Shariapolis i Borås – det är förbjudet att skratta och kristna är dåliga människor

ISLAM. Eductus bedriver undervisning i svenska för invandrare. På måndagsförmiddagen avbröts undervisningen av en man i en av klasserna. – Det blev kaos, berättar rektor Jozefina Persson. Andra elever känner sig hotade av honom.

2015-03-30_1858

Klassen sjöng tillsammans Öppna landskap när mannen avbröt undervisningen.

– Han sa: ”Tyst med er, ni får inte skratta här i skolan. Gud förbjuder att vi skrattar”.

Enligt rektorn pekade mannen på kvinnorna och sa: ”Du är kristen, du är inte bra. Här ska alla vara muslimer och ha slöja”.

Läraren kallade fort på rektorn. De kvinnliga eleverna grät och stämningen blev mycket upprörd. Rektorn krävde att mannen som stört undervisningen skulle lämna lokalerna.

– En av kvinnorna han hade gett sig på bad mig om hjälp och sade att hon inte vill ha slöja på sig, säger Jozefina Persson. Hon tuppade av, vi lade henne på golvet, hon fick svårt att andas och blev alldeles röd på halsen.2015-03-30_1926

Mannen vägrade att lämna lokalerna, så rektorn kallade på både ambulans och polis. Eleverna fick samlas i aulan, där skolledningen efter den akuta situationen skulle informera dem.

Rektorn beskriver mannen som en fanatiker. Tidigare har det varit konflikter på grund av att han vill gå ifrån lektionerna för att be. Det accepterar inte skolan. Det finns ett litet rum iordningställt för bön, men det får eleverna sköta på rasterna.

Efter händelsen på måndagsförmiddagen visade det sig också att mannen även utanför skolan gett sig på andra elever för att de inte är muslimer. Han har krävt att alla kvinnor ska ha slöja. Också under rasterna i skolan har han krävt att andra studenter ska bli muslimer.

– Jag är faktiskt rädd att det händer något mer här, säger Jozefina Persson. Och nu kommer väldigt mycket fram. Eleverna vågar berätta mer och mer.

Polisen på plats sökte efter mannen i lokalerna. Polisen har skrivit ett internt PM för att dokumentera händelsen. Polisens bedömning var att det mannen sagt inte utgjorde något brott.

Rektorn tog beslutet att tills vidare stänga av mannen från undervisningen. Hon har också bokat tid för att träffa mannen tillsammans med hans handläggare från arbetsförmedlingen.

Ambulansen tog med kvinnan till sjukhuset. Rektorn har försökt att nå henne, men har inget besked om kvinnans hälsotillstånd efter den upprörande händelsen.

-Pettersson undrar varför muslimen är kvar i Sverige? Uppenbart trivs han inte här och behöver hjälp hem snabbt…

Jag är för övrigt övertygad om att Sveriges politiker håller på att släppa in en Trojansk häst i landet.

Enligt legenden hade belägringen av Troja varat i tio år, när grekerna kom på en krigslist – en gigantisk, ihålig trähäst. Den byggdes av Eneus och fylldes med grekiska krigare under ledning av Odysseus. Resten av flottan låtsades segla bort, men gömde sig bakom ön Tenedos. En grekisk spion, Sinon, låtsades vara en kvarlämnad slav och talade om för trojanerna att hästen byggts som ett offer åt Athena och lämnats kvar i hopp om att trojanerna skulle ådra sig hennes vrede genom att bränna den. Trojanerna släpade då in hästen i staden till Athenas tempel, trots Kassandras och Laokoons varningar. För att fira grekernas avtåg ställde trojanerna till en stor fest, och medan de sov ruset av sig smög krigarna ut ur hästen och öppnade stadsportarna åt den grekiska hären, som hade återvänt under tiden. Staden blev plundrad och bränd, och de flesta män dödades och kvinnorna togs som slavar.

Baserat på denna legend har frasen trojansk häst blivit synonym för en gåva som bär på en dold förbannelse, eller någon form av krigslist. Från Vergilius epos Aeneiden, som skildrar myten ur trojanernas synvinkel, kommer också talesättet ”Timeo Danaos et dona ferentes” (jag fruktar grekerna även när de kommer med gåvor).

Även inom datorvärlden används uttrycket trojan eller trojansk häst som en benämning på en typ av datorvirus som följer med ett annat, till synes ofarligt program, likt hur grekerna gömde sig i trähästen.

Hur många trojaner finns i vårt land?

BT

15 thoughts on “Shariapolis i Borås – det är förbjudet att skratta och kristna är dåliga människor

 1. Inom 20-30 år har vi alla slutat skratta, sjunga och dansa.
  Om det får fortsätta som det gör (eller det är kanske redan försent),
  så har de tagit över och vi har bara att foga oss.
  Gud hjälpe våra barn …

 2. Ja inget förvånar längre när det handlar om denna
  medeltida religion? Ändå ser man nu hur regeringen krälar i
  stoftet för att ställa in sig? Efter att ha sagt några sanningens
  ord om Saudiarabiens förtryckarregim från utrikesministern
  så ber Statsministern om ursäkt, och prisar den stora
  religionen Islam, detta trots att han vet att denna religion ligger
  bakom i stort sätt all jävelskap som går att uppbringa på
  jorden idag, med halshuggningar, hängning, stening skändning,
  allt utan rättegång, och allt görs i Islams namn, men vår
  så kallade !”statsminister” står och prisar denna religion precis
  som om det hade varit en riktig demokrati???? Otroligt!

 3. Vår Gud är en humoristisk, skrattande, sjungande Gud.
  Kolla hur alla Judar sjunger dansar skrattar och ser lyckliga ut, likaså vi kristna vi är glada, lyckliga, skrattar och har oss.

  Frälsningen kommer från Judarna, Jesus är Jude. Han var gladare än alla andra, ja det står i Bibeln.

  Sen kan man kolla hur Islamisterna ser ut. Maskerade, aldrig glada, deras sånger blir man mörkrädd när man hör. Jag blev rejält skrämd av filmsnutten idag från Paris.

  Och nu shariapolisen i skolan är ytterligare ett skrämskott som måste tas på största allvar. Det är deras agenda att införa detta i hela världen.

  Vi får inte ge efter för detta!

 4. Röfven pudlar och ber arabvärlden om ursäkt för att man sagt sanningen om islams totalitära medeltids religion.

 5. Så klart att vi är dåliga människor …………………………………….inga bra människor hade låtit tredje världen komma och äta upp det som generationer av svenskar arbetat för, som var till gagn för deras barn och barnbarn, svenskar 87% är imbecilla, enfaldiga och galet okunniga.
  Det är bara att leva med eländet, svenskar är ändå inom kort utbytta ……………………………………….usch !

 6. I Sverige finns det en stor Trojansk Häst med många svenskföraktande soldater inuti!

Kommentera