Missade uppkörningen – misshandlade inspektören

VÄNERSBORG. En man som hade hoppats att få sitt körkort blev uppenbarligen grymt besviken när han inte klarade uppkörningen. När körkortsinspektören kuggade mannen gick denne till angrepp och slog inspektören blodig inne i bilen.

Händelsen inträffade vid Trafikverkets förarprovskontor på Trestad center på fredagseftermiddagen. Körkortsinspektören blev slagen i ansiktet och började blöda från näsan. Inspektören behövde dock inte uppsöka sjukhus.

Ingen är i nuläget gripet för brottet, men en man i 30-årsåldern misstänkts för våld mot tjänsteman. Det finns enligt polisen vittnen till händelsen.

Spännande sa Fredrik, berikande sa Mona, beställt sa 87:an…

Ttela

19 thoughts on “Missade uppkörningen – misshandlade inspektören

  1. Jag förstår att det är frustrerande att behöva ta ett körkort när man i sitt hemland kan köra utan utbildning eller att man inte behöver följa några som helst regler.

    I Sverige ska de till att börja med ta ett körkort och sen följa trafikreglerna innan de börjar köra svarttaxi eller flyktbilar.

  2. Det kanske ligger något bakom förbudet för kvinnor att köra bil i Saudiarabien. Förr betraktades kvinnor som sämre förare även här i Sverige. Sedan gjorde man undersökningar och kom fram till motsatsen. Då blev det slut på den kritiken. I Saudiarabien gör man inga sådana undersökningar utan frågar allah och pedofilen som är äldre än vårt hem på Jorden. De lämnar förstås det svar kungen av Saudiarabien vill höra. Slut på diskussionen!

  3. Det är inte samma sak som att framföra kamel på sanddynerna. Och inte heller är det så lätt att köpa sig ett körkort i Sverige, ännu i alla fall.

  4. Jag har för mig att Pettersson också har skrivit om vilken grupp invandrare det är som står för dom flesta olyckor på vägarna enligt försäkringsbolagen.

    • Invandrare från MENA-länder och Afrika är kraftigt överrepresenterade i olycksstatistiken. Fakta om detta finns bland annat på Jan Millds blogg: janmilld.wordpress.com

      • 4 gånger större risk, både män och kvinnor. Allt enligt vägverket.

  5. Man måste behandla araber på rätt sätt- jag skojar inte! Om man skriker högt, och visar tecken på begynnande våld ”höjer nävarna och bröstar upp sig” så fattar de och viker sig. Det är tråkigt men sant. Att sitta och ”tjänstemans-mumla” (nu blev du ju inte riktigt godkänd på de här momenten..) imponerar inte på aporna. Man ska göra sig stor (hålla ut armarna från sidorna, gå med ”hotfull”vaggande gång”) och tala väldigt högt. Då fattar de galoppen. Jag har haft med dessa gynnare att göra vid flera tillfällen, och de förstår bara maktspråk och hot. Det bär mig emot att säga detta, men de kan faktiskt vara riktigt trevliga när man har ”plockat ner dem”. De ser vänlighet/artighet som en svaghet (som ska utnyttjas förståss). Det är ”kulturellt”, och något vi tydligen ska vänja oss vid. Tråkigt, men det funkar faktiskt – bete dig hotfullt & aggressivt mot en arab så blir han lydig och samarbetsvillig. Jag har aldrig varit med om att araben har svarat emot och/eller eskalerat (då hade det gått riktigt tokigt, jag tränade brottning när jag var ung 😉 ) De ger sig direkt, om man är påstridig och rynkar lite på ögonbrynen och inte backar en centimeter. Prova! Backa inte, gå framåt!

  6. Ja, och dessa problem började redan för 25-30 år sedan. Körkortsaspiranter blev sjövilda när dom blev kuggade och misshandlade körkortsinspektörerna och gav sig sedan på bilarnas inredning och instrument som mosades till oigenkännlighet. Därefter var det utsidans tur att få sig en avhyvling med sparkar och slag med alla till buds stående hjälpmedel!
    Och på ”den tiden” medan fenomenet var relativt nytt och okänt och dom s.k. journalisterna oerfarna på hur dom skulle analysera och presentera mångkulturella nyheter, så slank det titt som tätt igenom uppgifter som pekade åt ett visst håll. D.v.s. mot importerade missdådare och vilddjur! Men nu vet dom bättre, nu kallas både tjuvar, våldtäktsmän och mördare enklast för svenskar i deras genomfalska rapporteringar! Allt för att hjärntvätta folket och styra dom dit dom vill.
    Men vi som fortfarande tänker någorlunda fritt vet dock sanningen! Asylturister, asylturister och åter asylturister är nästan alltid förövarna i dom allra flesta brott. Så det här att misshandla körkortsinspektörer är tyvärr ingen nyhet, det har pågått i minst 30 år, om även i lönndom!
    Janne

    • Jag var precis på väg att skriva att något sådant har vi aldrig förr hört talas om! Åter igen, inget nytt under solen…

  7. Men vad i hela friden felar dessa typer? Brukar dom inte skaffa sig såna handlingar på nätet, där finns ju allt från pass körkort och falska examensbevis, och det är numera helt lagligt att inneha och begangna sig av falska handlingar, lastbilchauffören blev ju friat på alla punkter.

  8. Varför åker de inte hem till sina egna så de kan leva med ickerasister och vänliga och hyggliga människor. Varför utsätter de sig för de vidriga svenskarna, vi kan ju aldrig fungera som de vill. Herregud, måttet är rågat för länge sedan!

Kommentera