Det är synd om Henrik Arnstad, på riktigt

10 thoughts on “Det är synd om Henrik Arnstad, på riktigt

  1. Jag tror att det han sysslar med är ett uttryck för en inre konflikt – att han ljudligt spyr ut hat för att han inte kan erkänna för sig själv att han innerst inne egentligen sympatiserar med SD.

  2. Arnstad m.fl. vill förstöra Sverige ännu mer och göra det ännu mer mångkriminellt….jag förstår det inte….-det måste finnas någon komplicerad psykopatologisk förklaring….

  3. Arnstad är för mig att jämnföra med rumänske tiggare, jag ser rakt igenom dom, de existera inte, oavsett hur många ”hej!” de än ropar! Ignorer fanskabet, han är inte värd en rubrik!

  4. En till levande reklampelare.
    Tack Arnstad att du gör kanonbra reklam för SD.
    Fatta att karln är guld värld.

  5. Han medverkar till att det går inflation i ordet terrorism. Vad ska vi kalla IS och andra rättrogna muslimer? Terrorism numera är att tala om att svenskar inte vill att islam får fäste i Sverige och att vi inte vill ge bort välfärden till andra länders befolkningar och låta våra egna lida brister. Ofattbart att han önskar oss svenskar detta helvete! Hur kan man hata sin egen befolkning, t o m svenska småbarn och åldringar, så genuint som denna man måste göra. Sanslöst!

Kommentera