Asylsökande bland de skjutna i Göteborg

INVANDRING/BROTTSLIGHET. Ett av skotten i restaurangen på Vårväderstorget gick genom Hysen Mala, 22. Han ligger nu nedsövd på Sahlgrenska sjukhuset. -Det tog ett dygn innan vi fick veta var han fanns och att han var skadad, säger brodern.

Anledningen till att det tog så lång tid är att Hysen inte hade någon id-handling på sig. Han saknar dessutom ett svenskt personnummer. Han har nyligen lämnat in sin tredje asylansökan.

-Pettersson höjer sitt ena ögonbryn och funderar “tredje asylansökan” men det kommenteras inte eller ställs några följdfrågor av GP

12 thoughts on “Asylsökande bland de skjutna i Göteborg

 1. Karl Johansson vad har denna stackars Hysén med Islamiska staten att göra, du verkar vara en liten Nasse ut i fingerspetsarna,jag är emot svensk invandringspolitik men att ha nasse åsikter vänder jag mig emot att tycka att det är rätt åt den stackRen att bli invalid ligger på en djävligt låg nivå att tro att han vill bli invalid för att bli försörjd av svenska staten är ju absurdt

 2. tror ni verkligen att han vill bli bidragsförsörjd som invalid för resten av livet era jävla nötter istället för att vara frisk och kunna gå, någon jävla motta får det väl vara i kommentarsfältet

  • Efter att sett filmen Islamiska Staten producera där de skär halsen av 21 kristna Egyptiska kopter i Libyen så tycker jag inte att muslimer är värda att kunna gå. Din svenska kyrka hade inte så mycket levande tro så de kunde ringa i klockorna, där har du de verkliga “nötterna”, fega, ynkliga uslingar!

 3. Nu är han garanterad bidragsförsörjning livet ut av oss + att få hela släkten till Sverige och de kan i sin tur ta hit sina släktingar, så totalt kanske 1000 bidragsturister!!!

 4. I och med händelsen så är Hysen mer eller mindre garanterad permanent uppehållstillstånd i Sverige, strax uppföljt av ett medborgarskap. Därtill kommer hans familj (extended version) att infinna sig och ytterligare bygga det svenska samhället med hjälp av mångkultur.

  Vad skulle möjligtvis kunna gå fel?

 5. En riktig journalist hade nog undrat, ställt följdfrågor och kollat upp saken, men inte bertil.guslen@gp.se. Nu är det så att finns inga journalister i slaskmedia bara pk. Vad dessa figurer står för vet vi.

 6. Tredje ansökan… ??
  Den här gången heter jag Abdul Abdul. Förra gången kom jag från Afganistan men det gick ju inte så bra, så denna gången kommer jag från övre Volta. I förra ansökan skrev jag att jag stulit en moped i Tibet, jobbat i fem år i en hamn i Angola och som 11-åring därefter fotvandrat till Bagdad där jag träffade en reporter som tog mig i sitt handbagage till London, där jag sopade gatorna i fem år, när jag som tolvåring flöt iland på Gotland – men det funkade inte, så denna gången skriver jag att jag som femåring fick jobb som tunnelgrävare i Gaza och när jag grävt färdigt kom jag upp i Kungsträdgården – märkligt inte sant – att det bara tog några månader men det är sant.
  Så nu för tredje gången, nu måste ni väl ändå tro på mig. Jag blev skjuten för ett jag är svart. Det var en vit polis som sköt. Det minns jag, för han hade ett SD-märke på sin uniform.

Kommentera