Stäng

Bilbomb på turistort i Thailand

ISLAM. Sju personer skadades då en bilbomb exploderade i ett köpcentrum på semesterorten Koh Samui i Thailand sent på fredag kväll.

Explosionen skedde i en parkeringshall i ett köpcenter i samband med en festival.. Samtidigt började det brinna i ett förrådsutrymme – man tror att eldsvådan har att göra med explosionen.

Enligt thailändska myndigheter var bilen stulen från ett av de våldsdrabbade landskapen i södra Thailand.

Över 5 000 personer har skadats sedan områdets muslimska befolkning började en revolt för drygt tio år sedan. Myndigheterna utreder för tillfället om bobmdådet har att göra med islamistrebeller.

Koh Samui som ligger i provinsen Surat Than är en av Thailands mest populära turistöar.

Ovanstående från Yle Finland, finnarna gör kopplingen till islam och muslimska extremister.

-Pettersson tittar även på SvD och AB, där nämns inte ett ord om islam eller muslimer men vi kan misstänka att det är muslimska extremister från södra Thailand som försöker flytta fram sina positioner, sätta ännu ett land i brand och slå mot ekonomiska centrum…

2015-04-11_1118

18 reaktioner på “Bilbomb på turistort i Thailand

 1. och sen skapar muslimerna kalifatet och förvandlar ett tidigare välmående område till en svältande soptipp och börjar erövringen av nästa område!

   1. Vass och en självklart helt korrekt analys 🙂

    Man kan bara skratta åt alla mörkläggningar och den sjukliga oviljan att närma sig orsaken till den svenska skolans haveri.

    SvD:s ”granskare” har gett uttrycket ”gå som katten kring het gröt” rent komiska dimensioner.

    Det är tyvärr svenska barn som får betala för denna exempellösa feghet.Men så länge deras egna barn slipper betala finns inget ”incitament” att vara ärlig.

 2. Nu är det inte endast i Thailand som det är problem med muslimer, samma sak gäller i Philippinerna på Mindanau, där muslimerna försöker genom väpnad kamp skapa ett eget kalifat av Mindanau. Det har pågått strider en längre tid med många döda genom den konflikten.
  I Burma är det konflikt med muslimer som finns mot gränsen till Bangladesh med många döda genom den konflikten.
  Kina har också problem med muslimer som det varit större och mindre konflikter med.
  Ryssland hade tidigare stora problem med muslimerna men de tycks ha fått lugnt med dem för tillfället.
  Mellan Indien och Pakistan är det hela tiden konflikter mellan muslimer och indier speciellt i Kashmir. När Indien och Pakistan delades och blev självständiga var det miljoner döda i konflikt mellan muslimer och indier.
  Europa har också haft konflikt med muslimer i Balkan länderna.
  Numera är Kosovo självständigt och de har gjort etnisk rensning av andra folkgrupper som gör att det finns nästan enbart muslimer i Kosovo.
  Det är inte svårt att förstå vad som väntar i Sverige om inte importen stoppas.

  1. Bra inlägg och slutsatsen är riktig! – USA, Storbritannien, Frankrike, Danmark, Norge vann 2:a världskriget och vi fick ett fritt Europa, – vi måste VAKNA och inse att ISLAM inte är en religion utan en VÅLDS-OCH MÖRDARIDEOLOGI mycket värre än nazismen…Den måste stoppas med alla till buds stående medel!

   Geert Wilders har lösningen på problemet, på YOUTUBE kan man lyssna till hans viktiga ta: ”Warning to America….”

 3. Sedan det här upproret startade av islams anhängare för ca 10 år sedan har 6000 personer blivit dödade genom bombdåd och skjutningar, och ett stort antal skadade och lemlästade.
  De drabbade har varit skollärare, poliser, militärer och civila personer.
  Någon religiös konflikt finns inte mellan muslimer och buddister, utan muslimerna är ute efter att skapa ett eget kalifat i södra Thailand.
  Södra Thailand är en rik region med stora fiskevatten och stora palm olja och gummi plantager och även turismen, samt gasfyndigheter ute till havs.

 4. Du har alldeles rätt Kalle dina synpunkter. Och i morgon, söndag , startar Sankran. Man lär bli blöt. Men torkar lika fort. Nästan. En röst från Patong.

  1. Hej…njut och ha trevligt i värmen, här är inget vidare, rätt kallt! ISLAM klassas felaktigt som en religion MEN DET ÄR EN MÖRDAR-IDEOLOGI….Vad ska vi sätta gränsen ? Var och när slår de till mot oskyldiga människor nästa gång ?
   Jag är optimist, jag tror polisen i Thailand är så pass vaken att de kan sätta stopp för ytterligare jävelskap. Detta begränsar oskyldiga människors frihet, det gör mig mycket irriterad att vi ska gå runt och vara oroliga och rädda p.gr.a. ISLAM….Det är inte rättvist….
   Nu får vi hoppas att det inte händer något mer på ett tag, det är tack och lov lugnt där nu polisen kan fokusera och lägga allt krut på att ta fast de muslimska terroristerna.

 5. Islam är en IDEOLOGI från HELVETET och koranen/sharia är denna helvetesläras andliga inspirationskälla där det står att de skall mörda och tortera alla som inte ”tror” på smörjan. Deras bidrag till mänskligheten är bara jävelskap. Det gör mig förbannad när de ger sig på fredliga, oskyldiga människor i mördaren, pedofilen Muhammeds namn.
  Islam måste klassas som en IDEOLOGI och eftersom den är värre än nazismen måste dyngan förbjudas.

  1. I Ukraina ska man nu förbjuda fascism och kommunism. Tycker vi kan göra detsamma med islam också.

 6. De lär inte kunna sätta Thailand i brand, det kommer ISLAMS representanter bittert få erfara. Skillnaden mellan Thailand och Sverige är att Thailand har en fungerande POLIS och MILITÄR som sätter ner bägge fötterna fort och hårt! Landet har lägre kriminallitet än Sverige trots c:a 60,000,000 invånare.
  Thailändarna är bra, trevliga människor med ett oerhört vackert och rikt land att vara stolta över, de är levnadsglada och stolta över sitt fantastiska land och tack och lov är polisen på hugget där och sätter inte fingrarna i mellan för kriminella spec. inte terrorister.
  Jag tror de med hjälp av myndigheterna i Bangkok kommer att spåra de skyldiga till det fega bombdådet och döma dem till ett hårt straff.
  De flesta thai är buddister och det är en fredlig, kärleksfull ”religion” som står högt över mördar-ideologin islam.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: