Båda var av Mellanöstern ursprung


Från Andreas Gunnarssons Facebook

Hej alla.. Tack för eran fina omtanke, det värmer..

Jag hade en väldigt trevlig kväll med mina underbara arbetskompisar.. jag och en kille från jobbet stod och skrattade och skojade vid infarten till steakhouse sen sa vi godnatt.. Jag gick upp mot dolcevita och hörde några skumma visslingar bakom mig.. Min magkänsla sa mig att något var på gång, så jag stannade till bakom hörnet för att få personerna framför mig.. Det dök mycket riktigt upp en kille strax bakom mig men det som förvånade mig mest var att det kom en kille till från typ hörnet av dolcevita parkeringen.. som om han stått gömd och visslingen var en slags kod..båda passerade mig förvånade över att jag synade deras tanke..

Jag log och hade de båda framför mig och började gå hemåt, trodde jag.. Vad fan är det svenne jävel! PANG! En sån jävla perfekt träff fick den kortare killen in och jag föll som en fura till gatan..

Jag kännde minst 4 sparkar mot mitt huvud och ansikte, sen tuppade jag av..Jag vaknade till och tror jag hörde 2-5 bilar köra förbi mig där jag låg på gatan.. efter ett tag lyckades jag ta mig upp och gick groggy hemåt..vid refugen mitt emot missionskyrkan såg jag en taxi närma sig, jag vinkade lite vimmsigt till den, men den bara körde iväg..Tack!

Just nu sitter jag hemma lite halvt blåslagen och kan inte röra min högra arm och hand..Sitter och försöker komma på hur de såg ut.. var det 2 eller 3 st? det enda jag kan ge är.. den ena killen var mellan 17-25 1,80-1,90 cm lång, den andra killen var 17-25 1,68-1,73 cm lång.. båda var av mellanöstern ursprung..

Det hela kändes jävligt planerat och de ville nog verkligen slå skiten ur mig (någon).. Mobilen var en ren bonus! och det var en vit iphone 5. som nu är spärrad och den har väl lika mycket värde som en plastbit i soporna..Jag mår ganska bra med tanke på att man åkt på stryk några gånger i ens liv så jag hann ialla fall skydda mitt ansikte någorlunda.. och jag är glad över att det bara var knytnävar och fötter.. Jag hoppas någon vet vilka det kan vara och ringer och tipsar polisen så de kan gripas..

2-3 personer som befann sig vid steakhouse och dolcevita runt 00.20-01.00 tiden.. de ska ha enligt min mobil gått eller sprungit förbi missionskyrkan och sedan mariagatan uppåt där tar spåren slut..Tusen tack alla som ägnar mig och min sårade stolthet en tanke denna dagen..

Från och med idag har min blivande fru och min chef gett mig utegångsförbud.. kommer endast finnas på min arbetsplats eller i mitt hem framöver.. Trodde aldrig att jag skulle behöva vara rädd för att gå ut, men detta har satt sina spår måste jag säga.. Ha en fin helg alla och ta hand om er

Andreas Gunnarsson

2015-03-10_1504 2015-03-10_1505


30 responses to “Båda var av Mellanöstern ursprung

 • GA

  Det finns en criminal rate för olika länder.
  För Sverige var den 2014 = 38,28 2015 = 42,09
  För Norge 2014 = 33,73 2015 = 31,19
  För Thailand 2014 = 37,56 2015 = 37,06
  Högsta raten har Venezuela och den lägsta Singapore
  En hög siffra ger hög kriminalitet.
  Det stämmer som nämnts i tidigare inlägg att kriminaliteten är högre i Sverige än exempelvis i Thailand.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Bara att hoppas att det är han själv som har köpt detta, genom att rösta på sjuklövern! Ni som inte röstar på SD, kom inte och gnäll om ni blir berikade.

  Gilla

 • Tokigt

  Islam ??

  Gilla

  • Blackout

   Allmän Mena-mentalitet!!!

   Referens: det ”kristna” brinnande, genomkriminella Slöddertälje.
   http://lt.se/nyheter/gangsterkriget/1.1447411-del-1-en-valdsam-och-dodlig-kamp-i-stans-undre-varld
   Uppfölj gärna med de följande delarna i följetongen (TheNeverEndingStory):

   Det kommer att ta mig en vecka att gräva i arkiven för att dokumentera samtliga våldsbrott, syrianerna har haft 30 år på sig att skapa ett ”kristet” kalifat av en av våra mest industriella och skatteinbringande industriella städer,
   …nu återstår bara ruinerna, som frenetiskt begravs i, om möjligt, ännu mera toxiska ruiner…

   Islam är bara bensinen på den redan antända brasan.

   Gilla

 • Lena

  Varför finns det inte en massa MENA-folk i USA,s söder särskilt inte i Texas, det tåls att fundera över.
  Men det finns trevliga vita män ”olöslig gåta”, eller ?

  Gilla

  • Blackout

   @Lena

   Mena-mentaliteten har en lika stor chans att överleva i Texas (eller i vilket sunt, civiliserat samhälle som helst), som en snöboll i helvetet.

   ”The right to wear arms” är förklaringen.

   ”Allahs lika värde”, ”de är ju baaarn”, ”RASIST!”, ”öppna våra hjärtan” och ”de är själva offer”, är bortförklaringen från våra världsfrånvända, svekfulla politiker!
   De är f.ö. inte MINA politiker!

   Enligt de löjligt låga straffen för våldsbrott begångna av ”invandrare” i Sverige, och de straffpålagor som Svenskar påförs när vi försvarar oss, så ger det förrädiska rättsväsendet klara signaler till invasionsstyrkorna att avancera.

   Etablissemanget applåderar högljutt händelseutvecklingen i bakgrunden!

   Gilla

   • Lena

    Ja i Texas så såg jag ”chain-gang” i oranga overaller som städade vägkanterna, de var med fotbojor och kedjade med grova kättingar mellan varandra, välbevakade av beväpnade vakter.

    Gilla

 • Mimi N.

  Vad har Löfvén & co. gjort med svenska folkets mänskliga rättigheter? Rätten till att gå på gatan utan rädsla, rätten till prompt vård, rätten till bostad, rätten till att kräva våra rättigheter. De tog bort våra rättigheter och gav dem till patrasket från Mellanöstern. Odjuren visar sin tacksamhet nu genom att råna, misshandla, mörda och beröva folket det sista man har kvar: värdigheten.
  Hur kan en gång så stolta vikingarasen stå ut med förnedringen? Är inte bägaren full än? Kan vi inte resa alla för en, uttrycka sympati för Andreas Gunnarsson? Upproret mot Ceausescu började med att en präst, militant för mänskliga rättigheter, kastades i fängelse i Timisoara. Tusentals människor begärde att prästen skulle sättas fri och sen blev Ceausescu buad medan han höll ett av sina lögnaktiga tal på Palatstorget i Bukarest.
  Svenska präster är djävulens advokater. Hycklare, förrädare – kriminella hela bunten!

  Gilla

  • Lena

   Mimi N
   De reagerar med tummen hoppas att de även funderar och fundersamt tänker över vad som har gått ”åt pipan” i Svea Rike.

   Gilla

 • lisa

  Reinfeldt är medskyldig.
  Även till trippelmordet.

  Gilla

 • Karl Johansson

  Andreas Gunnarson MODIGT att Du ställer upp med bilder så vi förstår vad som hänt, tyvärr vågar eller vill de flesta som råkar ut för att bli misshandlade inte detta!
  Det borde i Sverige bildas stödgrupper för misshandlade och traumatiserade människor, det är många till antalet, det är jag helt säker på.
  På samma sätt borde det träda fram våldtagna kvinnor och berätta om våldtäkten och ge våldtäktsoffren ett ansikte. De drabbas av svår chock och måste sjukskrivas för posttraumatisk stress, som jag ser det är det Sveriges massinvandringspolitik som är orsaken till landets gigantiska kriminalitet, att svenska staten kommer undan helt och hållet utan minsta konsekvenser ekonomiskt eller mänskligt stöd till offren är ynkedom utan någon botten.

  Gilla

 • JEX

  Tryggheten är borta i detta land . Dom som kommer hit har inga skrupler.
  Vi svenskar är inte värda något för dom, Staten är skyldig att upprätthålla
  lag , trygghet och ordning men det skiter dom regerande politikerna i bara dom har sitt på det torra . Det kommer att sluta med att man måste beväpna sig både i hemmet och ute.

  Gilla

 • Karl Johansson

  Jag har varit en längre tid i Thailand som många svenskar tycker om att resa till, blev chokad när en kompis kom på besök och sade att han läst på svenska ambassadens hemsida att Thailand har mycket mindre kriminallitet trots c:a 60,000.000 invånare mot Sverige c:a 9.000.000. Sverige är ett land där det snackas mycket men det händer ingenting positivt för medborgarna, ta detta med tiggare i varje gathörn, det ser man inte här, man måste nog söka sig till något utfattigt afrikanskt land för att hitta samma antal som i många städer i Sverige, ex Göteborg och Stockholm.
  Massinvandringspolitiken har lett till en gigantisk misär och en kriminalitet. Sveriges befolkning borde sätta ner fötterna någon gång och inte vara så jävla dumma så de fortsätter att rösta på partier som ställer sig bakom MILJÖPARTIETS flummiga massinvandringspolitik som de först fick med alliansen på och sedan Socialdemokraterna. Vi går under själva om vi inte stoppar detta, 6% röstade på Miljöpartiet de skall inte bestämma så mycket som de tillåts göra.
  Socialdemokraterna är en katastrof för Sverige och har trots detta 30% av rösterna, kan vi gemensamt få 3-5% att vakna och se att de sedan Olof Palme bedriver en röstimport av socialfall och det senaste decenniet av MUSLIMER som kommer att bli en riktig kvarnsten som kanske inte svensk demokrati klarar av.
  Sverige är ett gangstersamhälle och politikerna gangsters som borde ha bättre förstånd och förändra den vansinniga massinvandringspolitiken. Sverige ligger i topp när det gäller grov brottslighet och när fler än en anfaller kan det vara svårt att försvara sig.
  I det nämna fallet hade personen tur som inte fått bestående men, en äldre man hade garanterad blivit svårt invalidiserad av en sådan attack eller avlidit.
  Är själv obeväpnad men vi måste tänka om i Sverige, det gäller att försvara sig vid ev. attack!! Vi kan heller inte vänta på att polisen kommer och tar upp en anmälan, då kanske man ligger där avliden.
  Alla ska försvara sig mot attacker, tyvärr tillåter inte svensk lag ens att man använder tårgas vilket är ynkligt! Svenska samhället borde gå ut och förklara sig och ta ansvar för det grova våldet och den grova brottsligheten, svenskarna behöver lära sig självförsvar.

  Gilla

 • fete

  pass på svin finns folk som vet vilka ni är nästa gång kan det bli ni som får det svårt att resa på er ett bollträ tar bra bara så ni vet ………….

  Gilla

 • Blackout

  Blir riktigt illa berörd av att läsa Andreas Gunnarssons upplevelse!

  Alla har vi väl någon i bekantskapskretsen som kan berätta något liknande…

  Glad blir jag först när aschberg, expoiterna, researcharna, afa-iterna, miljömupparna, rev-arna, journalisterna, kommunisterna eller någon av det övriga PK-patrasket råkar ut för samma sak, eller värre!

  Andreas, ta Din familj och fly det masskulturella helvetet ni hamnat i, och börja sedan läka Ditt yttre och Ditt inre…
  Jag vet att skadorna i själen sitter kvar länge och kanske aldrig kommer att läkas,

  P.S. Rösta rätt 2018!

  Gilla

 • grregory

  MENA som går i grupp på minst 3 personer betyderr 9/10 ggr trubbel.

  Gilla

 • Lena

  Tyvärr så är det en taktik från ”svenskhatarna”,de vill ha oss inlåsta i våra bostäder så att de kan ta över gator och torg, hela städer. De härskar genom våld !

  Gilla

  • Carina

   Det är därför de anlitas som vakter på innekrogarna i Stockholm. Blonda tjejer kommer in, men blond kille – gå hem och lägg dig.

   Gilla

   • Lena

    Carina
    Precis det som jag trodde men hur reagerar blonda tjejer på det……….hade aldrig gått in på ett sådant ”hak”.
    Nästa fundering är………….hur reagerar de blonda killarna ?
    Svenskar bli förbannade !

    Gilla

   • Kalasbetalaren

    Svenska tjejer verkar trivas! Ingen dålig tjej den kriminelle som blev mördad i Uddevalla höll sig med!

    Gilla

   • Kalasbetalaren

    Tydligen är svenska killar alldeles för mesiga och tjejer verkar tycka om att få stryk. Kärleksbomba mosken, den ultimata symbolen för kvinnoförtryck, jag får nypa mig i armen!

    Gilla

 • Bertil Nilsson

  Mellan Östern ? Njae detta är fredrik reinfeldt närmsta vänner som väntade på att anfalla. Inte nog med att vi blir överfallna av fredrik reinfeldts gäst parasiter. Denna grovt kriminelle Landsförrädare har stulit flera hundra tusen miljarder från folket. t o m göran persson sa att när Svensken upptäcker stölden som sju klövern gjort ja då blir Svenska folket arga.För stölden som sju klövern göran persson talar om var inte mindre än 700.000.000.000:-SEK plus att dessa grovt kriminella lånar över enmiljard i dygnet. Skulle svenska folket vakna ? Jo men det är redan nu försent. Tänk er en Statsminister som säger att hans folk är förståndshandikappade idioter som inte kan ta vara på sig själva ! Denna grovt kriminella gangster heter frerik reinfeldt. Ni som skriver om dessa gangsters som sitter i sju klöver ber jag er att inte använda stora bokstäver till när ni namnger dem. Endast en påle i dom och sedan ställa upp dem längs Svenska gator o torg är min åsikt = vad anser du ?

  Gilla

  • Sven-Erik

   Måste gilla dig för det är lite nytt plus den gamla vanliga visan. Förslaget bra – bort med stor bokstav på dom vi inte gillar. Jag Du, om Du gillar Mig. Han, Hon (även Hen) om De gillar Oss. Ni om Ni gillar Oss.

   Jag blöder för Dig, Andreas.

   Gilla

 • Nisse

  Det var väl en sådan 7klövern import som slog till igen. När skall detta vansinne stoppas STEFAN LÖVEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Gilla

  • Kalasbetalaren

   Håll inte på och skyll på politikerna, dom kommer inte att stoppa någonting som svenskarna vill ha! Det är du och jag och alla andra som måste sätta stopp. Ingen kommer att göra det för oss!

   Gilla

 • Svennelitho

  Mobilen skickas utomlands där den säljs av någon andrahandshandlare. Det finns mobiltelefonnät över hela världen och blockering via IMEI brukar sälllan gälla mer än i samma land som mobilen stals i.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: