Stäng

80 kilo hund

GOTT OCH BLANDAT. Ni som är rädda för hundar kan sluta läsa här. Amerikanska medier rapporterar nämligen om vad som kan vara världens största Pitbull. ”Hulk” bor hemma hos familjen Grannan i New Hampshire, är bara 18 månader gammal men väger redan rekordartade 80 kilo. Trots sitt skräckinjagande yttre betecknar husse och matte ”Hulk” som världens snällaste och han är bästa vän med familjens treåring.

20 reaktioner på “80 kilo hund

 1. Ja till hunden, NEJ till ”hussen”!

  Denna abnorma, övergödda Pitbull är troligen ej renrasig, utan halvt Mastiff.
  I bl.a. USA är det otroligt vanligt bland kriminella att föda upp kraftiga terrier-raser till att slåss till sista blodsdroppen för satsade pengar, sjukt är bara förnamnet.
  Definitivt inte hundarnas fel, utan kriminella grupperingars totala brist på känsla för djur och människoliv.

  Ett (starkt nedtonat) skräckexempel på en grym djurplågar-nigger som definitivt inte ”saknar fritidsgård”:
  ”http://nyheter24.se/sport/519085-hundslaktaren-skrev-pa-sponsoravtal-vart-0-miljoner.”

  DN har i sann PK-anda tagit bort en mera upplysande artikel (2011) om hundplågarniggern, men jag har texten sparad därifrån om Michael Vick, som spelade i Atlanta Falcons:
  ”På sin egendom i sydöstra Virginia har han i sex år tillsammans med tre kumpaner drivit ”Bad Newz Kennelz” där man ägnat sig åt uppfödning av främst pitbullhundar som hetsats mot varandra i slagsmål med illegal vadhållning.
  De hundar som inte höll måttet avlivades med bestialiska metoder – genom strypning, ihjälklubbning, dränkning, till och med elektricitet.
  När polisen gjorde en räd på kenneln i våras hittades 54 levande pitbullhundar och ett halvdussin döda. Fallet har nu lett till rättegång (straffet 2 års fängelse) och får enorm uppmärksamhet i amerikanska medier.
  https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/09/2d/b2/092db2e0fbfd8a67dae6b73bc7571378.jpg

  ”På senare år har hundkamp blivit populärt inom hip-hopens subkultur och glamouriserats av rapartister som Jay-Z och DMX.
  Enligt den landsomfattande djurskyddsorganisationen Humane Society finns det 50.000 utövare i USA.”

  Andra grymma, omänskliga kulturer:
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article10673118.ab

  Folk har all rätt att tala om sin osäkerhet bland hundar, men skyll inte på hundarna…

  1. Blackout
   Hörde talas om detta bestialiska på 90-talet och då i UK. Min granne en äldre man som tidigare hade bott ute på landet berättade att det förekom hundslagsmål med vadslagning i ladorna därute. Jag som naiv svenska tog hans ord som lite ”fantasi”, har dock stött på i olika skrifter att hans ord var sanna.
   Vilken grym värld och det är utom tvekan människor som skapar den, visst du har helt RÄTT !
   Jag fortsätter att vara på min vakt då jag stöter på hundar som jag inte känner och tyvärr hundar med visst yttre.

  2. Jag gick in på länken …………det var det värsta, det mest grymma arma valp, saknar ord ska läsa någon trevlig bok nu för att inte få mardrömmar. Det finns inget värre odjur än människan, så sant !

 2. De där kamphundarna kanske är en dålig ras med låg intelligens , i sydost Asien finns det nog inga sådana hundar.

  1. Albin
   Kanske att de hamnar på tallriken där, i Kina och Korea så gör både hundar och katter det.

 3. Every dog starts life with a blank canvas. His destiny etched by the hands of the painter, and each one an artist’s original. The portrait painted depends on how the brush is held.
  Paint with hostility, and a dog learns to fight. Paint with cruelty, and a dog learns fear. Paint with anger and the dog learns aggression
  But if you paint with praise, the dog learns confidence. Paint with boundaries, and a dog learns respect. Paint with tenderness and the dog learns to bond. Paint with affection and a dog learns to love.
  Every dog is a product of its environment. Bad dogs are not born, they are created
  If the portrait is flawed, look at the artist”.

  1. Adonaj
   Det är ju riktigt, ursäkta mig men dessa hundar om de sätter tänderna i någon så lär de inte släppa man måste veta att de är djur och det kanske finns en instinkt som ägaren inte kan kontrollera.
   Förresten är de liksom vi däggdjur och hos ”oss” finns också de som inte är uppfostrade som sig bör.

  2. Adonaj:
   Delvis har du kanske rätt med ditt inlägg…Men samtidigt skall vi veta att denna ras har avlats fram,för att bl.a. användas i hundkamper.
   Sådana kamper sker varje vecka i öststaterna,där man t.o.m. har en form av totalisatorspel på vinnaren,vid dessa blodiga spel..

 4. Ett möjligt scenario: hur många muslimer kan en monsterhund som Hulk strimla bara på några minuter?
  Tänk positivt!

  1. Mimi N
   Hundar lär ju känna på sig om man är rädd så jag är väl den första som de satte ”käften” i fast att jag inte längre är troende protestant, inte ens praktiserande.

 5. Jag vill inte se på klippet, så många tragedier som har hänt i UK med amstiff och pittbull det är skrämmande och då inte minst när de anfaller barn. Förstår inte varför någon vill ha ett sådant ”husdjur”, min personliga uppfattning.

  1. Ganska intressant jag verkar att ha trampat på en öm tå men snälla förklara för mig, ja jag är rädd för hundar såsom dessa, (betänk att jag är en katt).

  2. Instämmer Lena… Människor som skaffar sådana vapen,har en form av mindervärdighetskomplex…

   1. Stenbock
    Ja så ser jag dessa hundar som ”vapen”, händer att jag träffar på dem på stan med husse eller matte, erkänner att jag vänder eller går över till andra sidan gatan.

   2. Kan tillägga att när jag bodde i Berlin,var det ett mode bland stadens kriminella att vandra runt med sina blodtörstande ”grishundar”,som de nämndes där.
    Senare infördes en lag om att dessa vapen,endast fick vistas ute med munkorg.En lag som gjorde att antalet sådana djur sällan syntes bland allmänheten.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: