AB lyckas med att nämna Sverigedemokrat men inte muslim efter terrorattentat

JOURNALISTIK. Lite ur dagens Aftonbladet, där de skriver om förra helgens terrorattentat och efterverkningarna av det. AB lyckas med bedriften att nämna en Sverigedemokrat men inte ett ord om islam eller muslimer. Duktigt.

”I Köpenhamn? Vad är det som har hänt där?”.
Vi kommer ju från Köpenhamn, eller ja, inte vi utan min pappa. Eller ja, egentligen kom han från Tyskland men det var Danmark som blev hans hemland, så det är Köpenhamn som min son har en relation till.
”En vakt blev skjuten”.
”Dog han?”
”Ja.”
Det blir tyst en stund.
”Vem var det som sköt?”.
”En som gör skillnad på folk och folk”.
”En Sverigedemokrat?”
”Nä, en annan. Det finns många grupper som gör skillnad på folk och folk ute i världen.”
Vi går tysta i säkert en halv minut. ”Hur gick det för han som sköt?” ”Han blev också skjuten”. ”Dog han?”
”Ja.”
”Ja! Jag visste det! Vem var det som dödade honom?”
”En polis.”
”Vad hände med polisen?”
”Jag vet inte. Han dog i alla fall inte”.
”Vad bra”.

11 thoughts on “AB lyckas med att nämna Sverigedemokrat men inte muslim efter terrorattentat

  1. Idag, söndagen den 22 februari är ett viktigt datum att komma ihåg. Det är INTERNATIONELLA BROTTSOFFERDAGEN. Vi minns alla som blev offer för våld som eskalerat allvarligt efter den 14 september 2014 i vårt land. Tusentals människor – barn, kvinnor, gamla som unga – bragts om livet eller blev invalidiserade och traumatiserade som följd av våldtäkt, anfall och mordbrand.
    Vi skall minnas alla offer för islamisk terror i Frankrike, Danmark och Belgien och här hemma.
    Vi skall minnas Mattias Philipson (SD) som drivits till självmord av Expressen och dess vänsterextrema samarbetspartner Researchgruppen. Vi får aldrig glömma offren, vi skall hedra dem alla!

  2. För alla som inte redan har insett det så är aftonhoran högst medskyldiga till att sänka vårt land med att medvetet undanhålla sanningen för det svenska folket.

  3. Det låter påhittat av s.k journalister för det finns väl ingen – liten som stor som inte vet att det är personer tillhörande islam som utför terrorism och ihjäl skjutningar av judar och kristna.En judisk pojke måste väl nästan veta redan från födseln vilka faror som väntar från islam.

  4. Enligt media så är SD roten till allt ont här i världen för tillfället om det så skulle inträffa en jordbävning.

    • Jag funderar ibland på hur otroligt starkt mitt hat är till en tidning som aftonhoran. Skumt att man kan hata en tidning så hårt!! Sen vet jag inte om jag ska skratta eller gråta åt det.

    • Carina
      Det gör inte jag heller om det inte handlar om kollektivt självmord av svenskar.
      Hur är det möjligt att svenskar som har haft det så bra efter andra världskriget inte förstår att de är PRIVILIGERADE och ser till att ta tillvara det ?

Kommentera