M har ingen politik för att möta SD


Peter Danielsson, vice ordförande för Moderaterna, säger under en partistämma för Moderaterna i Kronoberg att partiet för stunden inte har någon politik man kan bemöta SD med i migrationsfrågan.

Moderaterna under Fredrik Reinfeldt såg till att Sverige jobbade hårt för Europas mest generösa flyktingpolitik. En undersökning har dock visat att hälften av de moderata väljarna vill se en minskad invandring. Anna Kinberg-Batras framträdande i Partiledaren gav inga som helst svar på tal.

Batras enda konkreta svar i programmet var att övriga EU-länder måste ta ett större ansvar och att den misslyckade integrationen i Sverige kräver fler jobb. Sveriges invandringspolitik framställs dock som ett skräckexempel utomlands och hur man ska kunna ordna jobb till de över 500 000 nyanlända som väntas de kommande fem åren, tror jag ingen vet. Utöver dessa två faktorer har man att brottas med bostäder, utbildning, välfärd och samhället som sådant när allt fler människor inte delar majoritetssamhällets språk, kultur och värderingar.

För att citera den utmärkte socialdemokraten Johan Westerholm på Ledarsidorna den 23:e mars. ”Kollapsen är här nu”.

Nu har Moderaterna upprättat en arbetsgrupp som ska utforma en ny migrationspolitik och den måste snarast lägga fram en politik på området för att verka som ett ansvarstagande parti.

Källa: SMP


11 responses to “M har ingen politik för att möta SD

 • angelicaplacet

  En moderat går aldrig att lita på.Dom hittar på och lurar.

  Gilla

 • Nisse

  Lägg ner Moderaterna dom tillhör 7klövern. som nu driver Sverige mot
  en ekonomisk katastrof. Vi riktiga Svenskar Väntar på Jimmy (SD)……

  Gilla

 • Ådärkomdenja

  Om Beatrice Ask får utredningsuppdraget, så vet vi iaf en sak… det kommer aldrig att redovisas. Informell världsmästare i oavslutade utredningar. En av ”De grundlurades gäng”, i sköljvattnet efter psykopaten Borderlinefeldt.

  Gilla

 • Kalle Johansson

  Batra….-SKRÄMMANDE, omoraliskt mot arbetslösa svenskar, ANSVARSLÖST mot bostadslösa svenskar!

  Gilla

 • Argus

  De ”gamla moderaterna” har fått vind i seglen när partiet går kräftgång i väljarstödet, kommer att bli intressant på partistämman i höst.

  Gilla

 • Stenbock

  Efter att personligen,vi olika tillfällen stött samman (tillfälligtvis) med Peter Danielsson,denna nya M-stjärna kan jag bortsett från längden inte se någon större skillnad mot numera avpolletterade ”Stridshingsten” !
  Med denna skitstropp tillsammans med gamla Asken,och Beata spår jag en mörk framtid till mötes för gamla Högerpartiet…..

  Gilla

 • Ludde

  En sanning lika gammal som gatan….”när du inte har en aning om vad du ska göra, bilda en arbetsgrupp” ! Hur många arbetsgrupper finns det i riksdagen ?

  Gilla

  • Grune

   Har du hört talas om att det finns någon nuvarande politiker i 7-klövern som vet vad dom skall göra i riksdagen

   Gilla

 • Mimi N.

  Moderatpolitik = Verklighets frånvända agenda. Ingen sen Ivar Vennerström har skadat detta land som Reinfeldt: hans hatfyllda blickar mot Jimmy Åkesson i debatt och inte bara det. Fredrik Vattenskalle Reinfeldt hatar Sverige och svenskar. Må han hamna med bakdelen på en myrstack.

  Hela PK-staten strävar efter alla möjliga färger, religioner och etniciteter, men alla hjärnors tankar ska vara endast EN: makthavarnas och deras lakejers perverterade tankar.

  Gilla

  • Trynbald

   Jag antar att du menar spionen och landsförrädaren Stig Wennerström. Stridsåsnans skada på Sverige gemfört med spionen blir den senares som ett loppspott i Missisippi.

   Gilla

   • Argus

    Sveriges försvarsminister 1932 – 1936. Kommunist förklädd till socialdemokrat som avskaffade försvaret förra gången.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: