Fem ordningsvakter mot en svart kille

Utanför Skatteverket i Göteborg där fem eller sex vakter gav sig på en man och brottade ner honom. Afrikanen på bilden blev anmäld för våld mot tjänsteman men vittnen på filmen säger att den svarte mannen gjort något utan bara drivit en av väktarna. 

-Pettersson vet inte vad som hänt men undrar naturligtvis vad skämtet mot vakterna gick ut på, tydligen blev de rejält förbannade för jag tvivlar på att fem stycken hoppar på en helt oskyldig för skulle det visa sig att afrikanen är oskyldig är vakterna arbetslösa i morgon och PK-pressen full med anklagelser om rasism, det kan det i och för sig bli ändå…

15 thoughts on “Fem ordningsvakter mot en svart kille

  1. Jävla drägg. Åk härifrån till den världsdel som har gott om plats, den du kom ifrån.
    Stackars ordningsmakt som ska behöva ta i skiten.

  2. Vakterna handlade helt rätt de skall inte acceptera oförskämdheter och hot som att den här afrikanen skall döda vakten, som är en tjänsteman.
    Afrikanen kommer sannolikt att få stå till svars för olaga hot och våldsamt motstånd mot tjänsteman.
    Vakterna har en stor uppgift att fylla idag i det svenska samhället för att upprätthålla ordningen.
    Det blir intressant att se vad som händer med anmälan som skall vara gjord mot afrikanen.

  3. Tja denna svarta mannen är ju vår nya statsminister. Ni vet vad som väntar er ! Fråga Landsförrädaren fredrik reinfeldt och de andra grovt kriminella som sitter i Svensk Riksdag och kallar sig sju klövern. En samling grovt kriminella gangsters de som kallas för sju klövern en samling tjuvar värre än alla andra svarta o zigenare o muslimer tillsammans. Ja just de som sitter i Svensk Riksdag och kallas för sju klövern. Nu är det så att det finns klara bevis för alla stölderna sju klövern har gjort och de erkänner stölderna också.

  4. Märkligt att alla sådana här filmer ALLTID börjar e-f-t-e-r det att brottslingen utfört det brott för vilket han grips…

    • Jag kan sätta vad som helst på att mannen finns i polisens kriminalregister för ditt och datt,- misshandel, stöld, snatteri m.m. Han kanske borde tänka igenom hur han beter sig?!
      Förhoppningsvis lär han sig att inte spela pajas med vakterna, de finns i stort antal i Sverige eftersom Socialdemokraterna plockat in så mycket kriminella.
      Kanske borde MUSLIMSKA Socialdemokraterna fråga Svensk Handel vad de tycker, det är deras medlemmar som betalar vakternas löner och i slutänden vi konsumenter….

      • Kalle….-toppenbra kommentar! Stefan Löven vill ta emot kriminella från de värsta fängelserna i mellanöstern!

    • Jo man ska akta sig för skatteverket för dom tar från dig och ger till andra folkslag utan att fråga dig.När man i själva verket vill att pengarna går till skola omsorg och vård.

  5. En vakt säger att den omhändertagne mannen gjorde fuck-tecken mot honom och sa att han skulle döda vakten!
    Vakten är 100% trovärdig och de agerar korrekt och griper honom, han gör sig skyldig till våld mot tjänsteman när han gör så kraftigt motstånd så at det behövs så många vakter.
    Mycket slödder i Göteborg….-man kan höra kommentarer från omgivningen som består av nysvenskar…Många av de vakter vi har i Sverige är i bättre fysisk kondition än många poliser, – de kommer att behövas när vi ska vaktas mot Islamiska Staten….-då ska vi kräva att de även har minst AK 47:or så de kan göra processen kort!!!!

    • SKRÄMMANDE utveckling Kalle….bra kommentar! Det klientel de nu tar emot i obegränsad omfattning dvs ARABER/MUSLIMER ligger på den lägsta utvecklingsnivån bland alla människoraser!!!!!!!!!

Kommentera