Imam i USA försöker slingra sig.

Först uttalar han sig positivt om muslimernas självmordsmördare, och sedan försöker han påstå att han inte sagt så, och inte menat samma sak som USA-journalisten Sean Hannity tror sig ha hört. Till slut är det sionisternas fel alltihop.

Det verkar inte  som det  bara är den svenska ungmuslimen Rashid Musa som vill se Sean Hannity död, skjuten i ryggen med sex skott, som han skrivit i ett twitter. Det borde väl vara ett straffbart hot, vilket alla utom sådana som Rashid Musa från Somalia hade lagförts för, men nu är han en muslim, och som det får han straffeftergifter på alla hatbrott utförda i Sverige.

Det fanns tydligen en del två också. Den är lika kort, så vi kör väl den med.

4 thoughts on “Imam i USA försöker slingra sig.

  1. Jag tog den här eftersom den var övertydlig i hur dom reagerar om någon börjar ställa vanliga och till ämnet relevanta frågor. Även vår husmuslin Ali har samma beteende. Allt detta beror på att deras skrifter inte får kritiseras, trots att det är skrifterna som kräver att de troende ska göra som det står i skriften. Man är helt enkelt bokstavstroende och gör som skriften säger.
    Det är väl vad du Varg i Veum menar också, om jag inte tar fel på vad du menar.

  2. Det är som vanligt med dessa jihadister, de kan aldrig svara direkt på en fråga, de börjar ställa motfrågor om någonting helt annat.

    Den här muslimen fick då en rak fråga om han anser att självmördare är hjältar så som han påstod i videoklippet. Eftersom han började jiddra om orelevanta saker så är svaret givet, vilket inte torde förvåna någon.

  3. Ormar, ödlor, getter, kameler – vad som helst som är starkt motsats till vad muslimerna definierar sina imamer – ’lärda män’. Bleah!

  4. Alla muslimer är ormar.

    Då är det inte så märkvärdigt att en imam slingrar sig.

Kommentera