Stor polisinsats i Mohed

BROTTSLIGHET. Polisen genomför just nu en stor insats i Mohed. Just nu är polisen på plats med ett tiotal polisbilar utanför idrottsgården i Mohed. Syftet är att finnas på plats för att skapa sig en bild av situationen kring campingområdet. Man vill bland annat prata med de boende där, enligt polisens presstalesman Mikael Hedström. Insatsen kommer att pågå under minst två dagar. Under onsdagen kontrollerar man en stor del av den trafik som passerar Mohed. 

-Pettersson vet inte vad det är fär människor som polisen kontrollerar men dessa rader från en tidigare artikel i Hela Hälsningland kanske kan vara en ledtråd ”…Enligt Alf Kanon skulle språkförbistring kunna ligga bakom nedskräpningen. Eftersom det finns krav på egenkontroll för campingutövare anser miljöinspektören också att campingens gäster bör kunna ta del av regler på sitt hemspråk…”

Hela Hälsningland

6 thoughts on “Stor polisinsats i Mohed

  1. Söderhamns kommun kräver……

    ”Det ska dessutom sättas upp anslag om förhållningsregler på både svenska och bulgariska.”

    • Det räcker om dom sätter upp anslag på alla jordens språk utom svenska, för svensken vet vad som gäller, men det gör inte aporna.

  2. Språkförbistring? Romer har en kulturell blind- och dövhet känd genom historien för den som inte har skygglappar på. Jisses, det är häpnadsväckande hur det får gå till!

Kommentera