Muhammedanska traditionsbevarare

Islamister i Irak har straffat sex ungdomar i Mosul genom att hugga av deras händer.

”Hands upp” sa dom i vildavästernfilmerna, ”hands off ” är kanske ett riktigare uttryck i Mellanöstern där olika islamska grupperingar tävlar med varan om vilken som är mest vidrig.

hands off

 

I måndags greps sex ungdomar i Mosul, de anklagades för att ha stulit och de fick sina händer avhuggna. . Det meddelas också att 26 kvinnliga studenter i Tikrit har kidnappats och tvingades in i tillfälliga äktenskap (prostitution) med entusiastiska anhängare av den ”fredliga och humana”. 

LÄNK

7 thoughts on “Muhammedanska traditionsbevarare

  1. Det är ju bara att köra efter samma regler så har vi skapat jämvikt i vidrigheterna, men hur skall det annars gå?

  2. Fredens religion är en hatideologi med mord och avrättningar på dagordningen, Koranen uppmanar till mord på kristna och ateister. Politiskt korrekta i Sverige kallar dem som kritiserar denna IDEOLOGI inlindad med litet religiöst dravel för ”ISLAMOFOBER”, de politiskt korrekta älskar att hitta på nya ord för att förvanska verkligheten.
    Skrämmande, vi får se upp i Sverige, vi saknar en stark sammanhållning och starka värderingar i samhället och Sverige utnyttjas av människor som inte bidrar med något annat än problem.
    Det barkar åt helvete om politikerfrälset ska ta in 500.000 muslimer under de kommande fem åren, det klarar inte Sverige av, det blir oerhörda påfrestningar och kommer att utnyttjas av bisarra vansinniga människor som bara vill skada andra men det är dit ”godhetsapostlarna” hela tiden strävat, främst Socialdemokraterna som bedriver röstimport.

    • Jaha, så där har det låtit på Herr Petterssons blogg sen han startade den, vad är det för nytt med det?
      ”Vi saknar en stark sammanhållning” jaha vi måste alltså ha dina åsikter fast vi inte har dem. I ett samhälle finns det alltid olika åsikter ifall folk vågar ha sådana, det är demokrati.

      • Demokrati är enligt de politiskt korrekta att rösta vart 4:e år och läsa Aftonbladet och hålla med dem….Men kanske Aftonbladet gjort sitt och inte hängt med i utvecklingen, synd att de kommer att bli arbetslösa, de kan alltid börja tigga….

  3. Utvecklingen går kräftgång i expressfart:

    ”Hands up” i gamla spahettiwesternfilmer.

    ”Hand Off”, ”Heads Off” och ”Allahu Akbar” i YouTubes nya, moderna, ISIS-producerade ”Vilda Mellanöstern” klipp.

    Många nya, ”spännande, berikande traditioner” för de yrvakna Europeerna att ta till sig.

    Den Svenska, töntiga kulturen är ju rena barbariet, men snart stundar återigen den nytraditionella våldtäktssäsongen hemma i Sverige.
    Vad mer kan de storkäftade, rabiata feministerna och ”Mudsharksen” önska sig, samtidigt som de glatt beskyller medelålders, vita män för all grym, importerad grottmentalitet.

    De normala kvinnorna bävar, och letar fram våldtäktstrosor i garderoben.

  4. Den var bra Hands off, ja man ser vilka barbarer de är dessa muslimska extremister. Konstigt att man sällan ser några kristna extremister i alla fall väldigt sällan, vad säger Mona Muslim om det förlåt Mona Sahlin

Kommentera