18 thoughts on “Vänsterpartist – Muhammed är en hund

    • Det är ju en gigantisk skillnad med att teckna en bild och att mörda helt oskyldiga såsom sker i islams namn.

  1. Dom här två plus Mona Muslim gör det inte lätt för kvinnor att hävda sig. Dom ser hela tiden till att kvinnor skall betraktas som mindre vetande. Kasta ut dessa tre så kvinnorna får en change att visa vad dom går för.

  2. Dinamarca klagar alltid på allting, här i Sverige . Vi borde betala hennes resa till drömlandet Nord Korea eller Chile .Då skulle vi slippa mycket gnäll .

    • Gnället är en affärside, – kunderna får vad de betalar för, hon representerar ett gäng ”gnällspikar” men jag har en känsla av att hon skrattar bakom deras rygg….Så dumma människor som skyller allt på ”rasism” och ”kapitalism” är otidsenligt…Skön lön i för litet gnäll i riksdagen.

  3. Kommunister lever i en egen ”bubbla”…..Allt kan INTE förklaras med att kapitalismen är ond, mycket har hänt sedan Karl-Marx skrev ”Kapitalet”, han var bitvis en stor tänkare. Att analysera dagen komplicerade ekonomiska system låter sig ICKE göras så enkelt, det är mycket komplicerat idag, det var enklare för Karl-Marx. Alla stater har ansvar för det egna landets medborgare och de ska komma i första hand. Resurserna räcker inte till allt och alla, det måste finnas inkomster också, lätt att kräva när man själv slipper finansiera kalaset.
    VÄNSTERNAZISTER har analyserat vår tids största hot mycket dåligt, den så kallade ”fredens religion” och DESS MYCKET FREDLIGA HISTORIA VÅGAR MAN INTE TA I MED TÅNG! FEGT!!!

  4. Man får väl hoppas att Storkäften Rossana får smaka
    på den medicin som Muhammedaner brukar att ordinera
    andra som behagar att skämta om idiotin Islam, som den
    inkrökta kommunist hon är så tror hon att sådana som
    hon kan skita i alla normer i samhället, och göra som hon
    vill.
    Sen hennes fjanteri om män som djur, ja personligen tycker
    jag att djuren är vida överlägsna alla kommunister!

  5. Modigare kan ingen bli …
    När man är dum, är man jättedum ! Åskan dundrar i deras skallar.

    När AKB intervjuades av Anders Holmberg, använde hon dessa uttryck mycket flitigt:

    – ’ordning och reda’ – 10 ggr
    – ’ansvar’ – 22 ggr
    – ’till exempel’ – 12 ggr

    Såg reprisen igår och räknade.

    Naturligtvis, fler grodor och pärlor. Demagogi och lögner står först på alla politikernas begränsade repertoar.

    • Och då har vi ändå inte räknat alla ”typ” och ”liksom” hon slänger sig med! 😉

      • Jaaa,du har rätt, Geronimo, jag tänkte inte på det. Just sådana ord är ignoranternas ’tics’, deras ordförråd är fattigt. Och logiken är en bristande vara med.

  6. rossana är en parasit på oss Svenskar, jag anser hon och de andra sjuka parasiterna inte har här att göra. sju klövern är numera en svår sjukdom för Sverige och det Svenska folket. Det måste stämma som Landsförrädaren fredrik reinfeldt säger att Svenska folket är förståndshandikappade idioter som inte kan ta vara på sig själv. Jag menar att rösta på sju klövern är att rösta för proplem och ett kommande krig och på vägen ditt kommer många många stora proplem.

  7. Dinamarca borde väl vara så pass gammal så hon lärt sig lite vett och etikett och kan läsa riksdagens klädrekommendationer.

    Sina ”roliga” T-shirts kan hon ha på fritiden.

Kommentera