Skattesmitande zigenare

INSÄNDARE från Mimi.

Flera ”incidenter” med polisen ”mascatii” (de maskerade insatsstyrkorna) som gör razzia medan romerna protesterar på det enda sätt de vet och kan. Zigenarna gör illegala affärer med skrot, koppar och guld utan att betala skatt. En zigenerska hotar en reporter att hon skulle kasta en mugg kokande kaffe på honom. En annan rom uppe på byggställningen hotar att kasta stenar ner på polisen. Polisen konfiskerade 27 dyra bilar (värde 1 million euro), 7 kg guld och flera hundra tusen RON (rumänska pengar). 

Mimi

-Pettersson vet att zigenarna lever på metallhandel och att de skänker en tanke till Svenska Kyrkan för deras koppartak och till skolan, järnvägen med flera för deras givmildhet. Det blir fint men lite för vulgärt för min smak Hemma hos zigenarna.

12 thoughts on “Skattesmitande zigenare

  1. Vid rödljuset ut ur mitt område så inväntade zigenarna rött ljus då när du inte hade en chans att köra iväg så började de med att spruta vatten på din framruta för att låtsas tvätta den. Den här terrorn höll på i många år men det är numera historia då kommunen med bulldozer rev lägret, tror att det är närmare fyra år sedan. Området är effektivt avspärrat så de har inte återvänt.
    Jag betalade inte utan startade vindrutetorkarna med påföljd att de sparkade med kraft bucklor på bilen.
    Ringde polisen varje gång det hände och så gjorde i princip alla andra.
    Svenskar visa att ni inte accepterar deras djävulskap !

    • Alias Lena , du är verkligen en dam som råkat ut för en ovanlig mängd otrevliga upplevelser. Jag frågade min mor om hon upplevt något liknande, det enda som påminner om det är ett envist hej, hejande.

      • Alias Lena, ja min mor bor i Sverige hon berättade att hon la nån krona i burken, den tiggande damen tyckte då att morsan skulle köpa lite mat också men morsan sa nej och gick. Hej, hej
        Även jag som är en tålmodig man och står ut med det mesta är trött på att mötas av detta hej hejande, för mig skulle det vara bekvämare om tiggeriet var mer tystlåtet. Om en person säger hej är det ju svårt att inte heja tillbaks, vi har ju lärt oss att vara artiga, bland annat av våra mödrar och i mitt fall av morsan

      • Albin
        Det är en bra mor du har och i längden så vinner en god uppfostran.
        Ska berätta för dig att när dessa zigenare inte får som de vill då spottar de mer träffsäkert än en Lama och dessutom lyfter de upp kjolen och visar vad som finns under, det är inte så otäckt om man sitter i en låst bil men det är ingen uppfostran det kan aldrig bli bra människor av sådant.
        Många av Europas länder har haft zigenarplåga under decennier, i Sverige är plågan ganska ny.

  2. Enligt en representant för Systembolagets Syndikalistförening så finns det inga rika zigenare. Alla är fattiga och självfallet är det SYND om dom! De har ju bara haft sjuhundra år på sig att bygga upp en fungerande tillvaro i Europa. Vi måste ge dom mer tid!

    • Emil Boss heter han och var en av initiativtagarna och organisatörerna av motdemonstrationen på Gullmarsplan för några veckor sedan. Han mobiliserade några andra som delar hans vänsteridéer och hindrade rumänernas (riktiga rumäner) demonstration mot zigenska tiggarna från Rumänien. Emil Boss är kassör på Systembolagets butik där på Gullmarsplan, en ökänd vänsteraktivist och syndikalist som – i upprepade gånger – orsakade företaget mycket ’revolutionär’ tumult. Kan inte företagsledningen bli av med ett sådant element? Är företagsledningen rädd för PK-repressalier? Är detta resultatet av ’skrämseltaktiken’ som blivit vardagsmat nu? Darrar hela Sverige?!

  3. Otroligt att SJ får behålla sina ”spår” kommer väl en dag – då man fått dem stulna… Jävla as och parasiter – måtte det komma en dag då man The Purge!

  4. Det intressanta är att dessa zigenarbaroner lever på tiggarzigenare förmodligen. De suger ut sina egna för att få den rikedom de har. Någon borde undersöka hur den interna zigenska ekonomin i Rumänien fungerar. Exakt hur får dessa zigenare sina pengar så att de kan bygga liknande vulgära hus och flasha med guld? Varifrån köper tiggarzigenare sina materiel till husen de säger att de bygger för tiggarpengarna t.ex. Vad mer betalar de fattigaste zigenarna till zigenarbaroner. Jag är inte så säker på att det är helt rumsrent med tanke på hur sluten zigenarkulturen är.

    • För många många år sedan fanns det en zigenare,som vågade berätta hur hela systemet fungerade i Rumänien.
      Dessa baroner kan jämföras med italienska maffian..De verkligt fattiga som lever i sina skjul,är beroende av dessa ”paters”,och blir på så sätt livegna ! M.a.o. en tjänst,fordrar en gentjänst !

Kommentera