Stäng

Tack SVT och Skavlan

Sverigedemokraterna på Södertörn tackar på sin Facebook för de nya medlemmarna.

RUSNING EFTER SKAVLAN!

Sedan 22:00 har SDs medlemsregister fått arbeta på övertid. Direkt efter programmet strömmade det in medlemsansökningar i hundratal! Detta rapporterar medlemsregisteransvarig idag.

Tack SVT och Skavlan för att ni visar er opartiska sida för svenska folket.

-Pettersson antar att det ser likadant ut i resten av landet…

9 reaktioner på “Tack SVT och Skavlan

 1. Det är i.o.f.s. inte så märkligt att SD ökade med 10-15% efter detta program. Den idioten som är programleadre för dett dårprogram alltså Skavsåret. bar sig åt som jag vet inte vad och Sir Jimmy Åkesson upprtädde som den världsman han är och stakade sig inte en enda gång.
  Han brusade heller inte upp vilket skavsåret hade räknat med.

  1. Folk tycker att Jimmie ska gapa och kräva utrymme. Jimmie är lugn och saklig, som han alltid varit, han bara är sådan. Jimmie ska vara den han är, det vinner alla på. Inte minst Jimmie själv som person, han behöver inte förändras för att passa.

 2. Jag tycker att Jimmie klarade sig bra och att det var modigt av honom att ställa upp efter ett halvår utanför strålkastarljuset. Dessutom klargjorde han ett par viktiga saker.

  1. Adonaj:
   Detta stolpskott som kallar sig ”Albin”,är som en ketchupflaska.Först kommer inget,sedan bara en massa arabisk röd smörja….

   1. @Stenbock
    Du får göra som jag gör, läs inte sådant som saknar relevans och är fullkomlig rappakalja.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: