Onanerade i korridor och tog stryptag på personal

INVANDRING/BROTTSLIGHET. En 24-årig man onanerade i en korridor och tog stryptag på en av Migrationsverkets personal. Händelsen inträffade på Migrationsverkets förvarsenhet i Gävle i mars.

När personalen upptäckte mannens onanerande sa de åt honom att gå till ett angränsande rum för att de skulle prata med honom. Tre ur personalen följde med honom dit.

På väg till rummet tog mannen tag kring en kvinnlig personals strupe och tryckte upp henne mot väggen så att hennes fötter lämnade golvet. Stryptaget ska ha varat i tre sekunder.
Mannen döms nu till två månaders fängelse.

-Pettersson tycker det vore bättre att strunta i fängelset och av humanitära skäl bjuda på en enkelbiljett hem…

Arbetarbladet

17 thoughts on “Onanerade i korridor och tog stryptag på personal

  1. Någon som minns den stora rumänska ledaren Ceausescu?
    Han och frugan blev avrättade julen ´90 efter en summarisk rättegång. Han hade en dröm att fördubbla invånarnas antal i Rumänien med obligatorisk barnafödande, varje kvinna ska föda minst 4 barn, fast maten, elen, värmen, vattnet ransonerades, folket led av förtyck, tills de sa ifrån.
    Oavsiktligt tänker jag på dessa diktatorers storhetsvansinne. Trotts att de inte kunde säkra försörjning för den befolkning de härskade över, ville de ha dubbelt så många undersåtar de inte hade en möjlighet att ordna normala livsförhållanden för. Det gick inte så bra för dem.
    Sverige har plats för 40 miljoner invånare, sa någon ljushuvud.
    Majoriteten håller med. Så vi låter fortsätta med vansinnet.
    Sverige blir en stormakt snart.
    Grattis!

    • Jag hade nöjet att titta på denna ”rättegång”,och deras avrättning kort efteråt,i tysk TV…
      Du har rätt i dina antaganden.Det finns stora likheter mellan er dåvarande diktator Ceausescu,och Absurdistans nuvarande diktatoriska regim inom Enhetspartiet !Det inger ett tråkigt framtidsperspektiv,för de yngre i landet….

    • Sveriges politikerfrälse lever i en egen ”bubbla” och det håller så länge man kan låna till att beta massinvandringsvansinnet av muslimer! De flesta av dem vet inte något om islam, den ideologi de flesta som tar sig till Sverige tillhör!
      Sverige är en STORMAKT i vansinne, dumhet och galenskap!
      Se Geert Wilders på YOUTUBE…”Warning to America…”

  2. Sluta nu. Killen är bara missförstådd. Klart han ska få dra en Tarzan på gator och torg.

  3. Jag försöker undvika ta i hand (får säkert 75,000 snart) för man vet aldrig vad de nyss hållit i handen….

  4. De som jobbar med det här klientelet är bra på att hålla tyst, det är klart räknas säkert som illojalitet mot arbetsgivaren. Kommer ihåg Kosovo albanerna som våra politiker absolut ville ha hit till Sverige…hahahaha….de stal som korpar….En bekant berättade vad en anställd på den tidens flyktingmottagning berättade för honom, – en svart som hade fått itutat om fri sex osv i Sverige…han gick runt och visade Oscar i ett köpcentrum i närheten av ”flyktingboendet”….
    Det verkar som om våra ”myndigheter” och politiker inte dragit några slutsatser av mottagandet trots decennier som STORMAKT på området. Förstår inte vad poängen är med detta att vara en STORMAKT och Costa Gratis…
    87:an har onekligen en hel del sågspån mellan öronen…Helt pantade i huvudet som accepterat detta och nu kommer ISLAM…-det kommer att leda till inbördeskrig, men vi har väl tråkigt här och vill ha mycket problem med människor som inte vill och aldrig kommer att försöka anpassa sig här i Sverige….

  5. …Apor på Skansen ”drar en plåga” utan att någon bryr sig
    direkt, bara blir lite konfunderade…varför blide sådan upp-
    ståndelse då det sker i en liknande lokal annorstädes?.,)

  6. Primatets plats är ’six feet under’ på djurkyrkogården, fast i utkanten för att inte ligga bland husdjuren.

Kommentera