Fyra EU-migranter anhållna


INVANDRING. De fyra rumänska eu-emigranterna som greps av polisen i Värnamo på fredagskvällen hålls fortfarande i förvar. En eventuell häktningsförhandling kan komma att ske i eftermiddag. Som Värnamo.nu skrev om i lördags greps de fyra i samband med att de gjorde ett inbrott på Biltema i Värnamo. När polisen sedan undersökte deras boplats upptäcktes en hel del tjuvgods som kommer från andra inbrott.  Polisen lär dessutom ha hittat en mycket stor summa pengar hos männen.

-Pettersson har alltid sagt att tiggeriet är en fasad för annat mer lönande arbete på obekväm arbetstid, sedan tycker jag inte om att kalla zigenarna för EU-migranter…


18 responses to “Fyra EU-migranter anhållna

 • rostaratt (@rostaratt)

  Inte oväntat,dessvärre med stor sannolikhet även snart frisläppta/eller i extraordinarie fall får husera en kort tid på Svenska skattebetalarnas bekostnad/semester-in i systemetvägen) och därefter återigen ett återkommande problem.Lider med rättsväsendet för enkel sak.Utvisa direkt.

  Gilla

 • Albin

  Herr Pettersson anser att fyra romer skall representera hela folket, Herr Pettersson vill inte kalla folk det dom är och vill bli kallade.. Herr Pettersson vill bestämma vad folk ska kallas..

  Gilla

  • Mr Q

   Nej,att alla zigenare lämnar Absurdistan snarast,om jag känner Pettersson rätt.

   Gilla

  • Mimi N.

   Albin,
   M – – d – – – la d – – c – sa – – ia, p – – u – h – î – p – t – – !

   Gilla

  • Pettersson

   Albin vad menar du med fyra? Läser du i inte bloggen?

   För övrigt kallar sig romer själva för zigenare och det är inte jag som bestämt det eller förstört deras varumärke.

   Om de skötte sig skulle zigenare kunna vara ett ord att vara stolt över.

   Gilla

  • Johan A

   Zigenare kallades tidigare för tattare, men det övergavs för det inte ansågs fint nog. Nu tycks zigenare inte heller duga utan ett tag var det romer, ej heller detta var fint nog utan eu-migranter skulle de kallas. Jämför gärna med hur man inte tycker att städare var ett bra begrepp tidigare de har benämnts lokalvårdare och efter det sanitetstekniker och jag undra månne om detta inte heller var fint nog utan det finns nog en engelsk förkortning som används numera.

   Gilla

  • Göran

   Det heter ZIGENARE! Klart slut.

   Gilla

 • bonn

  Nä saker å ting ska kallas vid sitt rätta namn!!!!!

  Gilla

 • Tony

  Ja öppna gränser innebär att all sköns slödder söker
  sig hit, och det är 7 klöverns medlöpare som bär
  hela ansvaret för att drägg vallfärdar till landet!

  Gilla

 • Lena

  EU-migranter,ja det är alla som har flyttat inom EU. Jag och min familj önskar på bestämdaste att inte jämföras med zigenare. Orsaker till det vimlar det av i vardagens Sverige.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Förmodar att ”EU-migranterna” har besittningsrätt till stöldgodset.

  Något annat är väl inte att vänta sig?

  Bra jobbat Värnamopolisen.

  Gilla

 • Sven Dufva

  Rumänska…är inte alla som vistas i Sverige svenskar? Eller gäller det bara vid gruppvåldtäkter?

  Gilla

 • Kalle Andersson

  ”OM tiggeriet hade varit förbjudet hade de här romerna INTE varit i Sverige och detta hade aldrig hänt….!”

  MUSLIMSKA Socialdemokratiska skitpartiet borde fundera över ovanstående mening och de c:a 30% av 87:an som röstar på S borde förstå att de röstar mot sina egna intressen….!!!

  Gilla

 • Clintan

  Kan vi inte komma överens om att kalla dessa zigenare som PK-etablissemanget kallar för ”EU-migranterna” något annat? Tex tiggande Eu-rörlighetsmissbrukare eller nått? 😉

  Gilla

 • Stenbock

  Närmast rasistiskt,att sammankoppla zigenarna med sådana brott !Dessa fattiga stackare,som tigger dagarna lång för att kunna föda sin sju barn där hemma i Öst ! 🙂

  Gilla

 • Mary Agnes

  Är någon förvånad?

  Gilla

 • Bertil Nilsson

  Njäeeej, det är inte UE – Migarnter ! Det är samtliga inbjudna av sju klövern och av fredrik reinfeldt. Skall vi jämföra vem som stal mest så lär ingen kunna slå sju klöverns rekord. När t o m f d statsministern göran persson säger att Svenska folket kommer bli mycket mycket arga när Svenska folket upptäcker den grova stöld som sju klövern har gjort när de stal Svenska folkets pensions fond på 700.000.000.000:-SEK. Denna stöld var göran persson med om. Han själv blir inte drabbad samma med de tjuvarna som sitter i Svensk riksdag och kallar sig för sju klövern. sju klövern är värre än alla andra tjuvar som något land varit med om någonsin. Man bör / skall kalla dem för deras rätta namn: De sju grovt kriminella.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: