Huvudspel

De muslimska ungdomarna i ISIS verkar att ha missuppfattat begreppet ”huvudspel”!

De entusiastiska muslimerna i ISIS har iakttagits  spela fotboll med ett avhugget huvud som de fotbollsintresserade muhammedanerna huggit av en Palestinier i flyktinglägret  Yarmouk  i Damaskus.

Ibrahim Abdel Fatah, en 55-årig flykting, sa ”Vi hade hört talas om deras grymhet från tv, men när vi såg det själva … Jag kan berätta för dig, är välförtjänt deras rykte.” En annan tonåring palestinska flykting, Amjad Yaaqub, sade han såg ISIS medlemmar ”spelar med ett avhugget huvud som om det var en fotboll”.

LÄNK

Även i Afghanistan verkar samma missuppfattning förekomma, på videon nedan ses talibanska (en sorts muslimer) yngre män spela ”huvudspel”.

6 thoughts on “Huvudspel

 1. Sverige är INTE en rättsstat som tillåter mer än 350 muslimer/”svenskar” resa mellan Syrien och Sverige utan rättsliga åtgärder.
  De skall ställas inför rätta och utlämnas till stridande motpart helst USA, – där ska de åtala enligt krigets lagar-
  Livstids fängelse utan chans till benådning tycker jag vore lämpligt straff, de ska vara på hårda anstalter där de får bli slynor åt befintligt fängelseklientel.
  Kina har annars det mest adekvata straffet, de avrättar sådana här råttor med ett nackskott, med tanke på deras brott är det ett extremt humant straff!!!!
  Se lösningen på islam-problemet på YOUTUBE . ”Geert Wilders, Warning to America….”

 2. Islam är INTE en religion- det är en IDEOLOGI från HELVETET och pedofilen, våldtäktsmannen och massmördaren Muhammed är Allahs/satans budbärare….Deras största nöje för muslimer är att slakta oskyldiga och själva dö jihad-döden.
  Vi måste stoppa denna mördar-ideologi i Sverige, tror man på islam behöver man inte bosätta sig i Europa, de hör hemma i muslimska länder.

Kommentera