Från Robert Aschbergs bloggarjägarkompisar i Saudiarabien

b

Ralf Badawi

En domare i Saudiarabiens brottmålsdomstol vill att han ska genomgå en ny rättegång för apostasi. Om han befinns skyldig, så kommer han att halshuggas. (Att lämna den ”fredliga och humana” läran belönas enligt pedofetens föreskrifter med halshuggning)

Ett mål mot honom som lades ned 2013 kommer att tagas upp igen, han anklagades då för att ha konverterat till kristendomen,  men målet lades ned efter att han försäkrat domstolen att han var muslim. Bevisningen mot honom inkluderat det faktum att han tryckte på ”Gilla” -knappen på en Facebook-sida för arabiska kristna.   Nyheten att målet kan tas upp igen kommer som ett hårt slag för hans familj.

LÄNK

 

 

 

VARNING

Bilderna nedan visat utförande av straffutmätning enligt den ”fredliga och humana religionen” 

 

 

 

 Bilderna nedan är från utdelningen av de första femtio piskrappen. 

b pisk 1


b pisk 3

IRAN-EXECUTION
b pisk 5

 

 

11 thoughts on “Från Robert Aschbergs bloggarjägarkompisar i Saudiarabien

  1. Dags att vakna upp journalister.

    Digitaliseringen och automatiseringen rullar på som en ångvält och många yrken riskerar att försvinna de närmaste åren. Omställningen får drastiska konsekvenser på arbetsmarknaden.

    ”Många yrken står inför hårdare konkurrens. Det finns studier som pekar på att omkring 50 procent av jobben kan automatiseras. Sen kommer det finnas en hel del nya jobb, bland annat inom vård och omsorg”, säger Ulf Boman, framtidsstrateg på Kairos Future.

    ”Politikerna sover fortfarande och automatiseringen går mycket fortare än man någonsin hade väntat sig. Vi har inte stoppat huvudet i sanden – vi har bara inte förstått riktigt hur snabbt det går”, säger Ulf Boman.

    Vilka jobb tror du kommer försvinna?

    -”Journalister ligger illa till om man inte gör undersökande journalistik. ”

    Hörde du Robert Aschberg ?

    http://www.di.se/artiklar/2015/2/5/jobben-robotarna-tar-over/

  2. Två saker som jag fudnerar på om det går att anmäla Robert Aschberg för när han jagar ”troll”
    1. Kan det räknas som trakaserier om jag ber ho0nom avlägsna sig och han nekar?
    2. Har han rätt att lägga ut information om mig i TV utan mitt medgivande?

    • Jag och min gode vän Herr Rapala står beredda om tjockisen robert achberg eller någon annan beväpnad antidemokrat gör någon sorts av intrång i mitt hem.

      Den feta grisskallen achberg är mycket tydlig på bilder att han beväpnat sig. Då är det inte mer än rätt att jag tar hjälp av min gode vän Herr Rapala om jag hotas i mitt eget hem.

      • Alias Synonymen ingen är intresserad av att hota dig i ditt hem, varför skulle någon vilja det?
        Möjligen skulle någon lättstött använda samma samma fula ord om dig, i nån blogg.

  3. Skulle gärna se Robert Aschberg piskas i stället, ett rapp för varje människa som han och hans medhjälpare terroriserar politiskt i Sverige.

  4. Hade faktiskt hellre sett den figuren, (på första bilden överst) med träpåken bli ett huvud kortare ! Vore en välgärning för otaliga……

Kommentera