Någon annans fel

Muhammed brukar hålla till vid den restaurang där dödsskjutningarna inträffade i onsdags. Muhammed har sin förklaring till det ökade våldet…

Skärmklipp

Det är som vanligt någon annans fel att våldet eskalerar. Vi har tidigare hört samma argument vid förortskravallerna, men det kan då tyckas lustigt att vi inte får läsa om samma våldsamheter i glömda orter som Grums, Bengtsfors, Kramfors m.fl.

Den här kvinnan sammanfattar läget bra.

2

Personligen vägrar jag ta på mig skulden för att importerat slödder sätter Sverige i skräck, bara så du vet Muhammed.

Källa: SVT

6 thoughts on “Någon annans fel

  1. Om vi svenskar tillbringat åren i skolan med att skolka och skita i allt så att vi inte kommer in på gymnasiet kan vi då driva runt om nätterna och härja, bränna en skola eller några bilar. Om polisen kommer kastar vi sten på dem. När en reporter frågar hur det blivit så skyller vi ifrån oss.

    Det är samhällets fel som inte fixat fina jobb åt oss?

    Även om du som svensk sköter dina studier och undviker kriminalitet kan du inte räkna med att ”få” ett jobb. Du måste fortsätta anstränga dig och ta ditt ansvar för ditt liv.

  2. Så då har jag rätt att löpa ”amok”? F U Muhammed, en dag är det din tur att drabbas! Då kan andra skylla på arbetslösheten som skulden till våldet!

  3. Man är utan jobb men ändå ” brukar hålla till restaurangen”. Vi hårt arbetande invandrare har inte tid/råd ” brukar hålla till ” någon restaurang…

  4. En enda sak har PISSAskolan i alla fall lyckats lära nytillkomna – mörkhyade har inget eget ansvar. Men det har Reinfeldt. Samhällsmisären är hans fel.

  5. Vi har ju mängder med arbetslösa svenskar, Någon som sett eller hört talas om att de springer runt och mördar folk?

    • Sant, ungdomen flyr till Norge som gärna tar emot dem, 60-100.000 svenska unga jobbar där!
      Muhammed platsar inte där!

Kommentera