Åkesson hos Skavlan


-Pettersson har tidigare uppskattat Skavlans lättsamma intervju-teknik men detta var bedrövligt. Det var som Aftonbladets och Expressens reportrar under valrörelsen där Skavlan försökte sätta dit Åkesson för vad någon annan sagt för över tio år sedan.  Varför anklagade han inte Stefan Löfven för allt skit sossar gjort för länge sedan? Läs gärna HÄR.

Desto längre programmet gick så lyste Skavlans inställning till Åkesson och SD igenom och Skavlan lät inte Jimmie prata till punkt i sina försök att kasta skit men nu blir det väl ryggdunkar av kollegorna i korridorerna.

HÄR finns ett öppet brev från Jimmie Åkesson om hans återkomst i politiken

HÄR finns kommentarer och möjlighet att kommentera på SVT


20 responses to “Åkesson hos Skavlan

 • antinorge

  skavlan är ett riktigt svin som han uppträdde .. kommer aldrig att titta på hans skit tv nå mer

  Gilla

 • aos

  Nu har även Skavlan blivit ett slagträ i propagandakriget mot folkförnuftet
  Bedrövligt Jag har betalat min tvlicens sedan 1979
  Nu är det färdigt
  Ska om möjligt försöka undandra mig skatt framöver eftersom vi inte längre är ett land
  Vår gräns anger bara ett område vari man är skattskyldig till det största vansinnesprojektet i historien

  Gilla

 • jockfall

  ”Jimmy har mycket att bidra med till SD”, Sanningen är att SD är mycket viktig för landet och dess innevånare som varit med och byggt.

  Gilla

 • jockfall

  Skavlan siktar nog på en bra position hos sossarna.

  Gilla

 • grregory

  Och vad har vi lärt oss av detta? Jo att alla som jobbar för propaganda kanalen SVT måste tycka att det är bra att svensken ska hållas kort.

  Gilla

 • Argus

  Jag tyckte att Åkesson klarade Skavlan med bravur och vill samtidigt tacka Skavlan att han agerar vallokomotiv för SD. Det var nog flera som satte fredagsgroggen i halsen och tänkte att nu jä…

  Jag vet inte om alla uppfattade att Åkesson läser FN:s allmänna deklaration om de mänskliga rättigheterna korrekt? ”Människors lika VÄRDIGHET”. Tack Jimmie.

  Gilla

 • pappasvenpappasven

  Dock uppskattar jag där Skavlan påstår rasism och sedan inte kan förklara var den finns i programmet! Den etniska enda grupp man ser är EN vit pensionerad dam!

  Gilla

  • Uppgiven

   Vore intressant med ett program om den norska invandringen och jämföra den med den svenska för att se vart rasismen enligt den svenska korrektheten finns.

   Gilla

 • Tony

  Ja här visade verkligen Skavlan att han är samma ynkliga
  skithög som övriga journalister.
  Jag blir vansinnig när idioten ställer frågor, och när Jimmie
  ska svara fortsätter idioten att pladdra, han är för fan
  fullt i klass med Alexandra Pascalidou.
  Så Åkesson Give Them Hell!

  Gilla

 • Varg i Veum

  Att behandla Åkesson annorlunda, sätta ett annat sk ”värde” på honom, var nog kravet från ledningen på SVT för att han skulle få medverka öht.

  Gilla

 • Leif

  I måndags var det jubel,sång och halleluja,tvittervänstern var hysterisk,nu efteråt,klagosång och sorg,det är lätt att vara efterklok men en sak är säker ha inga förväntningar man blir bara besviken. Det var nog den sämsta reklamen för SD vad jag känner till.

  Gilla

 • Falköga

  Skavlan har med vilja och med egen kraft kört in i bergväggen.

  Gilla

 • Uppgiven

  Några kommentarer, Skavlan tycks ha gjort sitt i svensk TV efter detta märkliga program.

  http://www.svt.se/tittarservice/tyck-till/dialog/782254

  Gilla

 • Karl Johansson

  Tack Jimmy Åkesson, Du gjorde ett bra intryck hos Skavlan, – tack framförallt för att Du försvarade SD:s film där man ställer den muslimska massinvandringen av BIDRAGSPARASITER mot att ge människor en värdig pension, idag prioriterar Sverige tyvärr muslimsk massinvandring istället för anständiga pensioner till de som GJORT RÄTT FÖR SIG I SVERIGE!
  ORD HIT OCH DIT….”fula” ord kom upp i Skavlan, ”kackerlackor”, ”löss”, ”ohyra”…osv.osv. RASISM…..Vi beskriver det vi ser med ord, vissa tar i mer än andra av olika anledningar….Verkligheten måste beskrivas med ord, vi gör det på olika sätt. ATT VÄLJA BORT ATT DISKUTERA VERKLIGHETEN OCH ISTÄLLET FÖRDÖMA ORDEN SOM ANVÄNDS ÄR INTE RÄTTVIST!! Bilden är densamma oavsett vilka ord vi använder, MASSINVANDRINGEN är ett faktum, det är så det ser ut! De politiskt korrekta vägrar att se verkligheten och kör huvudet i sanden likt strutsen, det är värre än att kalla folk ”kackerlackor”.
  Alla har störningar på olika sätt, vi lever i ett modernt samhälle där de flesta förstår att man kan bli sjuk på olika sätt, kroppsligt och psykiskt, det är ingen skam att må dåligt psykiskt, det finns tom mediciner precis som vid kroppslig ”sjukdom”.
  Jimmy har mycket att bidra med till SD, han gör klokt att dela arbetsuppgifterna med Jomshoff och Mattias m.fl. I nästa val blir de Sverige 2:a största parti !

  Gilla

 • Anna

  Jag har inte tittat. Det räckte de korta smakproven tidigare och det blev vad jag trodde. Jag tycker uppriktigt synd om Akesson och han skulle ha aldrig ställt upp.Det är synligt att han har inte hämtat sig fran sin utbrändhet och krafterna behövs till annat än att sitta hos denna fjantiga normän som inte ens anstränger sig att prata svenska pa svensk TV. Jag förstar honom sämre än begavade invandrare som har faktiskt gjort stora ansträngningar att lära sig svenska……….Jag önskar att SD skall bojkotta alla sortens media där de inte behandlats med Respekt och göra upp i förväg vilka spelregler gäller att hur samtalen skall framställas att även tittarna/läsarna skall behallning av det hela……….

  Gilla

 • angelicaplacet

  Nej någon intervju klarade inte skavlan av direkt.Jag tycker att det mer liknade ett polisförhör.

  Gilla

 • nosferatu

  Ja, detta var inte bra, men vem trodde att Skavlan skulle gulla med Jimmie som med övriga politiker han bjudit in.

  Gilla

 • ÅMÅL

  Skavlan betedde sig avskyvärt!
  Det hjälpte inte att han lindade in sina elakheter i norsk, käck hurtighet, det ”fina” föraktet lyste igenom ändå!
  Osaklig intervju var det.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: