Stäng

Dagens allah akubar

Den muslimska gruppen ISIS har skickat ut en ny ”reklamvideo”, den sägs visa en ca 12 år gammal pojke som mördar en annan muslimsk yngre man.  Tittar man på videon så är det dock troligast att det ät någon annan som avlossar de mördande skotten.

Se så stolt och glad denne unge muhammedanske pojke är då han nyss påstås ha mördat en annan muhammedansk pojke.

u10

Den muslimska gruppen ISIS har släppt en video som visar mordet på Mohammad Ismail, som terroristorganisationen påståenden var en israelisk spion.

u1

I videon, ger Ismail en lång bekännelse där han berättar om ”sin utbildning”. Under åtta minuter ” bekänner” Ismail. Sedan tvingas han ned på knä av en vuxen ISIS militant och en pojke , som verkar vara runt 12 år gammal.

u4

 Den unge pojken som inte bära en ansiktsmask, påstås sedan skjuta gisslan från extremt nära håll i pannan. Han fortsätter med att skjuta honom flera gånger efter att han ramlat omkull.

u6

 

 

18 reaktioner på “Dagens allah akubar

   1. Det är bra angelicaplacet, man lär bli stark i sin tro. Allt enligt de hällörade. 😉

   2. @angelicaplacet
    Där har du otvivelaktig mitt medhåll, lögner, taskspeleri och allmänt bedrägeri är en styggelse av värsta sort.

   3. Ledsen angelicaplacet men jag har sett tillräckligt av vad de här svinen är kapabla till, därför avhåller jag mig numera för att se på dylikt material, utom när det gäller något som behövs ventileras mera ingående. De här klippen är jämförbara med deras halalslakt av djur, något som även hör till det mest vedervärdiga.

   4. Jag har bara sett olika filmer så tillväga gångsättet tycker jag inte verkar stämma i den här filmen.
    Långt ifrån halalslakt.Mer någon liknande maffiaskott.

   1. Men varför klär han Israelen i den orangea tröjan och videofilmar ett pannskott?

    Varför gör inte ISIS som tidigare när dom avrättar personer klädda i orangea tröjan?

    Är du säker på att den är äkta?

 1. Jag tycker att alla andra religioner i världen skall gå samman och utrota islamisterna som begår dessa fruktansvärda brott mot mänskligheten.
  Om det nu är så att dessa amöbor inte tillhör det riktiga islam som vissa islamister påstår så skall givetvis även de riktiga islamisterna ingå i den grupp som skall utplåna dessa blodtörstiga hundar.

 2. Om alla på jorden som sysslar med massmedia både statligt och privat slutade att göra reklam för isis så försvann de idioterna ganska snabbt skulle jag tro.
  Sådana här saker som står här ovan älskas utav isis, för det är bra reklam för dom. Dom vill nämligen att sådana här budskap skall ses av så många som möjligt för att folk skall bli rädda. Jag är inte ett dugg rädd för dom, för om dom har bestämt sig för att döda mig så gör dom det oavsett om jag är rädd eller inte, så varför gå omkring och vara rädd för?

  1. Vi måste sätta bägge fötterna fort och hårt och ta avstånd från denna IDEOLOGI från HELVETET armerad med litet ”religion”, vilket är en dödlig cocktail. Varje eftergift mot muslimer tar de som en seger, ”islam” är en mycket, mycket värre ideologi än nazismen, fascism eller kommunismen.
   De vill bygga moskeer centralt i våra samhällen med pengar från Saudi Arabia för att kunna hota, terrorisera och kräva saker bl.a. att denna ”religion” ska accepteras.
   Islam har inte funnits i Sverige, varför importerar Socialdemokraterna dessa människor i stor mängd ? Fundera på det!

 3. När det gällde vapenavtalet med Saudi Arabia så nämndes inte Islam och Koranen en enda gång av ”islamofoberna”, detta trots att Saudi Arabia har Koranen som grundlag och lag. Demokrati och mänskliga rättigheter är fullständigt inkompatibel med islam, lögnen och SATANS ideologi som är armerad med litet ”religion”, en dödlig cocktail.
  Islam är en ideologi/religion direkt från HELVETET och vi måste sätta ner bägge fötterna fort och hårt i Sverige, MINSTA eftergift tar islamister som en seger, lögnen är deras främsta vapen .Rekommenderar Bertil Malmberg på youtube för fakta om islam.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: