Misstänkt mordförsök vid balkongfall

INVANDRING. Den kvinna som föll från en balkong i Rinkeby i förra veckan avled i helgen av sina skador. Det var i onsdags i förra veckan som kvinnan föll från en balkong i Rinkeby i västra Stockholm. Hon fördes med ambulanshelikopter till sjukhus och avled i helgen av sina skador.

Polisen har hört flera personer som befann sig i anslutning till lägenheten. Rubriceringen av händelsen har ändrats från misstanke om mordförsök till misstänkt mord.

Det finns i nuläget ingen misstänkt.

SR

4 thoughts on “Misstänkt mordförsök vid balkongfall

  1. Sorgligt.
    Men bara början på en mycket dyster utveckling av det manliga våldet inom de nya svenskarna. Och så brännande kortslutningsexplosivt att de som kallar sig ”feminister” väljer att titta bort och offra sina medsystrar för att inte riskera att ha samma åsikt i frågan som oss, fria tänkande självständiga individer som röstar SD

  2. Man skall ju aldrig gissa i sådana allvarliga fall…Men undrar likväl om man inte skall följa Pallfirman i Norrköping,och satsa på en arabisktalande…
    En halvgardering med ett afrikanskt språk,kan komma i fråga !

  3. Tragiskt oavsett etnicitet. Att media inte förtäljer mer kan-men behöver dock inte vara en naturlig orsak, eller så är det i vanlig ordning deras mörkläggningsmediala beivrande.

  4. Såg ett inslag om ett liknande fall i ”Veckans brott”, där hade polisen missat att göra en tillräckligt bra teknisk undersökning av främst balkongen, DE HADE MISSAT BALKONGRÄCKET HELT OCH HÅLLET och det visade sig senare vara ett avgörande bevis, idioten/mannen hade naturligtvis kastat kvinnan över räcket!
    Hur hög IQ krävs för att gissa det?!

Kommentera