Stäng

Dagens Allah aukbar

Representanter för den muhammedanska mördarsekten ”Jabhat al-Nusra” mördar på denna video sju andra muslimer som uppges tillhöra den mer ”entusiastiska muslimska” gruppen ISIS.

Något ”fredligt och humant” är väl svårt att se i denna video, men det är väl kanske något humanare att skjuta dom man ogillar istället för att skära halsen av dem.

6 reaktioner på “Dagens Allah aukbar

  1. Är det meningen att man ska kunna se någon video? Jag trycker men det händer ju inget.kan ni andra se videon?

  2. Islam är en TOTALITÄR IDEOLOGI armerad med litet religion och det är en dödlig cocktail som Bertil Malmberg säger i intervjun med RLM på YOUTUBE.
    En ideologi värre än nazismen,- de flyttar fram positionerna när de tillåts att INTE RESPEKTERA VÅR KULTUR, – i vår kultur som är helt överlägsen den de ”flytt” ifrån ingår att hälsa genom att ta i handen, att respektera demokrati och mänskliga rättigheter – de föraktar vår demokrati och respekterar inte vårt samhälle!
    Koranen/sharia ska betraktas som en IDEOLOGI och ställas under vårt samhälles fullständiga kontroll. I Saudi Arabia som finansierar många moske-byggen i Sverige finns INTE EN ENDA KYRKA! Människor halshuggs och piskas i det landet, vi bör förbjuda att de finansierar moskeer i Sverige och vi bör inte ha någonting med dem att göra. Det kommer att kosta MEN det finansierar vi med att STOPPA ALL MUSLIMSK INVANDRING och all jävla import av socialfall. DET ÄR MER ÄN NOG IDAG!

  3. Kan inte heller se ett fel i detta. Alla vill till himmelen och i motsats till låten…så vill alla dö i deras kretsa. Värre dock när packet gömmer sig i Europa och spela Allan. eller heter det Allahn kanske?

  4. Bästa och det mest effektiva och logiska sättet att bemöta religiöst galna människor som inget annat vill än att dö, fast de är för fega att ta sig själva av daga, är att låta dem dö. Jag är för eutanasi. Det är bäst för alla parter.Mänskligheten blir av med ett meningslöst problem och de får komma till allahu ahkbar. Hur kan det vara fel på något plan?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: