Mord i Linköping


2015-03-03 19:52, Mord/dråp, Linköping Polisen
24-årig man avliden. Polisen utreder mord.

19.28 SOS larmade polis och ambulans till Slöjdgatan där en man i 20-årsåldern ska ha blivit skadad vid ett bråk utomhus.

Då polis kom till platsen påträffades en svårt skadad man. Ambulans anlände strax därefter till platsen och den skadade mannen fördes till Universitetssjukhuset.

Enligt uppgift till polisen ska flera personer ha setts springa från platsen på Slöjdgatan-Industrigatan.

Polisen har spärrat av ett område på Slöjdgatan för teknisk undersökning. Polisen uppmanar allmänheten att höra av sig med tips och iakttagelser i ärendet. Ring 114 14.

00.14 Den skadade mannen, 24 år gammal, har avlidit. Polisen har underrättat mannens anhöriga. Brottsrubriceringen i ärendet är nu ändrad till mord.

Mer information i ärendet kan komma att lämnas vid en pressträff, klockan 13.00 på onsdag 4 mars i polishuset, Linköping.

Polisen 

-Pettersson antar att vi snart får läsa i PK-pressen om en väldigt skötsam man som jobbade hårt från morgon till kväll och att det är väldigt tragiskt att en helt oskyldig mördas…så var den sagan slut och så här såg brottsoffret Kapten Moon ut innan han seglade vidare till de sälla jaktmarkerna…

"Kapten Moon"

”Kapten Moon”

 


16 responses to “Mord i Linköping

 • Erik

  Asså vad ni snackar skit. Han var känd av polisen men han var inte grovt kriminell. Han var en wannabe smågangster. Känner till den här killen rätt väl (nej jag umgicks inte med han, har inget med kriminella oavset size att göra) men jag är väl förtegen med individen och han var en småfisk. SÅ sluta med era spekulationer.Inget han gjort var värt att dödas för.

  Gilla

 • Blackout

  @ortensgrabbar

  Tjejen är intressant endast för att somaliern Yusuf Ahmed höll till där.
  Tack för upplysningen om ak47:an.
  Linköping har blivit ett kriminellt, masskulturellt skithål, enligt en vän som flyttat därifrån för 10 månader sedan, tyvärr stannar inte våldet bland dem som förtjänar det.
  Om sitta inne för narkotikaförsäljning är väl att vara kriminell, enligt våra referenser?
  Det går mycket snack om somaliern, av naturliga orsaker Ex.:
  ”Han var garanterat tungt kriminell, även om han var riktigt jävla dåligt på de. Och det var inte i sitt forna liv utan han var fortfarande högst aktiv.
  Han var riktigt falsk och skaffade sig på tok för mycket ovänner i den undre världen.
  Rånar, Blåser man fel folk för många gånger under för lång tid så kan man inte räkna med så mycket.”

  …varför inte bemöta ryktena, så blir det slut på dem?

  Det skulle vara intressant att höra Din version.
  Varför han blev mulad?

  Gilla

 • Lena

  Pettersson OBS !
  Nu är vi återigen två Lena på bloggen !

  Gilla

 • Blackout

  Nej Ossie, inte någon av de kända krigszonerna Skäggetorp, Tannefors, Ryd eller Berga, utan i närheten av hans ”Mudsharks” lgh i Vasastan, snett mittemot museet.
  Vapnet är en replika av AK-47 Kalashnikov, 7.62 x 39 mm.
  Automatkarbin, poppis bland MENA-psykopater med en kapacitet av 600 skott/min, ett villkor för att aporna överhuvudtaget ska träffa någonting;-)
  Niggergangstern heter troligen J*s*f, och har varit inblandade i de flesta gängkonstellationer i Linköping: Bergagänget, Ramizi, skrotgänget, ”united crew” & var under en period även ledare i M16 (små-cobrorna).

  Ingen förlust, impopulär bland det övriga masskulturella drägget, stamkund med klippkort hos det luttrade rättssystemet, självsanering med andra ord!

  Gilla

  • lena

   Människan e död väldigt omoget av er att sitta o dra upp allt ni vet om personen var o en e ansvarig för sina handlingar ni e säkert inte bättre bara de ni gör att snacka skit om en död person tyder på stora brister hos er… ja känner inte den drabbade men de e sorgligt att de finns såna som er i världen… om han har gjort de ena o de andra då e de historia människan finns inte längre vid liv så ge er för fan… alla människor har nån gång hamnat snett de finns dem sominser de tidigt o strävar efter att göra en förbättring o de finns dem som inte inser att dem har hamnat snett o fortsätter o då slutar de illa… nu e han död må han vila i frid o till er skvallergubbar o tanter väx upp

   Gilla

   • Blackout

    Bra ”lena”, (med litet l),
    eftersom Du reagerar så häftigt förstår jag att mina uppgifter stämmer, och att Du också vet att det genomkriminella brottsoffret heter Yusuf Ahmed, alias ”Moon”, alias ”silvertanden”?
    Han begick otaliga grova brott, var en av Linköpings mest kända dealers av cannabis, sålde för Mansour B i många år och byggde även upp lokalavdelningen Black Cobra, som sagt, men bröt sig ur och bildade ett eget gäng i slutet av 2014, kan det varit ”United Crew”?

    T.o.m. PK-blaskan ”Corren” erkänner att offret var grovt kriminell, och har så varit en längre tid:
    ”Mannen som mördades igår kväll på Slöjdgatan i Vasastan var känd av polisen. Det bekräftade polisens spaningsledare Joakim Jäderstig på presskonferensen som hölls vid middagstid idag.
    Enligt källor till Corren har mannen rört sig i Linköpings gängmiljö, och enligt uppgifter som Corren har tagit del av ska 24-åringen varit med i flera kriminella grupperingar.
    24-åringen är tidigare dömd för brott, däribland narkotikabrott. Den senaste domen föll i slutet av förra året och löd på fängelsestraff.
    Polisen utesluter inte att fler våldsdåd kan inträffa i kölvattnet av tisdagskvällens mord.”

    Linköping var tidigare en fin stad, och nu sitter Du och försvarar en av dem som genom sitt kriminella, vidriga beteende berövat staden dess säkerhet, trivsel och goda rykte, skäms!
    Ett gott råd kan vara att hålla sig borta från dessa masskriminella svin, men Du lyssnar väl inte på det örat?

    Du säger ju själv: ”var o en e ansvarig för sina handlingar”.
    Rånar, bötar och blåser man fel folk, så slår det tillbaka.
    Orsak – verkan, alltså!

    Gilla

   • ortensgrabbar

    sluta snacka massa skit du inte vet nåt om ”lena” till o börja med de en äkta ak47a han håller i, jag har avfyrat den själv.
    o han kommer ifrån SK. ”känd från polisen ” och grovt kriminell är inte riktigt samma sak, lyssna din fitta vadå linköping va tidigare en fin stad?? ingen av dem riktiga grabbarna ger sig på någon som inte är med i leken. ett gott råd för dig kan va att tagga härifrån ut till landet.
    DU har inte en aning varför de här hände men jag vet. dessutom han va en riktigt sjysst kille och för många var det en stor förlust så sitt inte bakom skärmen o snacka skit din horunge

    Gilla

 • ossie

  Skäggetorp som vanligt ?

  Gilla

 • Lena

  Det kommer att upprepas igen,igen,igen igen och återigen, vilket tragiskt samhälle det politiskt korrekta etablissemanget med väljares okunskap har tvingat på oss.

  Gilla

 • Sven-Erik

  Fotot visar att kapten Moon har en bössa. Nu får vi bara hoppas Moons tjock släkt fortsätter klanstiden – Öga för öga. Är det nån som vet vad vapnet heter och var de tillverkas??

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: