Stäng

142 döda i attacker mot moskéer i Jemen

ISLAM. Dödssiffran stiger efter de fyra självmordsattackerna mot moskéer i Jemens huvudstad Sanaa. 142 har dött och hundratals är skadade uppger sjukvårdskällor. 

2015-03-20_1713

En bomb exploderade inne i Badr-moskén och när moskébesökarna flydde detonerade en annan bomb vid entrén. Moskéns imam uppges vara en av de dödade. Två andra självmordsattacker riktades mot al-Hashahush-moskén i centrala Sanaa.

-Pettersson ser att Islamska staten (ISIS) som är sunni-muslimsk har tagit på sig dåden mot moskéerna som är shiitiska.

Sveriges regering rapporterar dock att ingenting tyder på att det har med islam att göra, inte ens islam beror på islam säger utrikesministern.

LÄNK

9 reaktioner på “142 döda i attacker mot moskéer i Jemen

  1. Säga vad ni vill om sådana här sk,människor.De är verkligen bra på självsanering

  2. Muslimer som skadar andra muslimer….Jag tycker vi ska ”lovebomba” dem med riktigt skarpa knivar + narkotika….Undrar om CIA har tänkt på det, men det behövs kanske inget knark, muslimera är galna ändå….Islam/sharia är orsak till mycket ond bråd död, det bästa vore om man underhåller stridigheterna men försöker begränsa det till krig mellan muslimer. Härligt när de dödar varandra!

  3. Vill ni veta vad som är Islam? Fråga Margot., hon vet. Hon till och med säger att Saudis sharia lagar inte är islam

  4. De kanske förväxlade adresserna på något vis!? Det här är nog ett fall för mona muslim.

  5. Var i h-e får de tag i allt sprängmedel!? De kan ju inte göra det de själva. De kan väl knappt trä en tråd genom ett nålsöga!?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: