Mamma får nog – sliter masken av sin son


INTEGRATION. Här är den okända kvinnan i Baltimore som kallas årets mamma och hyllas av stadens polischef. Enligt medier i USA är kvinnan en mamma som får nog av att sonen deltar i upploppen i staden och som sliter av honom masken med orden ”ta av dig din j-la mask”. – Där har vi en mamma som tar tag i sitt barn och tillrättavisar honom för att han uppträder på ett mycket pinsamt sätt. Jag önskar att flera föräldrar tog tag i sina barn ikväll, sade stadens polischef Anthony Batts på en presskonferens på måndagen.

-Pettersson sägher att sådan föräldrar borde vi ha här också, men vi vet vad som väntar. I USA har de svarta inte blivit integrerade efter mer än 200 år och vår problem har bara börjat, upploppen i förorterna kommer från en invandring på kanske 20 000 om året. Vänta bara till dagens invandring slår igenom…

Washington Post De tror det är häftigt att kasta sten på polisen


10 responses to “Mamma får nog – sliter masken av sin son

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: