15-årig irakier dömd för rån


INVANDRING/BROTTSLIGHET. Händelsen inträffade i slutet på november i Pallashuset. En flicka hade varit och solat när hon stötte på 15-åringen. I sin hand höll hon en mobiltelefon som boråsaren plötsligt ryckte åt sig. Han la ner den i sin jackficka och sa: ”Jag är snäll, så du får tillbaka den”. Så blev det dock inte.

Flickan gick efter 15-åringen. När hon svängde runt ett hörn hade han vänt sig om och stod med en kniv i handen. Han knuffade till henne, och lämnade sedan platsen.

Vittnen styrkte offrets berättelse. 15-åringen nekade och förklarade att han varit vid en allmän plats när rånet inträffade. En övervakningsbild, som polisen hämtat in, visade emellertid att pojken dykt upp först en halvtimme senare.

Rätten dömde boråsaren för rån, brott mot knivlagen och ringa narkotikabrott. Påföljden bestämdes till ungdomsvård. Han ska även betala 14 000 kronor i skadestånd.

-Pettersson läser ovanstående i Borås tidning, de glömmer dock nämna att ”boråsaren” heter Mohammadian och bor Dalsjöfors men är medborgare i Irak…


6 responses to “15-årig irakier dömd för rån

 • jgarn

  Grovt rån redan som 15 åring, det är bara att skicka ut avskrädet.

  Gilla

 • rostaratt (@rostaratt)

  Omedelbar utvisning,anses säkrast för allmänheten,då denne förverkat rätten redan i tidigt skede,det börjar med en knappnål slutar med en silverskål.
  Pga den ringa åldern-om den nu är påvisad får myndigheterna kalla det anhörigutvandring.Om där finns släktingar/familjemedlemmar,måste det relativt enkelt att ta reda på.Tidigare ersatta resor.(sistnämnt gäller och bör kontrolleras i varje fall).

  Gilla

 • Kalle Johansson

  Mohammedanen har gener som gör honom olämplig att vistas bland civiliserade människor, uuut med bajset och hela släkten kan följa med! Åt helvete med sådana här, nu räcker det!
  SVERIGE MÅSTE FÅ EN INVANDRINGSPOLITIK OCH GRÄNSKONTROLL VÄRD NAMNET!!

  Gilla

 • Tokigt5

  Islam är en psykosocial sjukdom som måste utrotas !

  Gilla

 • Mimi N.

  Hör på den här ranglige Thåström sjunga ”Släpp aldrig in dom”. De – rånarna, mördarna, misshandlarna släpptes in i mängder och nu får alla lida av följderna utan protest ty rovdjuren är fridlysta. De är bara baaaarn. Barn som rånar barn, barn som hotar barn, barn som mördar barn. Vid sina 15 år är denne Mohammadian redan en tungt belastad brottsling och får blott ungdomsvård och lite böter.
  Är barn som lider inte barn???

  Lyssna och se på Thåström.

  Gilla

  • Kalle Johansson

   Politikerfrälset släpper in dem, de vill ha dem, det verkar vara deras högsta önskan i livet….-och inte fan tänker de fråga folket, – de PÅTVINGAR Sverige den här skiten…till vilket pris som helst, priset får folket betala på alla tänkbara sätt….
   MÅNGKRIMINALITET leder till hemska samhällen som kan liknas vid RIKTIGA HELVETEN, exempelvis Sydafrika….

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: