William Hahne Twittrar om uteslutning ur SD

-Pettersson tycker det är tragiskt att Sverigedemokraternas uteslutningsorgie fortsätter. De har tur att det inte finns något alternativ till SD. Var är eftertanken och toleransen…

Den här miljöpartisten är i varje fall kul i eländet

54 thoughts on “William Hahne Twittrar om uteslutning ur SD

  1. Ungtuppen Hahne kraxar som just en sådan. Nämn det ungdomspartiet som inte kraxar med jämna mellanrum. Ungtuppen får vackert kraxa tills bröstet är fet nog för kamp i stallet. Några lyckas, tex en som heter Reinförradare. Hahne har helt enkelt för liten pung till detta och nu kraxa han på annan dynghög.

  2. @Anna
    SDU är ett ungdomsförbund….Du kan väl inte jämföra dessa med äldre välutbildade SD-medlemmar i din kommun ?Två helt skilda saker.
    Ungdomsförbunden i alla politiska partier,är naturligtvis radikalare än sina
    moderpartier….och har så alltid varit.

    • De är framtiden Lars! Deras uppgift att fanga upp väljare även i den yngre väljarkretsen……..Men denna framträdande……….fattar du att den fangar Ingen……..Jag far vibbar att det finns en otäck likhet mellan Fridolin och Hahne………Jag är för SD-framtid, Men det krävs trovärdiga representanter!. Resten far aka ut…….Sorry! Valet är att fa SD växa eller bli en fars pa NyDemokrati

  3. SD är tyvärr tvungna att utesluta de värsta stolpskotten och det räcker med att kasta en blick på den killen och höra hans korkade snack för att förstå att det är rätt att utesluta: håller man inte måttet ska man ut! De tillför ingenting bara problem, dessa och rätthaverister MÅSTE SD utesluta, det finns ingen annan väg om SD inte vill sluta som Ny Demokrati!

    Något helt annat MEN viktigare! Titta och lyssna på Geert Wilders budskap på youtube han har något mycket viktigt att säga till alla som plågas av det mångkriminella samhället och ISLAM!

    ”The True Face of Islam – Geert Wilders warning to America”

  4. Jag har hittat denna Youtube-inlägg. Den killens framträdande gillar jag inte. Instinktivt känner jag att manga SD-väljare (inkl. jag) gillar inte attityden, den ungdomliga kaxigheten. Jag vill inte rösta pa ett parti som representeras av honom………En ung politisk Karrierist, knappast tillgang till ett parti som kämpar för att bli betraktad som seriös……

    • Sett ur lokalt valperspektiv för Stockholm,ser jag inte några större fel.
      Han vänder sig ju i denna video till sina egna medlemmar ! Att kanske sedan några som jag,(bonnläpp) vänder sig mot hans typiska storstadsstil,får man leva med….. 🙂

      • Jag struntar fullständigt i Stockholms-perspektiv!!!!!Och det menar jag verkligen. Har levt manga ar i en av de blaaste kommun i syd-sverige och vet att efter jag flyttade röstade kommuninvanare mellan 12-14 % pa SD. Det flesta är högutbildade, högavlönade och de som representerar SD idag känner jag personligen. Inga fjantar skall du veta. När de tittar pa denna videon kan faktiskt fa en tankeställare att lägga ner sa mycket möda pa ett parti som representeras av en Karrierist-Yuppie……

    • …instämmer, han ger intryck av att vara en typisk
      Tvestjärt, menar då auktoritär på ett pippinett vis
      …Karlsson t.ex är raka motsatsen…han kan liknas
      med en ”handplockad potatis från Svenska myllan”
      som kan ta en prilla å en snyting samtidigt…lagom
      bonnslug blick (om ni tänkt på de?), hoppar inga
      halta löss å dömma av den (blicken)💎

  5. Med tanke på Karlssons försök att flörta med Expo anser
    jag att det är han som borde uteslutas.
    De uteslutningshotade anklagas för samröre med höger-
    extremister men enligt min mening är det värre att blanda
    sig med kommunistpacket på Expo.

    • Ser du dina rader var inte välkomna bland EXPO`s infiltratörer,på Petterssons blogg !

    • Ni som trycker tummen ner på min komentar om att
      Karlsson borde uteslutas för sitt flörtande med kommunist-
      packet som jag anser vara värre än att de uteslutnings-
      hotad flörtat med vad som kallas för högerextremister som
      alla till höger om sossarna kallas.
      Kom igen nu och försvara ert ställningstagande.

  6. SD har en invandrarinriktad politik och det har gett en enorm stöd före valet! Men om alla som har insett att invandrarpolitiken är inte den enda problemet har ocksa gjort ansträngningar att läsa SD-s politiska ideologier som inriktad pa att förbättra samhället i sin helhet pa alla nivaer.
    Jag tycker personligen att SD Akesson/Karlsson vill lyfta fram den andra delen av deras partipolitik. Problemet kan vara att det ” finns medlemmar som har fastnat just i ”invandrarpolitiska delen” och äventyrar SD att lyfta partiet pa en mer seriös niva.
    Att SD skall kunna lyftas till ett seriös parti maste deras Image radikalt förändras. Det behövs fler väljare som inte skräms att bli stämplad som rasist/nazist.
    Alltsa sidan om den relevanta invandrarpolitik maste de kunna framföra andra vettiga ideologier som finns redan i deras partipolitik. Hetlevrade unga karrierister som gör bort sig i media genom dumma uttalande om invandrare är en stor riskfaktor som sänker partiet. Det vet Akesson/Karlsson. Här behövs stor Diplomatik i framtiden utan att tappa fokuset pa en av det viktigaste som handlar just om invandringen.

  7. Det jag fattat av detta är att ungtupparna har kontakter i ultra-högern. Därmed håller jag på Åkesson-Karlsson som vill ha en riktigt parti som kan o vill ta ansvar. 0-toleransen gynnar SD på lång sikt. Om inte går det som för Ny Demokrati.

  8. SD är inte målet, SD är vägen till ett normalt politiskt klimat i Sverige. SD är paddeln som man doppar i vattnet för att få kanoten att gira. Så fort som de traditionella partierna har vaknat ur dvalan, skaffat sig en ryggrad och återgått till den flykting- och invandringspolitik som de bedrev innan den mentala härdsmältan kommer SD:s väljarsympatier att falla tillbaka till mer måttliga nivåer, typ 2010 nivå. Ni kan vara säkra att det kommer att ske för samtliga partier utom V(PK) och M(PK). Frågan är hur mycket man hinner förstöra landet innan det vänder.

  9. Frångår man demokratin och utesluter den som har blivit demokratiskt vald, för att man inte tycker om den valde, är man illa ute.

    Partiledningen erkänner att dom har uteslutits för sina åsikter:

    ”SD:s pressekreterare Henrik Vinge vill inte kommentera Hahnes anklagelser utan nöjer sig med att peka på meningsskiljaktigheterna mellan partiledningen och SDU-ledningen.”

    Varför skall nu medlemmarna i SD bry sig om att gå på möten och liknande, lägga ner tid och engagera sig när detta ändå är meningslöst?
    En farlig väg att gå!

    • …bara för Lättmatroserna att sätta sig ner och plugga
      på partiprogrammet…William Hahne fick chansen ett
      flertal gg…han tog den med en klackspark, å gick sin
      egen-konstruerade väg rakt ut i kylan
      …synd på så rara ärtor, ty delar av hans svansföring
      va minst lika exemplarisk som hos Höjdarnas!.,)

  10. Varför skall man slå på stora trumman när det är smågnabb innom ett parti som 7-klövern effectivt sett till att dom inte har något att säga till om.
    Sverige står inför ett mycket större problem. ämligen, hur skall vi få en regering igen. Vi måste med det snaraste se till att få väck Lövén innan han ställer till med ännu mer djävulskap för landet.
    Hur mycket 7-klövern och dess anhängare än kör med sin skitspridare så är det så att Sverige är i mycket stort behov av SD för att få ordning på landet igen.

  11. Det börjar osa omogenhet ’large’ hos makt-kvartetten i SD-ledningen. Dessa Sovjet-liknande utrensningar kan stå partiet dyrt i opinionen. ”Kaxiga utåt, byxångest inåt”… ny partislogan?

  12. …funkar inte me en drös egenmäktiga Lättmatroser på
    en Skuta!..att då den ene blir avlöst, styr den andre el.
    tredje åt fel håll mot vad högre befäl ombord beordrat

    …disciplin och ordning ombord, är aldrig fel!

      • …utgår från att Väljaren röstar på politiken i det
        parti de röstar på…såvitt jag vet, så har vi INTE
        personval (utifrån) i SD…sånt sköts internt hos
        oss, på gott och ont…

  13. ”Var är eftertanken och toleransen” Det är just det de redan uteslutna har saknat. SD,s ledning har under lång tid arbetat resolut med att endast ha förtroendemän som anammat partiets socialkonservativa ideologi.

    • Se där, Albin gillar SD. SD är ett parti med ”eftertanke och tolerans” enligt Albin.

  14. Kasselstrand har twittrat om att även han kommer att uteslutas. Frågan är vem som, håller i taktpinnen? Är expo inblandat och i vilken utsträckning? Ger man sig på Kasselstrand tror jag att SD är ute på djupt vatten och kanske har förlorat landkänning för gott! Då är risken (möjligheten?) stor att vi får se en ny partibildning för nästa val!

  15. Frågan som ska ställas varför vissa medlemmar i Sd är så ini helvete korkade att de gör sina rasistiska blunders och uttalanden i tid och otid när de vet att de granskas 10 gånger noggrannare än alla andra politiker.

    Ska det vara så svårt att sköta sina sysslor på ett korrekt sätt?

    • problemet är att man lurpassa varandra och vid lämplig tillfälle kontakta PK för att bli av med någon!

  16. Tror tyvärr det är nödvändigt. Han har ångat på för hårt och SD har inte råd med för många strider och arga unga män mer. För oss forna alliansväljare är det klockrent att utesluta Hahne inkl anhang.

    • Jaså du använder ord som anhang om de som väger över på det nationalistiska benet. Du kanske försöker ta dig fram hoppande på ett ben?

  17. vilken nasiststämpel? fan folk röstar ju inte på SD för att de är bra de röstar på dem för att de övriga suger. när den poletten trillar ner hos jönsarna i partistyrelsen så är det försent, vem fan vill representera ett parti i kommun och landsting när du kan bli utesluten för vilken godtycklig anledning som helst? tomma stolar en masse igen.

    • Rätt. Man röstar på SD för att det är det enda ifrågasättande oppositionspartiet, och allt som finns för oss som inte är jasägande nickedockor. Men om nu SD vinner framgång för Sverige, varför ska partiet undermineras underifrån. Det känns maktgalet och hetlevrat. Bättre coola ner sig sansa sig, balansera sig och vinn i längden, än å ha en bålgeting i brallan.

      • den dikussionen ska man ju ta internt och inte via expo. Mattias Karlsson är en svartfot, nåt med han ger mig dåliga vibbar. åkerssons inblandning känns lite off här verkar som han är lättpåverkad i sobrildimman eller nåt, nåt skumt är det.

        men det ger ju mer röster javisst med värdet av dom är ju noll och inget i det långa loppet.

  18. Pettersson:
    Dina inledande ord,säger allt som bör sägas ! Tyvärr ingen ny företeelse, har sedan år tillbaka kunnat utläsas.”Högmodet kommer före fallet”…

    • Visst är det tragiskt för partiet, för att vissa går i otakt
      Banne den som klanta sig och gick i otakt här…
      Då blev de en enkel-bilett till Sibirien

  19. Hmmmm. Mycket som står mellan raderna. Min magkänsla säger ändå att detta är ett måste-drag, för att inte gå under av nazistämpel. Är det bara jag?

      • Jo,och då gäller det att inte vika ner sig för vänsterblaskorna !
        Nu misstänker jag att andra faktorer spelar in…Inte minst de rikliga arvoden,som topparna kan tillgodogöra sig inte enbart inom SD.

      • Det tror jag också, SD börjar bli ett parti som alla andra där allt handlar om en plats bland köttgrytorna för att berika sig själv!

  20. SD utesluter medlemmar på löpande band i sin iver att bli ett parti som alla andra. När den dagen kommer blir de av med nästan hela sin väljarbas och kommer ligga på nivå med övriga mittenpartier som helt saknar egen politisk profil.

  21. I sanning tur för SD att de är enda alternativet till sjuklövern – i nuläget. Jag tycker inte SD-ledningen ska vara alltför styva i korken. Det finns krafter i sjuklövern som börjar se igenom känslodimman och propagandan, och lyckas de vända trenden så kommer SD att ryka fortare än kvickt.

    • Alias Varg i Veum, ett parti kämpar inte för sin existens utan för sina idéers genomslag.
      Om nu de andra partierna skulle minska på invandringen kan man väl säga att SD lyckats.

      • Petterssons har uppfattningen att du är en av den importerade ”intelligentian”. Det tror inte jag, du är alldeles för naiv och inte alls förslagen för att vara importerad.

        Jag tror att du bor i ett fisförnämt villaområde i närheten, men inte för nära, någon av våra tre större städer. Dina curlande föräldrar, som du fortfarande bor hos då du fortfarande går i skolan, tjänar hyggligt på improduktivt men hypat arbete, vilket gör dem till övre medelklass, och röstar på V(PK) och F¡(FAN). Den enda pigmenteringen du kommer i kontakt med i villaområdet eller i skolan är den som uppkommer när man reser till något dyrt ställe i Alperna eller Medelhavet.

      • Jag vet inte vad du har för bild av makthavare, men jag ser inte att SDs makthavare skulle skilja sig nämnvärt från andra som vill ha makt. Makten är det centrala och den vill man inte förlora.

  22. Tydligen har pk-media rätt om SD. Känns som att sista hoppet dog.
    Gonatt Sverige.

Kommentera