Stäng

Hög asylinvandring inte förenlig med hög välfärd

En efter en tvingas nu politiker och journalister erkänna det som SD sagt i flera år. Hög asylinvandring är inte förenlig med hög välfärd.

Senast i raden är Skånskans chefredaktör Lars J Eriksson som tvingas erkänna de etablerade till slut skulle vara tvungna att erkänna SD:s politik i ämnet migration.

Den stora invandringen till vårt land – kombinationen av asylsökande, anhöriginvandrare, ensamkommande barn, tiggare från Bulgarien och Rumänien och alldeles vanlig arbetskraftsinvandring – gör att vi i praktiken står vid vägs ände. Effekterna i ekonomiska termer är i dag för-ödande och slår mot nästan all samhällsservice.”

Vänsterns välfärdssamhälle har rämnat och de borgerligas försök att öka tillväxten med hjälp av sänkta skatter, kan inte längre förverkligas. Genom att dra ett antal exempel, påtalar Lars J Eriksson det som många förstått sedan länge, att dessa ekvationer går inte att förena med ett välfärdssamhälle. Det går bara inte!

Källa: Skånskan

14 reaktioner på “Hög asylinvandring inte förenlig med hög välfärd

 1. Det har ju varit moderat- och numera allianspolitik sedan länge att dra ner på välfärden. Var och en ska ordna sin egen välfärd, med egna medel och privata aktörer. Fördelningssamhället är bara för massinvandrare, svenskar betalar och de ska ha allt.

 2. Det börjar bli många politiker som länge vetat om den omöjliga kombinationen med hög invandring från Afrika/ Mellanöstern och bibehållen välfärd. Att dem inte påtalat detta beror på att de är egoistiska SVIN!!!

  De har endast tänkt på den egna försörjningen och karriärmöjligheter. Den vill dem inte för allt smör i Småland inte riskera – heller får Sverige kollapsa.

  Om någon till äventyrs tros att dessa människor är godare än andra.

  GLÖM DET!!

  1. Det har påpekats förr att hela 7-klövern känt till galenskaperna i många år, men att erkänna dom vore att begå politiskt självmord.

   1. Jag tycker att det klagas alldeles för mycket på politikerna. Glöm inte att politikerna bara gör det, som dom som röstar vill!
    När 87% röstar för att skapa Sverigeistan, så är det så klart att Sverigeistan skapas!

 3. Den här bilden är från ett föredrag ordnat av Centerpartiet med bland annat nationalekonomen Assar Lindbeck.

  Assar Lindbeck säger i föredraget att välfärdssamhället INTE går att upprätthålla med nuvarande utomeuropeiska invandring.

  Detta lyssnar Annie Lööf och även den lille ormen Carl Hamilton på och dessutom applåderar och skrattar igenkännande.

  Sedan går denna Lööf ut till media och säger precis tvärtom????

  Är det konstigt att man blir heligt förbannad?

  http://s7.postimg.org/p6ufa37wr/Assar_l_f.jpg

 4. Chefredaktör Lars J Eriksson var chefredaktör på Södermanlands Nyheter när den tidningen gick bra, sedan efterträddes han av Göran Carstorp som var en nödlösning…

 5. Slängde ett getöga på Bingolotto, där satt girigbuken Bert och citerade Ian.
  Ian ska ha sagt ”att politiker är som krokodiler, stora i käften, inga öron”.

 6. Men herregud!Man fick väl lära sig denna matte i grundskolan?Men inte en inom kommun,stat,eller landsting har kunnat räkna ut detta?Eriksson måsta väl kunna kvala in för nobel?

  1. …och dem som inte behöver betala den, som politiker och invandrare.
   Övriga får sälja allt de har för sedan att köa vid socialen för ett minskande bidrag.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: