Fem somalier misstänkta för gruppvåldtäkt av ung kvinna

INVANDRING/BROTTSLIGHET. Polisen i Helsingfors fortsatte på onsdagen att förhöra en grupp ungdomar som misstänks ha våldtagit en ung kvinna i Mosabacka i Helsingfors. Polisen har anhållit fem 15–18-åriga pojkar och alla misstänktes på onsdagen fortfarande för grov våldtäkt.

Polisen uppger att pojkarna trakasserade kvinnan i ett lokaltåg. Då hon steg av tåget följde de efter henne och våldtog henne. Några ögonvittnen har berättat om vad som hände i tåget och händelseförloppet är klart för polisen.

Utredningsledaren kriminalkommissarie Jyri Hiltunen säger att den här sortens fall är mycket ovanliga i Finland.

– Det är redan ovanligt att gärningsmannen inte känner offret och begår brottet utomhus. Det är också ovanligt att parterna är nyktra och ännu ovanligare att gärningen begås av flera personer.

-Pettersson ser att finska media kallar somalier för somalier till skillnad från svenska media som kallar somalier för svenskar…

Nåväl, någon var på plats vid häktningsförhandlingarna i Helsingfors med kamera.

2015-03-13_2024 2015-03-13_1922 2015-03-13_1923


16 thoughts on “Fem somalier misstänkta för gruppvåldtäkt av ung kvinna

  1. Finland har bara tagit in en bråkdel med mördare och våldtäktsmän jämfört med Sverige.

  2. De som plockade in somalierna till Finland ska inte smita från räkningen utan måste stå till svars!

    • Kvinnor i den finska riksdagen och speciellt de gröna och vänsterpartiet är ansvariga för detta. Somalier kom i början från Ryssland till Finland.

  3. Vi behöver ett nytt inbördeskrig i Finland. I förra inbördeskriget för nästan 100 år sedan var det ibland svårt att veta vem som är kommunist.

    Nu ser man genast på ansiktet vem som är fiend. Bara med de Gröna och Vänsterpartister kommer det att bli svårare (Mp och V) i Sverige.

  4. Muhammedfaktorn är 0.6, d v s hög så som den plägar att vara i sådana här sammanhang.

  5. Om svinen utvisas från Finland, viket jag tror, så var kommer de då att vara välkomna? Fy f-n!

    • Slut nej inte alls det kommer mängder över Medelhavet varje vecka och Annie sa vid något tillfälle att vi har plats för 40 miljoner och den förre moderaten fredde har sett hur mycket land och skog vi har, plats för alla.
      Med alla bidrag som ”rika” svenskar delar ut så förökar de sig med enorm hastighet även i Sverige, det är löneförhöjning för mussefolk.

  6. Många hucklekärringar på den bilden som stöttar sina telningar. Hade de uppfostrat dem att respektera kvinnor så hade de sluppit vara där.

    Misstänker att dessa svin kommer att få riktiga straff och kanske rentutav utvisas från Finland.

  7. Det är något mycket stort fel på Somalier, dom platsar inte i ett civiliserat samhälle ! Det kanske finns ett korrelat till den allt tydligare framträdande låga intelligenskvoten ?

    • Nej just därför finns det ju inget land på jorden,som importerar denna ras utom Absurdistan !
      Nog f-n skulle man sedan årtionde,ha upptäckt vad dessa pirater är för lågstående primitiva varelser !Finns ju otal andra arter med samma intelligensnivå,som hålles i burar på Zoo.

  8. Ja Sverige är ett märkligt land, dom så kallade våldtäkterna
    som man påstår att Julian Assange utfört, men som i själva
    verket är en okynnesanmälan från dom två kvinnorna när
    dom fick reda på dom inte var ensamma om Assanges
    Gunst. Detta lägger Sverige enorma resurser på, men
    när en ensam kvinna blir gruppvåldtagen av åtta Somalier(?)
    då uppstår plötsligt Media tystnad??

  9. Oavsett vad de kallas är det samma avskum ! Naturligtvis vore det enl. svensk PK-media,en välsignelse om de vore nämnda ”svenskar”….

Kommentera