SD kan snart vara största parti bland män

INRIKES. Sverigedemokraterna kan redan i augusti gå om både Socialdemokraterna och Moderaterna och bli Sveriges största parti bland manliga väljare. Detta enligt en prognos från mätningen Aftonbladet/Sverige tycker gjord av institutet Inizio. Prognosen bygger på antagandet att utvecklingen fortsätter på samma sätt som hittills för de tre partierna tycker under november 2014 till april 2015. Prognosen beskrivs av tidningen med orden: ”Teoretisk och en grav förenkling av verkligheten eftersom Sverigedemokraterna, i likhet med andra partier, har ett ’tak’ för hur många som kan tänka sig att rösta på partiet.”

– Vi har tittat på samtliga partier och det finns inga andra som har samma utveckling som Sverigedemokraterna, säger Karin Nelsson, opinionschef på Sverige tycker, till Aftonbladet.

2015-04-21_1151

Bilden från Avpixlat

8 thoughts on “SD kan snart vara största parti bland män

 1. Det finns ingen tvekan om det, utan SD kommer att bli det största partiet, därför den här asyl och anhörighetsinvandringen kommer att knäcka välfärden som pensioner, åldringsvård, skola m.m. sedan kriminaliteten kommer att öka uppåt som redan har nådd mycket hög nivå.
  S regeringen gjorde ett stort misstag att de inte tog ett luciabeslut och kraftigt sänkte volymen på asylinvandringen när de bildade regering.
  Nu har 7 klövern låst sig med den fria asylinvandringen att om de ändrar sig är det SD invandringspolitik de måste kopiera.
  Regeringen var tvungen gå ifrån 1% målet om överskott i budgeten och höjde skatten blandannat på bensin och energin, utan att nämna att de här åtgärderna var nödvändiga för att finansiera asylinvandringen.
  Det fanns ingen journalist som ställde frågan om det inte hade varit lämpligare att sänka volymen på asylinvandringen, som inte Sverige kommer att klara i vilket fall som helst. Det visar att media och journalister är medlöpare till galenskapen.
  Oljepriset har börjat stiga och är i närheten av 60 dollar fatet, mot 45 dollar fatet när finansministern ansåg det kommer att ligga på den nivån i flera år framåt.
  Det finns ingen mening att skicka asylanter till glesbygden där det finns inga jobb och inga bostäder heller, utan boendet är på hotell, värdshus, logementen och liknande.
  50-60 talet hade den svenska landsbygden en stor befolkning men människor var tvungna flytta därifrån därför det fanns inga jobb där.
  De jobb de här asylanterna kan hitta är att vårda varann och bli tolkar, något annat finns inte. Sedan är många platser belägna i en isolerad och klimatisk helt annan miljö än vad de här asylanterna sannolikt är vana med.
  Nu finns det inte bostäder utan är en stor bostadsbrist i hela landet och en bostadsminister som gömmer sig och inte vågar ta debatt om ämnet.

 2. Jag tror att SD måste förklara bättre – när dom säger att dom vill att invandringen ska minska med 90%,många tror att det innebär att 90% skötsamma,arbetsamma invandrare som finns i landet ska utvisas.

  Det måste framgå tydligare att det gäller den nya extrema vågen av invandring till landet om c.a 100.000 plus anhöriginvandring per år som man vill minska med 90%.

 3. Jag har ingenting emot kvinnor, men att dom hadde så lite förstånd det trodde jag faktiskt inte om dom.

 4. De som sympatiserar eller är för den här massiva invandringen av människor från muslimländer, borde se till konsekvenserna med en sådan invandring.
  Kriminaliteten har ökat mycket kraftigt bland annat våldtäkter som rör sig om 40.000 per år mot att de var ca 400 på 70 talet.
  Sharialagarna som är islam, diskriminerar kvinnan mot mannen mycket kraftigt, islam skyddar kvinnan men det är efter sharialagarna.
  Allt vad jämställdhet heter finns inte, kvinnan skall lyda mannen och är underställd honom enligt islam.
  Islam kan aldrig acceptera demokrati utan det är diktatur som gäller, alla muslimländer har också diktaturregimer.
  Demokrati är mycket värdefullt som alla borde värna om.
  Alla som har sympatier för islam borde själva läsa sharia lagarna och inse vad den religionen innebär.

 5. Men detta är sju klövern mål att störta Sverige.
  Invandringen kostar 6 000 000 000, muslimer kostar 72 000 0000 0000. Sverige har en befolkning som är förståndshandikappade idioter och kan inte ta vara på sig själv = SVENSARNA ÄR MENTALT HANDIKAPPADE, helt otroligt att detta kan fortsätta som det gör

 6. Hur skulle svenska kvinnor rösta troligtvis tvärtom. Intressant utveckling för kvinnor i Sverige när islam tar över, inga tankar går till era döttrar, eller ?

  Att vara svensk man i Sverige kan bara ses som ett straff, bra att ni röstar SD det vill jag kalla för sunt förnuft och självbevarelsedrift. De svenska männen har med svenska kvinnor tidigare arbetat sida vid sida och byggt upp ett fungerande samhälle, vad har nu hänt med de yngre generationerna?
  Är det splittringen i samhället som gör att svenska kvinnor sviker sitt eget folk ?

 7. Ska man nu fira eller sörja? Å andra sidan så anser ju 87 att invandringen är helt ok. Måste också betyda att kvinnorna är helt med på att ta ”5 steg bakom mannen”, att hålla käften och bli 2a klassens människor i SVERIGE.

Kommentera