Bo Rothstein om problemen i Sverige

Bo Rothstein är statsvetare, jude, invandrare och därför vågar han sticka ut hakan och komma med spektakulära lösningar.

I en stor intervju i senaste numret av Dagens Samhälle kommer Bo Rothstein med en rad spektakulära lösningar i känsliga frågor. Utan att recensera och kommentera artikeln, så uppmanar jag er att läsa den, men några stolpar som förklarar Rothsteins lösningar har ni här.

 • Det är invandrarpojkar som ligger bakom mycket av förortsvåldet, inte invandrare som grupp. Grabbar med invandrarbakgrund klarar sig dåligt i skolan, de kommer därför inte in på arbetsmarknaden och är heller inte attraktiva som partners. Därför söker de sig till kriminella och extremistiska miljöer.
 • Det finns inga positiva effekter av att praktisera religion. Låt religionen vara en privatsak och stoppa bidragen till religiösa skolor.
 • Man behöver inte gå Sverigedemokraterna till mötes, men erkänn de problem partiet pekar på och stämpla dem inte med ord som ”rasister”. Beröringsskräcken för SD ger inga svar på de problem som uppstått i Sverige.
 • Låt inte vänsterns tolkning av välfärd vara allenarådande. Välfärden bygger på en ömsesidighet där vi kan ställa upp för andra om de är beredda att ställa upp för oss. Om människor erhåller skattefinansierade bidrag, utan att betala tillbaks, undergräver det förtroende för systemet och fräter på tilliten.
 • Förbjud inte tiggeriet, men förbjud gåvor till tiggare. Ge istället pengar till Röda Korset, Stadsmissionen och andra hjälporganisationer och sätt press på tiggarnas hemländer.
 • EU är ett moraliskt kollapsat projekt, där man ger EU-migranter fullständiga rättigheter i andra EU-länder trots att acceptansen inte finns hos ländernas skattebetalare.

Några tankar och lösningar från intervjun med Bo Rothstein.

Läs gärna hela.

7 thoughts on “Bo Rothstein om problemen i Sverige

 1. ”Stämpla inte” nähä, men vissa stämplar ju som bara den, nej lägg dig platt för pöbeln, verkar vara hans melodi.

 2. Ett jätteproblem med politikerfrälset, 7klövern, det är att det INTE i något sammanhang pratar om att de representerar den SVENSKA BEFOLKNINGEN i första hand, svenskarna ska självfallet ha rätten till de arbetstillfällen och bostäder som produceras i Sverige!
  PROBLEM i Rosengård, Tensta, Rinkeby och många andra områden i Sverige är GIGANTISKA….!
  POLITIKERFRÄLSET har inte en enda vettig lösning på problemen MEN vill gärna fylla på med fler flyktingar! JÄVLIGT ANSARSLÖST!!
  NU RÄCKER DET!! Ett åtgärdsprogram KRÄVS med ANSVARSFULLA, genomtänkta och MYCKET TYDLIGA KRAV:1) Det första kravet blir att se till att alla de 300-400 som rest/reser mellan Sverige och Syrien omhändertas och åtalas för ”brott mot mänskligheten”! Detta kan lämpligen ske i Haag vid internationella brottsmålsdomstolen. 2) Stopp för den vansinniga massinvandringen NU RÄCKER DET!!
  Osv. osv. osv. men viktig med tydliga krav och åtgärder!

 3. Vettiga synpunkter är inte något som dårarna i 7-klövern och slaskmedia tar till sig.

  • Vanligt sunt förnuft! Därmed i det närmaste omöjligt att genomföra i dårhuslandet Sverige!

Kommentera