11 thoughts on “Har tullen nyanställt?

  1. Det kan ju också röra sig om Svenskar som varit utanför
    landets gränser och skall hem igen, för Svenskar är
    väl dom enda som får visa passen när dom ska in i sitt eget
    land?

  2. ”Fri rörlighet”, det är ett honnörsord för Fredrik och borgar för feta uppdrag i Bryssel. De skapade inga nya jobb förutom städjobb finansierade av staten via RUT, även ROT är fel det driver upp priserna på skatteetalarnas bekostnad.
    De flesta politiker har aldrig gjort någonting, ”jag kan inte ens skruva i en glödlampa…”, är vanligt att de säger när de suttit på skolbänken hela livet och knappt tagit en examen.
    Det har de gemensamt med den ”fria rörligheten”….VI MÅSTE FÅ TILLBAKA PASSKONTROLLEN VID VÅRA GRÄNSER!! Det mesta som passerar till Sverige är slödder, skit och avskum.
    De som lämnar Sverige är skötsamma människor, många med bra utbildningar, etniska svenskar, en del lämnar för att aldrig återvända. Kvar blir Fredrik med slöddret. Då trivs han!

  3. Håller jag på att bli rasist?
    Jag hatar ”brottslingar”, speciellt våldtäktsmän och inbrotts-tjyvar även ”Svenska” sådana.
    T.ex. ”Svenskarna” som våldtog på Finlandsbåten och eskiltuna-borna som slängde in brännbar vätska i moskeen, Jag hatar sådana brottslingar.

  4. Jag kan inte längre se programmen ”Gränsbevakarna” från både Australien och Kanada. Det är för smärtsamt att följa hur tullen, i respektive land, seriöst arbetar för att skydda sitt land. Finns det ö h t någon Gränsbevakning i Sverige som påminner om ovanstående länders?

    • Det vet du väl att i sverige har dom avskaffat tullverket och gränsbevakningen. Här får ALLA både vanligt folk, våldtäcksmän och massmördare komma och gå som dom vill.

      • Glöm det här med vanligt folk! Frugan och jag köpte lite dricka i Tyskland innan påsk, då fanns det minsann resurser i tullen när vi kom till Sverigeistan!

    • Inte ett spår av någon bevakning. Vad skall bevakas här släpps hundratusentals dynga in utan ett spår av id-handlingar.

Kommentera