När terrorn slår till nästa gång….


ISLAM.  Från Jihad i Malmö. Tyvärr, ni som tror att vi lever i en trygg värld har fel. Terrorismexperterna säger att det inte handlar om OM, utan enbart om NÄR den islamistiska terrorn slår till nästa gång. Förmodligen någonstans nära dig. Liksom i Köpenhamn, Paris, Stockholm, LondonAmsterdam och alla andra platser där jihadisterna härjat tidigare.

Många experter väntar terrordåd enligt Mumbai-modellen. D v s en välbeväpnad mindre grupp slår till mot noggrant utvalda mål och dödar så många människor de kan med handgranater och automatvapen. Som i Mumbai i november 2008.
Den indiska långfilmen The Attacks of 26/11 har bl a rekonstruerat angreppet på lyxhotellet Taj Mahal. (Tyvärr finns den bara i en hindiversion…) Men här är ett kort utdrag:
Tänk på att det bara var fyra pakistanska terrorister, som ställde till med blodbadet i foajén och sedan tog gisslan och ockuperade det jättelika hotellet under två dygn. Och avslutade med att tända eld på det.
I Mumbai (för oss äldre: Bombay) landsattes tio jihadister från en kapad fiskebåt, delade upp sig i fem tvåmannateam och härjade under fyra dygn i mångmiljonstaden. Målen var psykologiskt utvalda för att få
publicitet och skapa kaos.:
* Centralstationen
* Det judiska centrat Nariman House
* Ett sjukhus
* Två lyxhotell
* En bar frekventerad av utlänningar
* En biograf
* En polisstation
Den officiella siffran på antalet mördade är 164 personer, men kan antas ha varit  betydligt högre. Det rådde totalt kaos i Mumbai. Döda och skadade fraktades snabbt iväg från staden utan att registreras.
Terroristerna var förberedda på att dö. Den ende överlevande av gruppen hängdes av indierna.
Ett BBC-reportage om attacken, där bl a blodbadet i Nariman House skildras.
Fortsättningen finns här och här.

9 responses to “När terrorn slår till nästa gång….

 • Lars Å Månsson

  Terroren lurar överallt i Europa där muslimer invaderat…I går gick larmet i Bremen.Tusentals poliser sändes ut i krigsmundering i hela innerstaden.
  Orsak som vanligt,ett trovärdigt tips om att Salafister skulle utöva ett större attentat i staden.
  Det skall sägas att just Bremen (och Nordtysklands städer) är speciella nästen för Islamister.I Bremen finns en s.k. Moskè som Sunniterna/Salafisterna har gjort till sin samlingspunkt.360 av medlemmarna i denna byggnad står under ständig bevakning.Resorna mellan Syrien/Irak,och Hansestaden har blivit till vardag.Senaste rapporten talar om 19 vuxna Islamister,och 11 barn som gett sig av för att döda i M-östern.
  Vid gårdagens razzior,togs en mängd Islamister in för förhör och Moskén stängdes.(Varje fall tillsvidare)

  http://www.weser-kurier.de/bremen/bremen-stadtreport_artikel,-Nach-wie-vor-eine-erhoehte-Gefaehrdung-_arid,1068233.html

  Gilla

  • angelicaplacet

   Har Tyskland några regler för återvändanden eller är det som i Sverige att dom kan åka fram och tillbaka och döda i Sveriges namn utan att någon myndighet bryr sig?

   Gilla

   • Lars Å Månsson

    Tyskland har senaste åren sjunkit ner till samma nivå som Sverige..”Korrektheten” avspeglar sig inte minst i deras nyhetssändningar.Tidigare var dessa en form av PR-byrå för USA,numera helt inriktade för egen propaganda.
    Ryssland har blivit det stora hatobjektet,och Ukraina (3:e största korruptiva landet på jorden) deras skyddslingar.
    Vad gäller invällare från allsköns länder går tonerna i stort lika som i Sverige.Inga gränser får finnas längre för den god och givmildhet som skall möta exoterna.
    Samtidigt som skolor,vägar och allmänna inriktningar rasar samman,p.g.a. uteblivet underhåll !

    Gilla

  • Lena

   Lars Å Månsson
   Bra att du informerar oss om vad som sker i Tyskland, moskèn stängd …………den öppnas nog med det snaraste av ”mutti”.

   Gilla

   • Lars Å Månsson

    Jo så kommer att ske..Problemet för tyskarna är ju,att de måste hålla god min,och skydda judarna.Som bekant kommer inte detta att kunna bibehållas,när gruppen Islamister som nu dagligen ökar.Tyskland kan ju lika lite som vi,sitta på två stolar samtidigt !
    Lika imponerad sam jag var,över den återuppbyggnad som skedde efter kriget,och det välstånd som byggdes upp.
    Lika ledsen är jag nu,att se hur allt vad efterkrigsgenerationen lyckats med,nu helt raseras p.g.a.en vansinnig politik.

    Gilla

 • Per Svensk

  IS terroristerna slår blint mot oskyldiga, – vi bör tänka på liknandde sätt, dvs fram med de 130 namn SÄPO har på muslimska mördare som reser fram och tillbaka mellan Sverige-Syrien.
  Sedan tar vi reda på namnen på deras föräldrar och syskon och de med mest mod och kraft betalar tillbaka, öga för öga, tand för tand.

  Gilla

 • Per Svensk

  Muslimerna väntar bara på att sätta terrorplanerna i verket, dvs mörda kristna och ateister. Kryperiet för islam bäddar för detta, rädsla och skräck för islam leder till att de blir mer övertygade om att deras slaktande är rätt. Ynkliga och fega politiker kommer att böja rygg för muslimerna. När första muslimska terrorattentatet kommer måste vi betrakta det som vi är i krig mot världens vedervärdigaste ideologi, islam.
  Vi kommer att behöva få en militärdiktatur en tid i Sverige för att rensa ut islam ur Sverige.
  Det börjar med skol och bilbränder och fortsätter med mord och terrorattentat i den efterblivna ideologin islams namn. Förbered er på det värsta!!

  Gilla

 • Grune

  Jag skulle vilja att samtliga 7-klövens politiker och 87-klubbens medlemmar skulle tvingas att läsa alla kommentarer hos Pettersson.

  Gilla

 • Grune

  Jag befarar att liknande attentat är mycket nära i Sverige och kan komma var som helst eftersom det finns tiotusentals terrorister i Sverige.
  Varför jag skriver antalet till så pass många är för att det finns ingen människa som har sina fötter på Svens mark som har en aning om hur många dom är, bara att dom finns
  TACK FREDRIK REINFELDT!!!!!!!!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: