Den odemokratiska vänstern


Från Eva-Maries Facebook

För nästan exakt ett år sedan blev jag bestulen, men här låter jag korrigera mig själv. Vår svenska demokrati blev bestulen och trampad på, och det mitt i en valrörelse, sådant borde inte få lov att ske.

2015-05-12_1947

Ponera att du som politiker och valarbetare i ett sken av en fungerande demokrati ska utföra det som är bas för den civilisation som våra släkter innan oss lagt grunden för, men så händer det som inte ska få hända.

Jag och några partivänner stod vid Triangelen mitt i Malmö och vårt uppdrag var att informera malmöbor om EU och samtidigt dela ut vårt valmaterial om det stundande valet till europeiska parlamentet. Vid våra torgträffar var vi varje gång flankerade av polis, polis som diskret höll sig lite i bakgrunden, vi hade hotbild mot oss hela tiden.

Vid varje tillfälle som vi valkampanjade hade vi vänsterpartister, extrem och våldsvänstern i hasorna. Någon eller några av dessa odemokrater såg oss, och så gick en sms-kedja om var vi var. Hux flux snabbt hade vi en samling skränande oförskämda ungdomar bland oss, och ibland även lite äldre vänsterpersoner närvarande för att störa.

Till en början denna lite småkyliga dag i maj ville ung-vänster prata politik med oss, de ville prata om hbtq och om muslimer…….det där med sex och sex på olika vis var inget som vi i sd kände för att diskutera för det är den drift som vi har och nyttjar två och två hemma (eller annorstädes…..eller ensam) helt privat……..

Och så var det det med muslimer, vänsterungdomar ansåg det viktigt att diskutera muslimer mitt i valkampanjen om hur många av våra respektive politiker vi skulle komma att kunna sända till eu-parlamentet. Märk väl ordet dom valde, man var inte intresserad av att prata om ideologin islam och för vänsterungdom är det ett känsligt rasistiskt spörsmål. Ingen av dom visste något om Iranska revolutionen -79 och jag bad några av vänsterungdomarna att läsa på.

I takt med att fler och fler av dessa odemokrater slöt upp blev det såklart värre, polisen höll sig i bakgrunden. Jag och mina partivänner tog vårt uppdrag på allvar och delade ut valmaterial till hugade malmöbor, det vill säga till de vi kunde nå.

Vänsterns strategi var att punktmarkera mig när jag gick för att dela ut av våra broschyrer, jag hade en ung kille vid min sida och där arm mot arm gick han med i varje steg som om vi var siamesiska tvillingar, fast med årtionden i års skillnad. Han slet från min hand en packe med valmaterial.

Det killen stal från mig la han i den papperskorg han höll i sin famn, där han hade textat, ”kasta rasisternas papper här”. Med denna papperskorg i famnen med det han stulit i dess innanmäte gick han med mig och skämde ut sig inför flanerande malmöbor. Helt klart kändes detta som ett spektakel och jag anar att en och annan flanör inte förstod vad det var som utspelade sig.

Det som utspelade sig mitt bland oss var ett brott mot demokratin. Eftersom svensken är som den är, man är oftast försiktig och försynt så vet jag och mina partivänner att det fanns de personer som valde att inte blanda sig i detta för risken om att hamna i bråk, man gick därifrån.

Polisen hade direktiv att ligga lågt och fast jag ville anmäla stölden var det kämpigt som politiker och även som vanlig malmöbo att få göra den där polisanmälan, det var segt som klister. Polismannen undrade hur mycket det var värt som jag blivit bestulen på……..”i kronor och ören lite” sa jag ”MEN för demokratin är det en STOR skada och ett STORT brott”

Stämningen blev mer och mer hätsk och hatisk, vi sverigedemokrater var som lovligt villebråd medan polis väntade och väntade på att få order om att gripa killen som stulit. Jag som alltid har kamera med hade så också vid detta tillfälle men jag var för rädd att denna gång ta foton, inte förrän tre vänsterungdomar lade sig ner framför vårt valtält då tog jag upp min kamera från fickan och dokumenterade. Inte förrän då när dessa tre låg ner tog polisen undan killen som varit min ”ryggsäck”……

Killen hade en mycket god stund på sig att smita, men nu blev han polisanmäld av mig och polis antecknade mina ord, en polis som som jag ser det hellre ville att alla ”motdemontsranter” ”listigt” skulle försvinna.

Nu har det gått ett år och fortfarande har detta ärende inte varit uppe som ett mål vid tingsrätten, jag minns dagen som om den var igår, och killen känner jag igen. Det var en mycket obehaglig och skrämmande upplevelse, dels för det att vänsterpartiet låter sitt ungdomsförbund kränka demokratin, och dels för det faktum om polisens order om ickeagerande FÖR demokratin.

Om Sverige varit demokratiskt på riktigt då hade vi med all säkerhet haft fler än två parlamentariker att sända till Bryssel.

Vid pennan
Eva-Marie Olsson.
Malmö


11 responses to “Den odemokratiska vänstern

 • Tony

  Såg igår att en ny version av Shit to Gaza var på gång
  såg också vilka figurer som rörde sig på kajen med
  plakat i händerna? Varför inte äntra fartyget och följa med
  på resan, som jag hoppas blir enkelriktad? Bakom varje
  sådant trams står det alltid en naiv Svensk! Varför göra
  en sådan resa? Hamas har ju sina smugglingstunnlar där
  dom ju hade kunnat Smuggla in förnödenheter istället
  smuggla in vapen! Eller hur Ali?

  Gilla

 • norrmannen65

  Gilla

 • Bertil Nilsson

  OUJ vad gör albin här denna blad svarta dam, hon hör hemma i afrika . res hem du albin du är inte välkommen i Sverige. Måste få säga att jag har sett henne flera gånger, hon ser ut som hon har fått någon mycket stark farmacin eller droger.? Ni som sett henne vad tror ni? Sverige vill inte ha parasiter ut med dem.

  Gilla

 • Bertil Nilsson

  sju klövern har förbjudet en Svensk att ha en egen åsikt. Kallas Stalinister dessa rasister. Man måste möta dem på samma sätt som de möter oss. Alltså vara uppbackad av fler folk bakom som ger igen mångdubbelt det är det enda de förstår. Fega kräk är de också, de springer benen av sig om de blir trängda. Bara vanliga rasister som Sverige haft lång tid redan. Det finns saker bakom, de allra flesta av dessa personer är parasiter på samhället och är rädda att förlora sina bidrag.

  Gilla

 • Albin

  Eva Marie lever ett utsatt liv, fotograferar gärna folk, polisanmäler ofta, blir förfölj av en massa skumma personer. När det är lugnt ger hon sig ut att fotografera tiggare, om nån då skulle ogilla det blir E-M upprörd och drar slutsatsen att Sverige är odemokratiskt.
  SD visste vad de gjorde när de insåg att Eva Marie var en belastning.

  Gilla

  • Adonaj

   Khattuggning ger bestående men som förvirring, indolens och slutligen social misär. Var som en SVENSK och ta ett glas rött istället, anamma ”din svenska kultur”.

   Gilla

 • ossie

  Tror inte ens att kommunisterna kan stava till demokrati.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: