Minst två döda i inbördeskrig i Göteborg

INVANDRING/BROTTSLIGHET. Minst två döda och 10-15 personer är skottskadade efter en skottlossning på en restaurang i Göteborg. Det bekräftar polisen som befarar att antalet dödsoffer kommer att stiga.

Offren sköts ner inne på en restaurang på Vårväderstorget i Hisingen i Göteborg. De dödade är två män i åldern 20-25 år. Första larmet kom kl 22.23 på onsdagskvällen.

– “Det kom in två personer med kalasjnikovs och började skjuta, säger ett ögonvittne som satt vid ett bord inne på restaurangen”
– De sköt till höger och vänster, men de hade bestämt sig för vilka som skulle skjutas, säger en annan uppgiftslämnare.

Totalt tio ambulanser skickades till platsen. Gällande det vapen som använts så skall det röra sig om automatvapen”. 5-10 personer har tagits in för förhör under natten.

Utanför Sahlgrenska sjukhuset samlades ett hundratal personer under natten men nu har det lugnat ned sig.

Polisen tror att skottlossningen är gängrelaterad, vilket i det här sammanhanget betyder invandrargäng.

-Pettersson vet inte vilka som ligger bakom dessa mord men minns Göteborgspolisen från en tidigare artikel. Hela HÄR, men några detaljer nedan

 •  En polis talar arabiska med några grabbar och det är alltid lättare att kunna prata med föräldrarna på deras hemspråk när något går snett.
 • De är unga och oerhört aggressiva, med ett högt våldskapital och saknar impulskontroll. Alla har invandrarbakgrund och de har också det gemensamt att de har haft det oerhört svårt i skolan.
 • De missbrukar cannabis och säljer amfetamin för att finansiera sitt eget missbruk, säger Pål Sjölander.
 • 27 av de 43 unga män polisen har koll på i Biskopsgården var alla fällda för brott redan som 15- eller 16-åringar. Endast två var över 20.
 • I dag bekämpar minst 75 poliser per dygn de uppskattningsvis 100 unga männen i gängen.

Satsningen ”Trygg i Göteborg” har sedan september gett 16 automatvapen, 67 pistoler och fyra gevär, 30 kilo sprängdeg, 40 kilo amfetamin och en mängd kikarsikten och elpistoler. Hittills har ”Trygg i Göteborg” kostat skattebetalarna 80 miljoner kronor.

Och när de skadade kommer in på akuten med en kula i magen vill de inte ens gå med på att de blivit skjutna.

Det pratas om automatvapen. Här ser vi en AK47 i aktion. Den som använder en sådan inne på en krog är inte klok och totalt hänsynslös.

Tidigare om Biskopsgården

Spännande sa Fredrik, berikande sa Mona, beställt sa 87:an…Pettersson sa att vi ska öppna våra hjärtan medan vårt land skjuts sönder…

30 thoughts on “Minst två döda i inbördeskrig i Göteborg

 1. Jag funderar på de där protesterna angående militärövningen som skulle hållas men som tydligen inte var passande för de traumatiserade invandrarna… när jag då ser videon och all skjutning varje dag kan jag inte förstå varför vi inte skulle få ha lite övning för våra pojkar som vill försvara oss. Mjaee kanske någon förståndig vill hjälpa mig förstå…..?!

 2. Feghet – ja, i högsta grad! 87% av alla i Sverige är fega och de förtjänar sitt öde.

  • Alias Mimi, ändå är du här fast du föraktar oss, men vår välfärd tackar du kanske inte nej till.

 3. Är i Thailand som har c:a 60miljoner invånare MEN betydligt lägre kriminalitet än i Sverige!!! Socialdemokraternas röstimport av slödder och socialfall borde snart ha nått vägs ände! Såg några araber här idag, språket låter för jävligt, högljudda pappaskalar, sådana vill man bara ha ihjäl direkt….MAN ÖPPNAR INTE SINA HJÄRTAN!! Om man inte ha en påle genom anus och ut genom huvudet….(sharia-straff)….Måste vara något allvarligt fel i huvudet på sådana som Fredrik och Mona som svamlar om “berikning”, “mångfald” och liknande sinnessjuka ord för att beskriva sin massinvandring….MAN STAMPAR UT SÅDANT HÄR SKIT UR LANDET, BJUDER INTE HEM DEM!!!
  Om det är att vara nazist, fascist, rasist, ja, då är jag det mer än gärna!! MAN BLIR SÅ FÖRBANNAD PÅ DET HÄR JÄVLA VANSINNIGT VELIGA NAIVA MASSINVANDRINGSVANSINNET SÅ MAN ÄR NÄRA HJÄRNBLÖDNING NÄR MAN LÄSER OM VÅRA SUPERVELIGA POLITIKER….De är ju för fan löjliga figurer och vi har ingen demokrati längre, den hänger jävligt löst!

 4. När myndigheterna upptäckta en mal i en grusgrop i Närke, skyfflade man igen hålan med grävmaskin. Alla invasiva arter bör tas om hand direkt, innan skada uppstår på svenska faunaen. Så ett råd till Göteborg, Malmö och delar av Stockholm, fram med Catterpillarn, skyffla över eländet så vi kan få fred!

 5. 87% av sveriges befolkning vill ha det så här.synd att vi bara var 13% som ville leva ett tryggt och fredligt liv.

 6. Det kostar på att göra om Sverige till en djurpark där alla arter ska få frodas sida vid sida efter egna måttstockar …

  • “Sverige är fantastiskt”,löd på sin tid tursistnäringens slogan,för att locka turister till vårt då orörda och natursköna land.
   Detta är snart 50 år sedan,och skulle man starta en sådan turistkampanj idag,kunde man använda sig av följande:
   “En Safariresa i Norden.Se de vilda djuren i fria naturen…..!

 7. Monas private army! Polisbefäl som pratar arabiska, låter inte tryggt, ordning i mellanösten finns ju inte, så kanske arabiska inte är ett språk som går hem. Vad mera krävs innan politikerna vaknar?

 8. Ja Sverige är i Sanning ett märkligt land. Man tycker
  att en person som har gjort landet så mycket illa som
  Fredrik Reinfeldt, som är den figur som gjort landet
  mest skada i modern tid borde få ta konsekvenserna av
  sina gärningar, men i stället för att bli betraktad som
  den landsförrädare han är,, så blir han inbjuden att sitta
  och skryta och mysa i Hellenius Hörna ?? Om jag hade
  fått bestämma så skulle det skickas ut en arresteringsorder
  på figuren. Det heter ju så grant att man inte får kränka en
  hel grupp., men när det gäller F.:R går det tydligen bra,
  när han betraktat hela Svenska folket som förståndshandikappade
  idioter. Fina folkrepresentanter vi har.? Och när Svetsloppan
  har fullbordat Reinfeldts förstörelse av landet kommer väl
  även han att få ett eget Mysprogramm i S(v)T

 9. Jag var där en timme innan d hände. Mötte upp en vän där som brukar spela på deras automater. Men denna gången så gick vi efter en liten stund. Tycker inte om att rörs mig i d området alls. Ibland cyklar jag vilse på spåren i svartemosse o kommer ut i biskop. Både jag o jycken känner obehag.

 10. Räcker det inte snart för att förnekarna fattar vad dom ställt till , är inte detta terrorism när det skjuts hej vilt på restauranger o dyl. Andra länder förklarar krig mot dylikt ..,. Är det detta Sverige ni vill ha Mona o co ? Vi som jobbar o betalar skatt ska vi betala allt för dessa människor !!!! Sverige Sverige fosterland är det verkligen sant ?

  • Vilket Sverige?????
   Det var länge sedan Sverige försvann från världskartan, det såg den fullständige idioten Reinfeldt till och sedan kom det en ny idiot som bara fortsatte i galenskapen.

 11. Räcker det inte snart för att förnekarna fattar vad dom ställt till , är inte detta terrorism när när det skjuts hej vilt på restauranger o dyl. Andra länder förklarar krig mot dylikt ..,. Är det detta Sverige ni vill ha Mona o co ? Vi som jobbar o betalar skatt ska vi betala allt för dessa människor !!!! Sverige Sverige fosterland är det verkligen sant ?

  • Ja nu kan politikerna stolt sträcka på sig och klappa sig själva på axeln över den berikande samhällsförändring de genomfört.

 12. Aftonbladet “Vid 01-tiden på natten var stämningen mycket tryckt utanför akutmottagningen. Runt ett 50-tal personer finns vid platsen och enligt en polis på plats rör det sig om vänner och anhöriga till de skadade.”

  När det samlas vänner och släktingar till de skadade utanför akuten så är det med största sannolikhet invandringsrelaterat.

 13. Vad ska de som besköts nu svara med? För varje dag eskalerar våldet och insatserna.

  • Sveriges regering hotar med Ryssen när dom pratar svörsvar.
   Det kanske behövs en Puttin för att få ordning på Sverige, vad vet jag.

 14. Detta år inget inbördeskrig detta är en uppgörelse mellan kriminella invandrare. Det inbördeskrig som faktiskt pågår är riktat mot etniska svenskar och vårt samhälle. Än så slår vi inte tillbaka men det kommer.

  • Jag tror inte det. Svensken är alldeles för feg för att försvara sig i sådana här inbördeskrig.

  • Alias
   jgarn
   Vad är det som tyder på att ett inbördeskrig är i faggorna? Du önskar väl inte ett sådant.

   • Alldeles utmärkt. Om Svenskarna tog upp de knutna händerna ur fickorna och började försvara sig så skulle saken komma i ett helt annat läge, men dom är för fega.

Kommentera