”. Bra bilder, förhoppningsvis lägger man in bilderna i lämpliga register och tar dem en dag!
  Någon gång plockar Europeisk polis eller FBI de här killarna….!

  • VIKTIGT TILLÄGG!!! Det är såklart självklart att detta mord INTE är det första dessa muslimska slödder begår….!!!
   Helt klart krigsförbrytelser, jag kan nog säkert säga att det beter sig mycket värre än några soldater under 2:a världskriget.
   Detta är inga krigare eller soldater BARA SIMPLA MÖRDARE!
   Mona Muslims och SOCIALDEMOKRATERNAS föredömen eftersom de stöder mördargänget Hamas!

 2. Jag har tidigare alltid påstått att det kommer att ta minst 2000 år till innan muslimer kommer att uppvisa några som helst mänskliga drag. Jag hade grundligt fel, det fattas nog några nollor -om det ens är möjligt?
  Janne

 3. Skäggapan som bestämmer ska få en paradvåning på söder och bli livstidsmedlem i SAP.

 4. De är inte neanderthalare, utan utvecklade aparter som kallas för människoapor (dvs. gorilla, schimpans, bonobo, orangutang). Mona Sallahlin är tvåbent, hon också, men likhetslistan är lång.

 5. Förvånar mig hur tyst det är från i Sverige boende muslimer i dylika sammanhang. Förfasas de eller tycker de i själ och hjärta detta är ok?

  • Förolämpa inte våra förfäder, Du kan inte jämföra dessa genetiska missfoster med Neandertaler!

Kommentera