HÄPP!

INSÄNDARE. Idag har Aftonbladet och/eller M slagit huvudet på spiken. Man talar om ’riskdagen’ och det är väl vad 7­klöver gjort Riksdagen till med stöd av 87:an.

”I dag är det statsminister Stefan Löfvens tur att grillas i konstitutionsutskottet.Han riskerar att prickas bland annat för hur regeringen skötte det uppmärksammade erkännandet av staten Palestina.

– Fyra av fem ärenden handlar om huruvida regeringen respekterar riskdagen, säger KU:s
ordförande Andreas Norlén (M).”

Lilla My

6 thoughts on “HÄPP!

  1. Och på SN kan man läsa att dessa nysvenskar behövs för skola vård osv men hur var det nu 80% klarar inte skolan. Fattar inte hur man får allt att gå ihop, pengar saknas bostäder saknas, svenska ungdomar och äldre knuffas undan och det är skillnader i samhället mellan vilka som får och inte får hur vore det om vi tog hand om dem svenskar som lider och vill göra rätt för sig

  2. Beslutet att erkänna en terroristorganisaton som egenhändigt togs av 24 st. dilettanter, borde i ett normalt samhälle renderat i ståndrätt.

  3. Svensk Riksdag ? eller snarare Svensk Riskdag. Grovt kriminella tjuvar förskingrare grova gangsters som sitter i Svensk Riksdag. Varför ställs de inte inför rätta för allt de har skadat Sverige med. Precis som fredrik reinfeldt säger på you tube: Svenska folket är förståndshandikappade idioter som inte kan ta vara på sig själv ! Självklart avser han sju klövern som sitter i Svensk Riksdag, han bör ju veta vad det är för tjuvpack han sitter och förskingrar vår välfärd och delar ut stora summor till höger och vänster. Sverige ger bidrag till länder som har bättre ekonomi än Sverige har. Lyssna även till göran persson som sa att Svenska folket kommer bli mycket mycket arga när de upptäcker att sju klövern stulit Svenska folkets pensions kassa på 700.000.000.000:-SEK. Ren grov stöld som borde leda till åtal och långa fängelse straff för de som sitter i sju klövern. Utan tvekan en samling gangsters har Sverige i sin sju klöver gäng.

  4. Bara ett spel för galleriet enbart tillkommet för att vi väljare skall tro att vi fortfarande har demokrati i landet. Naturligtvis kommer ingenting att hända vid denna utfrågning, bara en helt onödig liten tillställning. Det finns ingen ”stake” i politikerna numera, gummiryggen sitter som gjuten och feghet och ynkedom har tagit över.

  5. Märklig historia. Vet inte alliansens förtroendevalda att de på eget initiativ täckt över sina stolar i riksdagen med vita skynken och åkt hem – och därmed gett regeringen fullständiga befogenheter?

  6. Riskdagen eller Krisdagen, Det spelar ingen roll vilket av dessa anagram man använder, båda är lika rätt

Kommentera