ISIS-attack mot kurder


ISLAM. Terrorgruppen Islamiska Staten gjorde i går kväll en större offensiv mot kurdiska styrkor i Irak. Det uppger kurdiska källor för CNN. IS ska ha attackerat från flera håll samtidigt. USA:s koalitionsstyrkor fanns i området men kunde inte ge flygunderstöd eftersom de stridande parterna var för tätt inpå varandra.

Özz Nûjen är nationalist och hatar Sverigedemokrater. – Varför är han inte och hjälper till i sitt Kurdistan undrar Pettersson?


5 responses to “ISIS-attack mot kurder

 • Stenbock

  Rent informativt finns det flera grupper av ”kurder”…Det finns dels de s.k. goda,som väst nu levererar vapen till,och som utbildas av CIA…Sen finns det s.k. ”inte rumsrena” (typ Özz),som absolut inte får köpa vapen av väst, utan inhandlar sina från öst ! Alltså i stort sak samma,som bland zigenarna uppdelade i olika klaner och familjemaffior !
  Vilken sida det var som O. Palme och Absurdistan gosade med,har jag glömt !Men 28 februari kommer jag inte att glömma,utan som vanligt hissa min fasadflagga …..

  Gilla

 • angelicaplacet

  Han vågar helt enkelt inte.

  Gilla

 • elaka gubben

  Özz har ju öppet deklarerat att han kan ge sitt liv för
  Kurdistan så varför visar han inte att han menar allvar?
  Men det är väl mest käften som glappar.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: