Moderat: efter uppmaningen om att ”öppna våra hjärtan” blev det tydligt att Sverigedemokraterna numer är det enda partiet som tänker ta ansvar för viktiga samhällsfrågor som exempelvis välfärden och försvaret

INRIKES. Madeleine Eriksson, som var politisk sekreterare i Moderaternas riksdagsgrupp från januari till oktober i fjol, är från och med i måndags politisk sakkunnig för Sverigedemokraterna inom Socialutskottet.

– Jag kommer att arbeta med frågor kring sjukvård och läkemedel, områden jag har erfarenhet av sedan tidigare, säger hon.

Madeleine Eriksson satt fram till februari i år i styrelsen för Norrmalmsmoderaterna och var ersättare i Norrmalms stadsdelsnämnd under perioden november 2012 till och med december 2014. Hon har även gått regeringskansliets aspirantprogram och varit lobbyist för läkemedelsindustrins intresselobbyorganisation i Genève (IFPMA) och Läkemedelsindustriföreningen (LIF).

– Jag har varit långt ifrån ensam om att vilja ta klivet över från Moderaterna till Sverigedemokraterna. Inte minst efter uppmaningen om att ”öppna våra hjärtan” blev det tydligt att Sverigedemokraterna numer är det enda partiet som tänker ta ansvar för viktiga samhällsfrågor som exempelvis välfärden och försvaret, säger Madeleine Eriksson

Expressen

10 thoughts on “Moderat: efter uppmaningen om att ”öppna våra hjärtan” blev det tydligt att Sverigedemokraterna numer är det enda partiet som tänker ta ansvar för viktiga samhällsfrågor som exempelvis välfärden och försvaret

  1. Jag tror folk börjar vakna på allvar nu och ser tydligt vilka som håller på att dra oss över stupet och vilka som vill rädda det som räddas kan , alla som jag pratar med numera tycker likadant så ett uppvaknande är på G ! Aldrig mer socialdemokraterna !

  2. Det finns tydligen några stycken kloka människor i 7-klövern också, men dom är få tyvärr. Men dom resterande kanske vaknar och gnuggar sömnen ur ögonen dom också och ser vad som hänt med Sverige medans dom sov.

  3. Det vore ju praktiskt att slippa lågprissjuksköterskor och läkare som ställer diagnoser och ordinerar mediciner med Google Translate som hjälpmedel?

  4. Ja, dessutom intelligent. Jag kärleksbombar alla som oavsett kön lämnar sju-klövern. Föreslår att SD annonserar i media efter personer med kvalificerat erfarenhet som minister, statssekreterare, handläggare inom nuvarande och tidigare ministärer. SD erbjuder lika lön för män och kvinnor avsett etnicitet. Goda svenskkunskaper krävs och en värdegrund baserad på en social konservativ svensk samhällssyn. Engagemang och hårt arbete kommer att rädda nationen Sverige, då aldrig förr har så många haft så få att tacka för så mycket.

  5. ”– Jag kommer att arbeta med frågor kring sjukvård och läkemedel”, säger Madeleine Eriksson.
    Hoppas att hon nu får stöd av resten av Sverigedemokraterna med att riva upp den fråga som kanske är det mest horribla av samtliga beslut, tagna av reinfeldt och miljömupparna i symbios och under uppenbar psykos, nämligen att illegala as-sylanter endast betalar 50 kr. för vård, mediciner och tandvård, medan Svenskar betalar fullt pris.

    Något mera rasistiskt och diskriminerande mot Svenskarna har väl knappast skådats.

    Lycka till Madeleine!

Kommentera