13-årig flicka våldtagen på väg till skolan


INRIKES En 13-årig flicka våldtogs under onsdagsmorgonen på vägen till sin skola i Göteborg. Enligt polisanmälan överfölls hon av en okänd man i ett skogsområde. Förövaren uppges vara en några år äldre pojke som ska ha brottat ner flickan på marken. Flickan var bara tio minuter hemifrån när hon blev överfallen, och kunde ta sig hem varifrån mamman larmade polisen. Gärningsmannen är fortfarande på fri fot. 

-Pettersson läser slaskpressen och polisens händelserapport men hittar inget signalement men får reda på att våldtäkten är fullbordat så flickan borde ha sett gärningmannen väl, dessutom skedde våldtäkten i Bergsjön och där bor det över 90 % invandrare och de svennar som är kvar är nog för gamla för att flytta, men, men vi hade ett våldtäktsförsök på ett barn i Landvetter i förrgår vid ungefär samma tid på dagen när vi heller inte fick något signalement så…


15 responses to “13-årig flicka våldtagen på väg till skolan

 • Oroväckande.

  Oroväckande utveckling vi av någon anledning fått.
  Men varför står det som vanligt ingenting om signalement?det leder till att många brott förblir olösta-eller betydande fördröjda ta tex ett utmärkt exempel från en lokaltidning med utelämnade uppgifter- skottlossning/skutningen mitt i en park som skedde Hässelby 2015-04-20?flera gärningsmän, förövare,där samtliga med ursprung försvann på en vit motorcrossliknande motorcykel?När till och med våra parker avsedda för barn berikas av hemska brott har det gått för långt,nu bör allmänheten varskos i samtliga fall där brottet snabbare kan lösas. Det inträffade på samma adress som tidigare http://www.expressen.se/nyheter/15-aring-anhallen-for-valdtakt-i-hasselby/(som snabbt blev frisläppt)
  http://epaper.mitti.se/epaper_mivt/veckanspdf/mivt.pdf
  Uppenbart inget vidare ställe att bo på.

  Gilla

 • Rannug

  Ztefan Röven ”hoppas att det inte är min dotter…”

  Gilla

 • farbror br

  Hade det varit en svensk man hade det stått det.alltså måste det varit en islamist.i hans hemland får ju inte kvinnorna säga nej ,så då är det bara att kötta på här också.får hoppas sd vunnit många röster ang detta.familj,släkt,ambulanspers. Poliser.de kanske inser att massinvandringen inte är så bra.kan ju hända deras dotter.undrar vad som skulle hända om pappan var polis!? Han har ju tjänstevapen.kan han hålla band på sig då tro?dyrköpta röster dock då flickans liv mer eller mindre är förstört. Tack ullenhag,löfven,bert karlsson utan er hade det inte hänt.

  Gilla

 • Tony

  Om någon mig närstående råkar ut för importerat slödder,
  har jag mina egna metoder för att skipa rättvisa, jag kommer
  aldrig att acceptera att Svenska myndigheter skiter fullständigt
  i offren när dom är Svenskar, om inte samhället vill/ kan
  skydda oss, så återstår inget annat än att göra det själv, och
  så kommer också att ske!

  Gilla

 • jgarn

  Slaskmedia såsom GP skulle aldrig komma på tanken att lämna ut ett signalement på en babbe, det görs bara på etniska nordbor. Men vi kan glädja oss åt att konkursen är nära för detta slaskmedia.

  Gilla

 • Kalle Johansson

  Knäpptyst från Veronica Palm och Muslimska Socialdemokratiska ”arbetar”-partiet….!!!!!!!!!!!!!! ”Svenskarna” undrar nog litet över tystnaden….

  Gilla

 • jgarn

  En ambulerande blatte förmodar jag. Flickstackarn är nog så hjärntvättad via förskolan och skolan att hon aldrig vågar beskriva en arab eller neger.
  Förr fanns det getter i Bergsjön att tillgå, är dessa borta nu.

  Gilla

 • SD2014

  En mycket slö morakniv är rätta medecinen för pedofiler och våldtäktsmän

  Gilla

 • Kalle Johansson

  Sverige har en kriminalitet som närmar sig Sydafrikas, vi behöver nya effektiva lösningar för att klara upp brott: KAMERAÖVERVAKNING! Alla fastigheter skall ha kameraövervakning, – polisen kan snabbt få tillgång till bilderna vid bostadsinbrott.
  7klövern är för massinvandring utan kontroll och öppna gränser, kriminella och terrorister kan kasta passen och ändå blir det välkomnade av våra politiker! De måste ha oss svenskar som ändå betalar detta patrasks löner…!
  SVERIGE ligger i topp när det gäller våldtäkter TACK VARE MASSINVANDRINGEN! Det finns inga svenskar som våldtar, de är väldigt få, det krävs en speciell psykopatologi som är svårt avvikande för att hoppa på en okänd kvinna ELLER ATT MAN TILLHÖR DEN SPECIELLA IDEOLOGIN SOM SER ALLA SOM HOROR UTOM….
  Det är dags att omvärdera detta med kameraövervakning, ta fram regler så att speciellt brottsutsatta mångkriminella områden specialbevakas!

  Gilla

  • Stenbock

   Bra förslag om nu bara vi hade haft ett rättsväsen kvar….
   Numera råder som bekant anarki i landet, Själv misstänker jag,att det redan under stridshingstens era,gått ut klara anvisningar till landets åklagare,där importerna skall åtnjuta full amnesti !
   Vill ge er ett exempel…Under senaste månaden har nytt rekord i bilinbrott skett i lilla Ängelholm.Mellan 50-60 sådana har man registrerat.Nu kommer poängen,en person har man kunnat haffa och binda till minst fyra av händelserna.Vid samtliga fyra tillfällen släpptes ”mannen” av åklagare,sedan man noterat hans namn…
   Som skäl för sina beslut ansåg hon att i sinom tid skall han få sitt straff !! Samma förfarande vid grova barnvåldtäkter kan befaras, i detta dårarnas hemland !

   Gilla

 • Bertil Nilsson

  Undrar om flickans mamma och pappa har gett sin röst till de sju grovt kriminella. ? Om inte så kommer de vakna upp, detta är bara början. Folk kommer få uppleva samma sak som händer i Syrien idag och igår. Det är samma folk som kommer = största delen ensamma pojkar på 45 år.. Glöm inte tacka fredrik reinfeldt och stefan + samtliga i den grovt kriminella sju klövern.. Har ni tänkt hur de känner sig när många personer pekar sju klövern som grovt kriminella gangsters? Tråkiga är att det finns så många saker som bevisar deras olagliga saker. Nu idag hörde jag på en utländsk TV kanal om hur nomi eriksson generaldirektör gör privata affärer med bulvaner för att plocka till sig flera miljoner dollar. Snart måste det hända samma sak som hände med Ceausesco och hans fru ? Eller?

  Gilla

 • Sven Dufva

  Det har blivit ett inslag i vardagen numera med några våldtäkter om dagen runt om i vårt land.

  Gilla

 • Mary-Agnes

  Långt rep och ett högt träd…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: