Nationalism är fint, om den inte är svensk…

Kurdisk nationalism är bra, palestinsk och kubansk likaså men svensk nationalism är nazistisk och fascistisk. I Sverige är alla svenskar, fast svenskhet och svenskar finns inte…

https://twitter.com/RolandXSweden/status/581394754329509888/photo/1

2015-04-03_1522

2015-04-03_1523

Özz Nûjen är nationalist och hatar Sverigedemokrater

22 thoughts on “Nationalism är fint, om den inte är svensk…

  1. Nationalism hyllar nationen, Kulturen, historia och slår vakt om nationalstaten och dess intressen. En världsåskådning som tar sin utgångspunkt i gemenskapen inom nationens gränsar. Enl Wikipedia ! ….ingen skillnad….inga premisser och inte heller jämförbar med sexuell läggning. Så du verkar ha missuppfattat nånting.

  2. Alias REVOLTEN, verkar vara en person som analyserar, ser olika infallsvinklar . Tankarna om splittring kontra enande är intressant

    • Kan inte ni två inleda en egen konversation utanför bloggen, och utbyta era bizarra tankar gemensamt ?
      Det vore en stor lättnad för många av oss.. Lycka till !

  3. Likhet mellan kurden özz och Peter pan
    Båda kommer från landet ingenstans,till nya landet ingenting

    • Alltså ingen verkar kunna argumentera för sin sak här. Och ni klagar på att ingen vill prata med SD? Se på er själva. Tur som fan att Åkesson är smartare än majoriteten av packet här. Skulle ha sett er skulle han skämts.

      Fult spel ger fult spel; gå och lägg dig gubbe.

    • Och angående det här med tumme upp eller ner, tror du verkligen jag är så likekåt eller? Jag behöver inte din bekräftelse gällande mina åsikter. Det enda jag gör här är att öppna en diskussion, men många har vet knappt hur en diskussion går till.

      Vet du att det finns en skillnad mellan en diskussion och en debatt? Och vet du att de finns en skillnad mellan de två och att snacka bullshit? Nej. För majoriteten här, är alla tre samma sak.

      Och förresten, när du ändå håller på och lägger dig, kan du lika gärna slänga dig också.

  4. ”Först kurd, sedan muslim och SIST svensk i ett kristet land”

    Jag tycker den lille vidrige muslimska kurden kan tona ner sin retorik lite.

    Vad har kurder att vara stolta över?
    INGET, ABSOLUT INGENTING!!!

    Man kan också fundera på vad som gäller för den avskyvärda muslimen:

    Sveriges lagar eller koranens medeltidsrättsskipning? (Maggot Wallströms ord)

    Hur som helst åk hem din djävla lilla muslim. Och ta profethelvetet och koranen med dig!!! Den skiten vill vi inte ha i vårt civiliserade samhälle.

    • Instämmer till fullo! Kurder har väl i stort bara gått på bidrag här i Costa Gratis!

  5. Du har inget att lära Petterssons läsekrets…Ditt svammel kan du plita ner på EXPO-sidan eller annan kommunistsida !

    • Jag tror faktiskt att du tror att du har större innebörd i mitt liv än vad du har? Asså jag skiter fullständigt i dig och dina åsikter. Tyck vad du vill, I just don’t give a shit. Jag skriver inte till dig då jag skriver, så sluta ta åt dig.

      Jag tycker du är en väldigt patetisk person. Alltså är du 14 år? Snacka om ett extraordinärt befräftelsebehov. Du skriver som en gammal konservativ gubbe utan argument, och beter dig som en 14 åring.

      Skärp dig. Jag öppnar gärna en diskussion med dig, om du kan hålla dig till ämnet ist för att komma med förolämpningar hela tiden. Om du tror att jag lämnar denna sida, för att du kallar mig kommunistsvin and shit like that, så tror du fel.

      Jag är hellre kommunist, även om jag inte är det, än att vara en efterbliven och hjärndöd jävel som dig.

    • Du tycker att Mr Q beter sig som en 14 åring utan argument, och argumenterar själv med hjälp av personangrepp istället för hyfs och saklighet.

      Vad tror du det säger om dig?

      • Jaha, min svarskommentar försvann … Hur som helst, det jag skrev var att du inte kan säga så mkt då du inte vet vad vi talat om i tidigare kommentarer. Fult spel, bidrar till ännu mer fult spel. Så nej, det säger inte så mkt om mig, mer än att jag är människa.

        Dock säger det väldigt mkt om Mr Q, som knappt kan svara då han får svar på tal. Så gör han alltid.

  6. Sverige har en stolt historia men vi lyfter inte fram den, vi finns inom konst, teater, film, balett, opera, operett m.m. och inom de stora vetenskaperna, det är bara att besöka museerna i Stockholm, exempelvis SJÖHISTORISKA – Sverige byggde världens STÖRSTA och bästa fartyg redan för flera hundra år sedan….Det som behövs är bara att lyfta fram detta MEN det vill inte de politiskt korrekta
    Jag säger inget mer även om det vore lätt att göra sig lustig över grottor och får…
    Våra politiskt korrekta knasbollar borde växa upp!

Kommentera